DeSci: rejlik potenciál a decentralizált tudományban?

Szerző: | jan 30, 2023 | Kriptovaluta

A VitaDAO 4,1 millió dollárt gyűjtött össze, amelyet kutatásaik előmozdítására és a DeSci-ban rejlő lehetőségek feltárására fordítanak.

 

A DeSci kutatás növekvő hitelessége

A VitaDAO, egy decentralizált autonóm szervezet (DAO), amely a hosszú élettartam kutatására összpontosít, nemrégiben 4,1 millió dolláros finanszírozási kört zárt le. A forrást kutatásaik előmozdítására és a DeSci, azaz a decentralizált tudományban rejlő lehetőségek feltárására fordítják.

Mindezt olyan befektetők hozzájárulása tette lehetővé, mint Balaji Srinivasan és a Pfizer Ventures. Fontos megjegyezni, hogy ez az első olyan eset, amikor egy gyógyszeripari kockázati partner együttműködik egy DeSci szervezettel. A befektetést a közösség megszavazta és jóváhagyta.

DeSci | Cryptofalka

thehealthcaretechnologyreport.com

 

A DeSci, vagyis a decentralizált tudomány két szélesebb körű trend metszéspontja. Ezek közé tartoznak a tudományos közösségen belül a kutatás finanszírozásának és a tudásmegosztásnak a megváltoztatására irányuló erőfeszítések. Továbbá a kriptofókuszú mozgalmon belüli erőfeszítések, amelyek a tulajdonjog és az érték eltolását célozzák az ipari közvetítőktől.

A DeSci tájkép lazán összekapcsolt DAO-kból áll, amelyek a tudományos kutatás egyes aspektusait célozzák meg, mint például a finanszírozás, a szakértői értékelés, a hozzáférés, az ösztönzők és a tempó.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

A VitaDAO DeSci-ért tett erőfeszítései

A VitaDAO-t a Molecule közösségi kutatással kapcsolatos kísérletként indította el, amely 2022 júniusában jelentette be 12,7 millió dolláros tőkeemelését. A Molecule célja, hogy a tudományos DAO-kat nyereséges üzleti modellé alakítsa, és több hasonló, különböző fókuszú közösséget is útnak indított. Ezek közé tartozik az AthenaDAO, amely a nők egészségének kutatására összpontosít, és a ValleyDAO, amely széles körben a szintetikus biológia iránt érdeklődik.

A közelmúltban történt pénzgyűjtés és az olyan nagy szereplők, mint a Pfizer Ventures bevonása a DeSci mozgalom növekvő hitelességét jelzi. A DeSci, amely a vállalkozói tehetségek globális, elosztott csoportjának biztosíthat hozzáférést a tőkéhez, a szakértelemhez és az eszközökhöz, forradalmasíthatja a tudományos kutatás lefolytatásának és finanszírozásának módját.

DeSci | Cryptofalka

lifespan.io

 

 

A közösség pozitívan reagál a kezdeményezésre

A VitaDAO sikeres 4,1 millió dolláros finanszírozási körének hírére a VITA token ára a jelentések szerint 50%-kal emelkedett. Ez az árfolyam-emelkedés a DeSci mozgalom és a VitaDAO ebben betöltött szerepe iránti növekvő érdeklődést és bizalmat tükrözi. Az olyan nagy szereplők, mint a Pfizer Ventures bevonása és a befektetésnek a közösség általi jóváhagyása tovább erősítette a DeSci hitelességét és a tudományos kutatás forradalmasításának lehetőségét.

A VitaDAO token értékének növekedése azt bizonyítja, hogy a piac pozitívan ítéli meg a szervezetet és annak jövőbeli kilátásait.

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Mi a Binance Earn és hogyan farmolhatsz kamatokat vele?

Kriptovalutát szerezni nem csak vásárlással, bányászással, vagy kereskedéssel lehet. A Binance tőzsde Binance Earn platformja számos blokklánc alapú saját pénzügyi termék tőkealapjához biztosít fedezetet és/vagy likviditást. Aki a tőzsde hitelezési, stakelési és DeFi tevékenységeihez hozzáteszi a lekötött tőkéjét, részesül a nyereségből passzív bevétel formájában.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.