Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Tron lett a 3. legnagyobb DeFi blokklánc

A Tron lett a 3. legnagyobb DeFi blokklánc

A Tron DeFi tevékenysége meredeken megugrott az algoritmikus stabilcoin bevezetése után, amely több mint 20%-os éves hozamot ígér.

 

Terrához hasonló algoritmikus stabilcoint futtat a Tron hálózat

A Tron, Justin Sun által 2018-ban elindított blokklánc immár a DeFi harmadik legnagyobb blokklánca a teljes zárolt érték (TVL) tekintetében. A DefiLlama adatai szerint a TVL a Tron kilenc különböző alkalmazásában jelenleg 5,9 milliárd dollár, ami 44%-os növekedést jelent az elmúlt hónaphoz képest.
 
USDD I Cryptofalka Forrás: moeara.com
 
A Tron előtt csak két blokklánc áll, a BNB Chain és az iparágvezető Ethereum. A Binance Smart Chain-ben zárolt érték 10,8 milliárd dollár, az Ethereum pedig több mint 93 milliárd dollárt tesz ki. Mi több, a Tron az egyetlen blokklánc, amely folyamatos növekedésnek örvend. Az Ethereum, a Polygon, a Solana, az Avalanche, a BNB Chain és a Fantom kétszámjegyű negatív korrekciót szenvedett el az elmúlt hónapban.
 
Kriptomat Bitcoin és kriptovaluta váltó

 

 

Mi áll a Tron hálózat növekedése mögött?

A Tron bikás tevékenységét elsősorban az új algoritmikus stabilcoin bevezetése vezérelte, amely kétszámjegyű hozamot ígér. Ez nagy mértékben hasonlít a nemrég összeomlott Terra stabilcoinhoz. A Tether USDT-jével vagy a Circle USDC-jével ellentétben az USDD-t semmi sem támogatja, hanem intelligens szerződéses algoritmusok tartják stabilan. A stabilcoin dollárkötését szabályozó algoritmus egy arbitrázs kereskedés az USDD és a TRX, a Tron hálózat natív tokenje között.
 
Piaci emelkedés I Cryptofalka Forrás: economictimes.indiatimes.com
 
A befektetők mindig 1 USDD-t cserélhetnek (vagy távolíthatnak el a kínálatból) 1 USD értékű TRX-re. Ha az USDD árfolyama egy dollárrögzítés alá esik, a befektetők megvásárolhatják a leértékelt USDD-t, és TRX-re cserélhetik, a különbözetet a TRX tokenek nyílt piacon történő eladásával zsebelve be.
 
A Terrához hasonlóan az USDD is több mint évi 20%-os hozamot ígér a befektetőknek több Tron alapú projektben. A JustLend, a Tron hitelezési platform USDD kamata jelenleg 23%. Máshol, a SUN Stablecoin platformon a felhasználók akár 64%-ot is kereshetnek USDD-TRX likviditási tokenjük befektetéséért. Tekintettel a magas árakra, ezek közül sok platformon jelentős mértékben megnőtt az aktivitás. A DefiLlama adatai szerint a JustLend TVL-je 1,79 milliárd dollárról 2,86 milliárd dollárra nőtt kevesebb mint egy hónap alatt.
 
A Tron egyéb protokolljaiban, köztük a JustStables, a SunSwap és a Sun.io TVL-értéke is növekedett az elmúlt hónapban. A JustStables TVL-je 15%-kal, a SUNSwap TVL-je 6,18%-kal, a Sun.io TVL-je pedig 140%-kal nőtt ugyanebben az időszakban. Egyébként közel sem éri el a Terra UST méretét, de az USDD piaci kapitalizációja is gyorsan növekszik. A CoinMarketCap adatai szerint a piaci kapitalizációja 2022. május 5-i induláskor 90 millió dollár volt, ami most meghaladja a 602 millió dollárt. 
 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.82% $69,842.78
Ethereum ETH -1.51% $3,725.78
BNB BNB -0.06% $616.64
Solana SOL 1.48% $180.71
XRP XRP -3.00% $0.5309
Dogecoin DOGE -3.50% $0.165
Cardano ADA -4.96% $0.4798
Litecoin LTC -1.87% $86.41
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!