Az FTX kriptotőzsde a Robinhood felvásárlását tervezi

Szerző: | jún 28, 2022 | Kriptovaluta

A pletykák szerint, az FTX kriptotőzsde vezetősége fontolgatja a Robinhood kriptokereskedési platform felvásárlását. 

 

Az FTX kriptotőzsde felvásárolhatja a Robinhood-ot

A hírek szerint az FTX kriptotőzsde a Robinhood Markets, a népszerű kereskedési alkalmazás átvételét vizsgálja, amely kereskedők millióit ismertette meg a Bitcoin (BTC), Ether (ETH) és Dogecoin (DOGE) piacával. Az ügyben jártas emberekre hivatkozva a Bloomberg hétfőn arról számolt be, hogy az FTX belső tanácskozást tart a Robinhood megszerzéséről.
 
FTX kriptotőzsde I Cryptofalka

Forrás: bitcoinke.io

 
Bár még nem született döntés a felvásárlásról, az FTX állítólag komolyan veszi az ügyet. A Bloomberg kapcsolattartója tisztázta, hogy az FTX még nem kereste meg a Robinhoodot egy felvásárlási javaslattal. A Bloombergnek adott nyilatkozatában az FTX vezérigazgatója, Sam Bankman-Fried kifejtette, hogy cége izgatott a Robinhooddal való esetleges partnerség miatt, de a céggel még nem voltak aktív fúziós beszélgetések, ami összhangban van a korábbi jelentésekkel:
„Izgatottak vagyunk a Robinhood üzleti kilátásai miatt és a velük való partnerség lehetséges módjai miatt. Ennek ellenére nincs aktív M&A beszélgetés a Robinhooddal.”
Nem ez az első alkalom, hogy az FTX kriptotőzsde a Robinhoodhoz kötődik. Májusban nyilvánosságra hozták, hogy az FTX vezérigazgatója 7,6%-os részesedést vásárolt a Robinhood-ban 650 millió dollár értékben. Akkoriban Bankman-Fried azt mondta, hogy a vásárlás azt tükrözte, hogy a Robinhood “vonzó befektetés”. De akkor még úgy nyilatkozott, hogy nem áll szándékában megváltoztatni vagy befolyásolni a cég irányítását.
 
Nexo kriptovaluta váltó

 

Stabil lábakon áll az FTX

A medvepiac ellenére az FTX nem mutatja a terjeszkedés lassulásának jeleit. A tőzsde nemrégiben 250 millió dolláros mentőajánlatot kínált a Bitcoin hitelező BlockFi-nak. A hónap elején az FTX megállapodást kötött a Bitvo kanadai kriptovaluta platform megvásárlásáról is. A kriptotőzsdei üzletágban bekövetkezett tömeges elbocsátások közepette az FTX a hónap elején megerősítette, hogy nem csökkenti dolgozói létszámát. Bankman-Fried június 6-án arról tweetelt, hogy tőzsdéje a belátható jövőben “tovább fog növekedni”.
 
Ami a Robinhoodot illeti, a diszkont brókerplatform értékének nagyjából háromnegyedét veszítette el a Nasdaq tőzsdén való 2021 júliusi debütálása óta. A cég árfolyama hétfőn 13%-ot emelkedett, de még mindig 75%-kal marad el a listázási értékétől.
 
Robinhood árfolyam | Cryptofalka

Forrás: Tradingview

 
2022 első negyedévében a Robinhood nettó bevétele éves szinten 43%-kal 299 millió dollárra csökkent. A kriptovaluta kereskedésből származó bevételek 39%-kal 54 millió dollárra csökkentek ugyanebben az időszakban.
 
 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Így gyűjts passzív jövedelemet a PancakeSwap segítségével

A PancakeSwap egy Binance Smart Chain (BSC) alapú DEX (decentralizált tőzsde), amit ismeretlen fejlesztők hoztak létre. Alapötletében az Ethereum blokkláncon működő SushiSwap-hoz hasonlít, tehát közösségi irányítással üzemel, és farmolásra nyújt lehetőséget likviditás biztosítása ellenében, valamint további funkciókat kínál jutalmak bezsebelésére.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.