Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A google Web3 technológia fejlesztésbe kezd

A google Web3 technológia fejlesztésbe kezd

A Google a legújabb technológiai óriás, amely határozottan elkötelezte magát a Web3 technológia fejlesztése mellett. Új fejlesztői csapatot hoznak létre.

 

A Google is elkezdi fejleszteni a blokklánc alapú web3 technológiát

A felhőalapú adattárolás, amelyet elsősorban olyan nagy tech óriások irányítanak, mint az Amazon és a Microsoft, részben az, amit a blokklánc alapú Web3 forradalmasítani kíván a decentralizáció révén. A világ legnagyobb keresője egy ilyen ígéretes területen tervezi előretörését.
 
Web3 I Cryptofalka Forrás: howtogeek.com
 
A Google Cloud csoport, amelynek anyavállalata a hírek szerint a hirdetésekről a felhőalapú számítástechnikára helyezte át fő bevételi forrását, bejelentette, hogy új csapatot hoz létre kifejezetten a blokklánc infrastruktúra kiépítésére.
 
Amit Zavery, a Google Cloud alelnöke az alkalmazottainak küldött e-mailben kifejezte egy blokklánc központú csapat létrehozásának sürgősségét. Zavery elmondta, hogy a vállalat a blokklánc-entitások technológiai szolgáltatójaként pozícionálja magát, nem pedig a kriptovaluták közvetlen résztvevőjeként.
„Nem próbálunk közvetlenül részesei lenni a kriptovaluta hullámnak. Technológiákat biztosítunk a vállalatok számára, amelyek segítségével használhatják és kihasználhatják a Web3 elosztott természetét jelenlegi üzleteikben és vállalkozásaikban.”
Zavery még azt is megjegyezte, hogy a Google kifejleszthet egy olyan rendszert, amely megkönnyíti a blokklánc-adatok elérését az emberek számára, miközben leegyszerűsíti az ilyen csomópontok felépítésének és futtatásának folyamatát, ami elengedhetetlen a tranzakciók érvényesítéséhez és rögzítéséhez. Az alelnök úgy véli, hogy a blokklánc alkalmazások folyamatosan szivárognak be az olyan iparágakba, mint a pénzügyi szolgáltatások és a kiskereskedelem. A Web3 alaptechnológiái „utat találhatnak a mainstreambe”. 
 
Kriptomat Bitcoin és kriptovaluta váltó
 

 

A Google is a blokklánc technológiában látja a jövőt

Az NFT-k exponenciális növekedését követően még januárban a Google felhőegysége kidolgozta a Digital Assets Team terveit az ügyfelekkel való együttműködésre. A keresőóriás megemlítette, hogy azt tanulmányozza, hogyan lehet kriptovaluta fizetéseket kivitelezni. Sundar Pichai, a Google vezérigazgatója korábban komoly érdeklődést mutatott a blokklánc technológia iránt, és „érdekesnek és erőteljesnek” nevezte azt. Hozzátette, hogy a cég azt tervezi, hogy a jövőben támogatja a blokklánc és a web3 technológiákat.

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.78% $64,685.75
Ethereum ETH 2.11% $3,150.64
BNB BNB 1.99% $570.13
Solana SOL 4.56% $150.51
XRP XRP 4.13% $0.528
Dogecoin DOGE 4.84% $0.1624
Cardano ADA 6.71% $0.5043
Litecoin LTC 4.53% $85.15
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!