Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Így küldhetsz pénzt akár kriptovaluta ATM-en keresztül is

Így küldhetsz pénzt akár kriptovaluta ATM-en keresztül is

Manapság már egyszerűen és biztonságosan küldhető pénz akár külföldről is, ha azt kriptovaluta ATM segítségével teszed.

 

Mit nyújtanak nekünk a kriptovaluta ATM-ek?

A kriptovaluta ATM-ek térnyerése nem kifejezetten a koronavírus okozta lezárásoknak köszönhető, viszont népszerűségükhöz biztosan hozzájárult. 2021 tavaszán már több mint 14.000 kripto ATM működött világszerte, ahol a felhasználók Bitcoint és mellette más kriptovalutákat vásárolhatnak. De mindezen felül előnyük, hogy pénzküldésre is alkalmasak lehetnek, még akkor is ha a fogadó félnek semmilyen tapasztalata nincs a kriptovalutákkal.

2020-ban mintegy 96 milliárd dollárnyi forgalmat bonyolítottak le világszerte ilyesféle digitális átutalásokon keresztül. Ugyanezen időszak alatt a kripto ATM-felhasználók száma 20 százalékkal növekedett – ahogy arról a Bitcoin.com is beszámolt.

Bitcoin és kriptovaluta ATM I Cryptofalka

Magyarországon például az iCoin kripto ATM-ei segítségével már tudunk utalási tranzakciókat is végrehajtani. Náluk amúgy Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) és továbbá Ripple token (XRP) is elérhető.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

 

Biztonságos pénzküldési lehetőség

Mind tranzakciós, mind járványügyi szempontból is biztonságos alternatívát nyújthatnak a kriptovaluta ATM-ek. Ugyanis ezek segítségével nem csak kriptovalutákkal való kereskedelem, hanem pénzküldésre is fel lehet egyből használni őket.

A kripto ATM-ekkel való küldés semmi másból nem áll, mint a küldő fél kriptovaluta vásárlásából. Ezt a kriptovalutát fogja elküldeni a fogadó félnek, amelyet végül ő arra használ fel, hogy hagyományos valutára váltsa az összeget.

A kriptovaluta ATM-ek segítségével kényelmesen küldhetünk értéket akár a világ bármely tájára. Az utaláshoz egy-egy kripto ATM-re van szükségetek mind a küldő, mind a fogadó oldalon. célszerű lehet az ügyintézés folyamatának lezárultáig a készülék közelében maradni.

biztonsagos-kriptovaluta-kuldes-iCoin.hu

 

Így még anyukádnak is tudsz kriptopénzt küldeni

Ha próbáltál telefonon vagy üzeneten keresztül segíteni bárkinek, hogy különféle eszközökön, mondjuk számítógépen hogy lehet ezt-azt beállítani, vagy hibákat elhárítani, akkor pontosan tudod, milyen nehézségeket okoz a távoli segítségnyújtás. Amikor pénzt küldenénk, általában nem azért tesszük, mert belátható időn belül találkoznánk. A pénzt minél hamarabb, minél egyszerűbben szeretnénk eljuttatni annak is, akinek nincs mondjuk saját kripto pénztárcája. A kripto ATM-ekkel már akár ez is lehetséges.

OKEX_banner_Cryptofalka

Tegyük fel, hogy az édesanyádnak szeretnél pénzt küldeni London belvárosából kripto ATM segítségével. Ekkor anyukádnak meg kell keresnie a legközelebbi kripto ATM-et, és elküldenie neked, vagyis a küldőnek a készülék QR-kódját – ugyanis közvetlenül ide fogod küldeni a kriptovalutát.

Ha ezzel megvagytok, nincs más hátra, mint elküldened a kriptót. Ezután anyukád a kripto ATM-ről veheti le az akár közvetlenül forintra átszámított készpénzt.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.39% $67,145.1
Ethereum ETH 0.66% $3,123.46
BNB BNB -0.34% $579.76
Solana SOL 0.74% $174.55
XRP XRP -0.29% $0.5223
Dogecoin DOGE -0.04% $0.1558
Cardano ADA -0.75% $0.4811
Litecoin LTC 0.23% $84.22
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!