Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Jack Dorsey Twitter CEO eladományozta a vagyona jórészét

Jack Dorsey Twitter CEO eladományozta a vagyona jórészét

Jack Dorsey úgy döntött, hogy vagyona jórészét a koronavírus elleni harcra fordítja. 1 milliárd $-ról van szó, ez a Twitter CEO vagyonának jelentős hányada.

 

Vagyona 28%-át fordítja a koronavírus ellen Jack Dorsey

A Twitter CEO és a Square alapítója Jack Dorsey új alapot hozott létre Smart Small LLC néven, melynek célja a COVID-19 elleni küzdelem. Az újonnan létrehozott szervet pedig vagyona 28%-ával, 1 milliárd dollárral támogatta.

A bejelentést természetesen Twitteren osztotta meg:

Jack dorsey twitter ceo 2

Az alap kezdetben a globális világjárvány leküzdésére összpontosít, majd ha ez a probléma megoldódott akkor később a nők egészségügyi, oktatási és általános jövedelemtámogatási problémáira fog fókuszálni. 

Kijelenthetjük, hogy a Twitter CEO nem csak a levegőbe beszél, hanem tényleg cselekszik is és méghozzá tényleg ott, ahol a legjobban elkell! Jack Dorsey nagy Bitcoin és blokklánc támogató, ezért számára kimondottan fontos a transzparencia. Így nem meglepő, hogy a felhasznált adomány teljes egészében transzparensen, visszakövethetően lesz felhasználva. Igazából azon sem lepődnénk meg ha saját blokkláncot használna majd ehhez.

Ennek a pénznek hosszú távon mindkét társaság számára előnyösnek kell lennie, ugyanis azokat segíti, akiket alapból is szolgálunk, az embereket!

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Mi a Bitcoin, blockchain technológia vagy a kriptovaluta kereskedés?
  2. Itt lenne a következő pénzügyi világválság? A számok azt mutatják!
  3. Elérte a pánik a kripto tőzsdéket, tanácsok zuhanás közepette
  4. Bitcoin, kriptovaluta szótár és kisokos
  5. Miért éri meg Bitcoinnal és kriptovalutákkal kereskedni?
  6. Pontos matematikai modell a Bitcoin ár meghatározásához
  7. CryptoFalka kriptovaluta kereskedés kisokos

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -5.73% $64,837.48
Ethereum ETH -7.25% $3,374.57
Solana SOL -9.28% $185.34
BNB BNB -7.98% $525.87
XRP XRP -4.60% $0.5985
Cardano ADA -8.64% $0.6232
Dogecoin DOGE -13.97% $0.1319
Litecoin LTC -6.14% $80.88
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!