COTI segítségével indul a Cardano hálózat stabilcoinja a Djed

Szerző: | szept 27, 2021 | Kriptovaluta

A COTI szoftverfejlesztő cég bejelentette, hogy kibocsátja az első olyan stabilcoint, amelyet Cardano rendszeren való futásra terveztek.

A hírt először Charles Hoskinson, a Cardano vezetője és Shahaf Bar-Geffen, a COTI Group vezérigazgatója fedte fel a Wyoming állambeli Laramie-i Cardano Summit-on. A Djed stabilcoin a Cardano -n kerül kibocsátásra, és elősegíti születő ökoszisztémájának növekedését, különösen most, hogy a blokklánc kezdi támogatni az intelligens szerződéseket, és a piacok erős elvárásokat támasztanak a DeFi platformok lehetséges fejlesztésével egy blokkláncon.

 

Mi az a Djed és miért van szüksége Cardano -nak stabilcoinra?

A stabilcoin egy olyan kriptovaluta, amelyet úgy terveztek, hogy stabil értéket tartson fenn egy referencia tekintetében. A legismertebb stabil érmék olyan kriptovaluták, mint a Tether (USDT) vagy a USD Coin (USDC), amelyek olyan fiat pénznemekhez vannak kötve, mint a dollár vagy az euró. Vannak azonban olyan kriptovaluták, amelyek értéke 1: 1 arányban kapcsolódik más árukhoz, például az aranyhoz (például a Digixhez), vagy akár más kriptovalutákhoz vagy kriptovalutakosárhoz.

Djed algoritmus | Cryptofalka

Forrás: IOHK

Ennek a kapcsolatnak számos módja van, amelyek hatékonyabbak, mint mások. A legnépszerűbb a referenciaeszköz egy bizonyos összegének a birtoklása vagy zárolása, amely támogatja a megfelelő stabilcoin megfelelő összegű kibocsátását: Például az USDC piaci kapitalizációja 3 677 063 935 USD, mivel 3 677 063 935 USDC token van forgalomban, a Circle, az USDC kibocsátója pedig 3 677 063 935 USD -t tart fent fedezetként.

A Djed esetében az értéket egy algoritmikus kialakítás tartja stabilan, amely az intelligens szerződéstervezést használja fel a Cardano blokkláncon, hogy az árat a lehető legközelebb tartsa az 1 dollárhoz. Ennek elérése érdekében a Djed fenntartja az alapérmék tartalékát, miközben más stabil eszközöket és tartalékérméket bányász és éget, hogy ellensúlyozza az ingadozásokat.

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

A white paper szerint a Djednek két változata lesz: egy olyan, amelyet elsősorban csereeszközként használható, és egy kiterjesztett, amelynek intelligens szerződése folyamatos árképzési modellt és dinamikus díjakat használ, hogy gyorsabban reagáljon a külső eseményekre. A tartalékok optimális szintje még nagyobb biztonságot nyújt olyan bonyolult műveletek végrehajtásakor, mint például a DeFi protokoll tranzakciók.

 

Ígéretes projektnek indul a Djed

Shahaf Bar-Geffen, a COTI Group vezérigazgatója a konferencián kijelentette, hogy egy olyan stabilcoin, mint a Djed használata lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nagyobb ellenőrzést tartsanak tranzakcióik felett, köszönhetően a stabil értéknek és az alacsony díjaknak.

Djed stabilcoin | Cryptofalka

Forrás: Twitter

A blokklánc résztvevői stabil érméket használnak a mindennapi tranzakciókhoz, mert lehetővé teszik a pénzbeli érték zökkenőmentes cseréjét, függetlenül a feladótól és a címzetttől. Úgy vélem, hogy a Djed stabilcoin hozzáadása a Cardano blokklánchoz jelentősen javítja a tranzakciók elszámolását a platformon.

Charles Hoskinson a maga részéről lelkesedett az új projekt iránt, mivel ez lenne az egyik legambiciózusabb megvalósítás a Cardano ökoszisztéma megerősítésére. A Djed stabilcoin megváltoztathatja az erőviszonyokat a kriptovaluta térben, és egy teljesen új közönséget vonzhat.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Mi a Binance Earn és hogyan farmolhatsz kamatokat vele?

Kriptovalutát szerezni nem csak vásárlással, bányászással, vagy kereskedéssel lehet. A Binance tőzsde Binance Earn platformja számos blokklánc alapú saját pénzügyi termék tőkealapjához biztosít fedezetet és/vagy likviditást. Aki a tőzsde hitelezési, stakelési és DeFi tevékenységeihez hozzáteszi a lekötött tőkéjét, részesül a nyereségből passzív bevétel formájában.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.