Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Google is visszaszámol az Ethereum merge eseményig

A Google is visszaszámol az Ethereum merge eseményig

A Google elindított egy visszaszámlálót az Ethereum merge eseményig, ami a világ legnépszerűbb keresőjének elismerését jelenti.

 

Napokon belül létrejön az Ethereum merge

Az Ethereum régóta várt átállása, az Ethereum merge, talán a kirptoipar legnagyobb eseménye lesz idén. A tranzakciók érvényesítésének kevésbé energiaigényes tét-igazolási (PoS) módszerére már csak néhány napot kell várni.
 
Ethereum I cryptofalka Forrás: fortune.com
 
A Google számításai szerint az eseményig már csak 2 napot és 19 órát kell várni. Ha beírjuk az „ethereum merge” szót a Google keresőjébe, akkor megjelenik a visszaszámláló óra, a nehézségi arány, a hash arányt, és egy karikatúra két boldog medvéről, akik kitárt karral közelednek egymáshoz.
 
Ha minden a tervek szerint alakul, a két medvének hamarosan egyesülnie kell, és létrejön egy panda, amely az Ethereum merge de facto kabalájaként szolgált. Az embléma jelenléte azt sugallja, hogy még a legnagyobb technológiai óriások is várják az egyesülést. A Google egyik fejlesztője volt az első aki twitteren közzétette a fejlesztést.
 

[embed]https://twitter.com/theSamPadilla/status/1568350158298955781[/embed]

“Mindenki nagyon izgatott a jövő miatt, és értékeli az évek óta tartó munkát.” - írta a twitteren a fejlesztő
Megjegyezte, hogy a Google keresőmotorjához kapcsolódó funkciók bevezetésének gyors átállása nem gyakran történik meg. Padilla elmondta, hogy az ötletet az elmúlt néhány hétben vetették fel a Google alkalmazottai körében, akik szerettek volna egy „easter egg-et” készíteni az Ethereum merge átállásához. Az ötlet a vállalat belső Web3-as közösségi csevegéseiben vetődött fel.
 
A twitteren egy felhasználónak válaszolva Padilla elmondta, hogy az adatok valós időben, közvetlenül az Ethereum hálózatából származnak a Google által üzemeltetett csomópontok segítségével.
 
Nexo kriptovaluta váltó
 

 

A Google elkötelezett a Web3 mellett

A vállalat egyre inkább elkötelezett a Web3 technológia iránt, és olyan blokklánc-infrastruktúra szolgáltatásokat kínál, amelyek a Google Cloudot használják. A Web3 termékeinek szentelt oldalon a vállalat üzleti partnerei között szerepel a Nansen, a Dapper Labs és a Solana is. A Google még májusban jelentette be, hogy létrehozta a Web3 csapatát.
 
A közelmúltban a Sky Mavis, az Axie Infinity NFT játék megalkotója bejelentette, hogy megállapodást kötött a Google-lel, hogy felhőszolgáltatásait használja a tranzakciók érvényesítésére a Ronin hálózatán, egy játékalkalmazásokhoz tervezett Ethereum oldalláncon.
 

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.34% $67,374.73
Ethereum ETH -3.45% $3,692.04
BNB BNB -2.51% $595.67
Solana SOL -5.34% $165.07
XRP XRP -0.44% $0.5217
Dogecoin DOGE -3.62% $0.1595
Cardano ADA -3.26% $0.4619
Litecoin LTC 0.05% $85.61
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!