Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A UniSwap belép az NFT piacra

A UniSwap belép az NFT piacra

Az Ethereum alapú, decentralizált UniSwap tőzsde mögött álló vállalat felvásárolja a Genie NFT aggregációs platformot.

 

 

A UniSwap NFT aggregátort vásárolt

Az NFT-k – a tulajdonjogot jelző egyedi blokklánc tokenek – megannyi különböző piactéren vásárolhatók meg. Ilyen például az OpenSea, a LooksRare vagy a Coinbase NFT platform. Csakhogy kevesen kínálják a felhasználóknak azt a lehetőséget, hogy több tételt vásároljanak egy tranzakció során, és egyik sem kínál olyan összesítő eszközöket, amelyek lehetővé teszik a kereskedők számára, hogy megtekintsék a kínálatot a rivális piactereken. Genie NFT mindkettőt kínálja.

[embed]https://twitter.com/Uniswap/status/1539306956002820096[/embed]

"Az NFT-ket a növekvő digitális gazdaság egy másik formájának tekintjük, és számunkra nem jelent problémát integrálni őket" - írta a Twitteren az Uniswap Labs.
A Genie felvásárlása mindössze két hónappal azután történt, hogy az OpenSea bejelentette, hogy megvásárolja a Gem NFT aggregátort, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy több NFT-t vásároljanak egyetlen tranzakció során. Az UniSwaphoz hasonlóan az OpenSea is tervezi integrálni az NFT aggregációs funkciókat a fő platformjába.
 
Az UniSwap NFT-k felé való törekvésének részeként még ebben az évben egy új, kifejezetten az NFT-k számára készült tab-ot ad integrál a főoldalára. Továbbá NFT-ket ad hozzá a fejlesztői API-khoz és widgetekhez is.
 
 
Nexo kriptovaluta váltó
 
 
Az akvizíció megünneplésére az Uniswap Labs azt tervezi, hogy a Genie korai támogatóinak és felhasználóinak USDC coint ad. Mindenki, aki legalább egyszer használta a platformot, vagy április 15-ig Genie Genesis NFT-vel rendelkezett, USDC-t kap. (A cég egy korábbi tweetében azt írta, hogy a Genie Gem tárcák is benne voltak az airdropban.
 
Az Uniswap először 2019-ben került kapcsolatba az NFT-kel. Kiadott egy olyan NFT-t, Unisocks-ot, amelyek egy fizikai zoknipárra jogosították fel a tulajdonosokat.

[embed]https://twitter.com/Uniswap/status/1126506339075641344[/embed]

A Unisocks jelenlegi ára az OpenSea-n, a legnagyobb NFT piacon 13 ETH (körülbelül 15 300 USD).
 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -2.46% $63,682.12
Ethereum ETH -2.01% $3,054.01
BNB BNB -1.34% $556.42
Solana SOL -2.34% $141.54
XRP XRP 3.25% $0.5185
Dogecoin DOGE -0.52% $0.1522
Cardano ADA 2.25% $0.4789
Litecoin LTC 1.36% $82.59
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!