Jobban teljesítenek azok a cégek, akik tartanak kriptovalutát

Szerző: | ápr 30, 2021 | Kriptovaluta

A Goldman Sachs jelentése szerint azok a vállalatok, amelyek kriptovaluta befektetéseket hajtottak végre, átlagosan háromszor jobban teljesítettek.

 

Busásan megtérülnek a kriptovaluta befektetések a Goldman Sachs szerint

A wallstreeti bank óriás, a Goldman Sachs ügyfeleinek kiadott jelentésből megállapítható, hogy a kriptovalutával kapcsolatos részvények sokkal jobban teljesítenek, mint maga az S&P 500 részvény index. A vállalat elemzői 19 olyan amerikai részvényt emeltek ki, amelyek piaci kapitalizációja meghaladta az egymilliárd dollárt, és szoros kapcsolatban állnak a kriptovaluta- és a blokklánc-iparral.

kriptovaluta befektetés I Cryptofalka

Forrás: https://zycrypto.com/

A csoport két legnagyobb nyertese a kriptobányászati vállalatok, amelyek ipari méretű létesítményeket működtetnek a kriptotranzakciók feldolgozására és új tokenek előállítására: a las vegasi székhelyű Marathon Digital Holdings, a mai napig megdöbbentően 218% -kal, és a coloradói Riot Blockchain , 151% -kal.

 

Rengeteget nyert a Tesla és más vállalatok is a Bitcoin vásárlásával

A nagy játékosok közé tartozik még a Tesla, amely az elmúlt negyedévben 1,5 milliárd dollár értékű kriptovaluta befektetést hajtott végre, és mindössze körülbelül 300 millió dollárt realizált. A Facebook pedig abban reménykedik, hogy idén elindítja saját kriptovalutáját és digitális pénztárcáját a Diem-et. 

A MicroStrategy üzleti intelligenciával foglalkozó cég, a Bitcoin egyik legnagyobb vállalati támogatója és kriptovaluta befektető, és a Square, a fizetési fintech vállalat, amelyet Jack Dorsey milliárdos alapított, két másik Goldman választás, amelyek jelentős összegeket fektettek be a Bitcoinba – mintegy 4,5 milliárd, illetve 220 millió dollár erejéig.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

A listát az amerikai Coinbase tőzsde, az Overstock.com tőzsdeüzemeltető, az IBM blokklánc úttörője, a mikrochip-készítő Nvidia, az InvestView, a Broadridge Financial és az Ideanomics pénzügyi szolgáltató cégek egészítették ki. A Goldman Sachs elemzői még megjegyezték, hogy két nagy bank, a BNY Mellon és a JPMorgan Chase bevezette a blokklánc technológiát a bankközi tranzakciók erejéig. 

Dan Ives, a Wedbush Securities befektetési vállalkozás elemzője így nyilatkozott a kriptovaluta befektetésekről: 

A történet és a téma itt sokkal nagyobb, mint csupán befektetni a Bitcoinba és megjósolni annak potenciális árfolyamát … Arról van szó, hogy a kripto, a blokklánc és a Bitcoin milyen következményekkel járhat a vállalati világban a következő évtizedben.

 

Egyre több a tőzsdére vezetett cég kriptovaluta kitettséggel

Amint a kriptopénzek a hónapban bekövetkezett hatalmas, 300 milliárd dolláros gyors összeomlás következtében fellendültek, a Goldman Sachs elemzői egyre növekvő mennyiségű nyilvános tőzsdén jegyzett társaságot vezetnek be. Ezek nagy mértékben ki vannak téve a blokkláncnak és a kriptovalutáknak, és ennek eredményeként “drámai módon felülmúlják” a standard tőzsdét.

OKEX_banner_Cryptofalka

 

Összegzés

A növekvő intézményi elfogadás és az inflációs aggodalmak a világjárvány idején meteorikus magasságokba emelték a kriptopénz-piacot – de nem a hatalmas volatilitás nélkül. Miután elérte a közel 2,3 trillió dolláros teljes piaci felső határt, a kriptovaluták megdöbbentő 300 milliárd dolláros értéket dobtak le a hónap elején 24 órán belül. A flashcrash ellenére a globális kriptográfiai piac azóta kezd talpra állni, és mára közel 2.1 trillió dollárt ér, ami több mint 9-szerese az egy évvel ezelőtti 220 milliárd dolláros értéknek. Az évből még csak négy hónap telt el és a piac majdnem megháromszorozódott.

Ha szeretnéd élőben követni a Bitcoin, Ethereum és a többi kriptovaluta árfolyamát, azt itt megteheted! 
Az árfolyamok mellé pedig hasznos információkat, összefoglalókat is találsz a coinokról 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Mi a Binance Earn és hogyan farmolhatsz kamatokat vele?

Kriptovalutát szerezni nem csak vásárlással, bányászással, vagy kereskedéssel lehet. A Binance tőzsde Binance Earn platformja számos blokklánc alapú saját pénzügyi termék tőkealapjához biztosít fedezetet és/vagy likviditást. Aki a tőzsde hitelezési, stakelési és DeFi tevékenységeihez hozzáteszi a lekötött tőkéjét, részesül a nyereségből passzív bevétel formájában.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka