Kamatoztasd kriptovalutáid értékét a Nexo segítségével

Szerző: | márc 8, 2021 | Kriptovaluta

A Nexo kriptovaluta hitelező biztosítja, hogy a kriptovalutánk értéke ne csak piaci adottságai miatt emelkedjen, hanem passzív jövedelmet is generáljon.

Ha most regisztrálsz a Nexohoz extra 10$-ban részesülsz a ref linkünk segítségével: Kérem az ingyen 10$-t
Szükséges lépések hozzá:
1) Regisztrálj a linkünk segítségével
2) Töltsd fel a számládat minimum 100$-al
3) Végezd el az “Advanced verification” hitelesítését
4) Tartsd legalább egy hónapig a kriptódat és élvezd a kamatokat és az ingyen 10$-t

 

Szigorít a Nexo a legmagasabb kamatok eléréséhez

A Bitcoin a blokklánc úttörőjéből vitathatatlanul hosszútávú értékörzővé fejlődött. A kriptovaluták tárolása azonban önmagában is befektetési választás, a HODLing egyre népszerűbb stratégia a kripto-közösségekben. A Bitcoin és más kriptovaluták hosszú éveken át tartó tárolása során, viszont nagyon nem mindegy, hogy egy évente 5-6% kamatot biztosító tárcában, vagy egy saját tárcában tároljuk a coinjainkat. Persze mindegyiknek megvan az előnye!

Egy Ledger mondjuk bomba biztos opció, de aki szeret és mer vállalni minimális kockázatot annak célszerű lehet valamelyik kriptovaluta hitelező szolgáltatását választani és bezsebelni évi 5-6% extra profitot. Hogy egy hasonlattal éljünk nagyjából azt kell eldöntened, hogy “otthon tárolod a párnába varrva a pénzedet biztonságban” vagy rámered bízni egy bankra és náluk tárolni minimális profit érdekében.

Nexo hitelkártya I Cryptofalka

Számos passzív jövedelemforrás érhető el a kripto-világban, aminek egyik úttörője még a 2018-ban indult Nexo projektje. Annak érdekében, hogy 1+ millió ügyfélnek stabil és fenntartható passzív jövedelemforrást biztosítson, a szolgáltató bevezeti a fix (rögzített) feltételekkel való lekötés lehetőségét. Egy opciót, mely során előre meghatározott időtartamra kell lekötnünk a coinjainkat a maximális kamatok elérése érdekében.

A hosszú távú fenntarthatóság egy igazán valós és komoly probléma a szegmensben. A Crypto.com projektje például korábban szinte irreálisan magas kamatokkal próbált rengeteg ügyfelet bevonzani, azonban ez az üzleti modell nem volt fenntartható. Ezután pedig hatalmas kamatvágás és a CRO árfolyamának zuhanása következett. A mostani minimális szigorításokkal azt gondolom ennek próbál elébe menni a Nexo és kicsit szigorítani az amúgy náluk is igazán magas kamatok elérhetőségéért. Felhasználói oldalról nem, de üzleti oldalról úgy gondolom, hogy szükséges és jó lépés a projekt részéről. Nézzük mi változik ⤵️

 

Mik a Nexo rögzített lekötés feltételei?

Eddig napi kifizetéssel, lekötés nélkül is volt lehetőségünk a Nexonál a maximális (kriptóra évi 8%, stabilra évi 12%) kamatok elérésére. Ez változott az új frissítéssel és ezeket a korábbi kamat értékeket már csak akkor kaphatjuk ha ezért cserébe kriptovaluta esetén 1, stabil és fiat esetén 3 hónapra lekötjük a coinjanikat. (Fixed lekötés)

Természetesen továbbra is lehetőségünk lesz rugalmasan tárolni a kriptovalutáinkat a Nexonál, (flex opció), viszont ez esetben a maximális elérhető kamatok kriptovalutára évi 7%, míg stabilra és fiatra évi 8% lesz. (A rögzített futamidős lekötés még nem áll rendelkezésre stabilcoinra, ez a funkció hamarosan lesz aktiválva).

 

A hozamok a következőképpen alakulnak kriptovalutákra

Nexo hozam kriptovalután I Cryptofalka

Kriptovaluta lekötése 1 hónapra vs. rugalmas opció

 

A hozamok a következőképpen alakulnak stabilcoinokra és fiatra

Nexo hozam fiat valután I Cryptofalka

Fiat lekötése 3 hónapra vs. rugalmas opció

 

Hogyan működi a rögzített lekötés?

A rögzített futamidős lekötés hozama hasonlóan a flex lekötéshez, napi hozamokból áll össze. Annyi különbséggel, hogy a futamidő alatt megszerzett összes kamatot egyetlen kifizetésben fizeti a cég, a lekötött időszak végén. Ennek ellenére lehetőségünk van megtekinteni továbbra is, hogy napi szinten mennyi extra kamatot gyűjtöttünk, de ezt a havi vagy 3 havi lekötés végén egy összegben kapjuk meg a lekötéses opció esetén.

Az alábbi képen láthatunk egy példát arra, hogyan nézne ki egy Bitcoin megtakarítási számla, ha egyszerre van igénybe véve a flex és a fix rögzített lekötés is:

Nexo hozam példa I Cryptofalka

Forrás: https://nexo.io/

 

Milyen előnyei lehetnek a rögzített lekötésnek?

Mivel a kriptovaluták egyre hosszabb távú lehetőséggé vállnak, szükség van olyan pénzügyi termékekre, amelyek garantálhatják a stabil passzív jövedelemforrást is. 

A Nexo rögzített lekötése a következőket biztosítják:

  • Diverzifikáció: Kombinálhatjuk a magas lekötéses kamatokat a rugalmas feltételekkel.
  • Rugalmas hosszú távú lekötés (HODL): Egyidejűleg 10 rögzített lehetőség áll rendelkezne, ami azt jelenti, hogy lehetőség van további eszközök vásárlására és a hozzáadásra, hogy még magasabb hozamot lehessen elérni.
  • Kiterjesztett hozam: Automatikus megújulás: könnyedén meg lehet újítani a rögzített feltételes lekötést plusz 1 vagy 3 hónappal.
  • Az iparban kiemelkedő hozam: A hozamok messze felülmúlják a hagyományos bankok által kínált hozamokat és sok más kriptovaluta hitelező értékeit is

A rögzített lekötést a fix futamidő végéig tartani kell a maximális hozam eléréséhez. A futamidő alatt ez a tőke nem használható fedezetként és kölcsönök visszafizetésére sem. 

 

Kinek lehet jó a lekötött opció?

A Nexo ügyfelei között készült felmérésből kiderül, hogy a felhasználók 72%-a három vagy több évre tervezi tartani a digitális eszközöket. Ez hatalmas fejlődés az elmúlt évekhez képest. Bizalmat kelt a jövőre nézve és azt jelenti, hogy az ipar stabilan fejlődik, egyre érettebbé válik.

Ez a stratégia lehetővé teszi, hogy a kriptovaluták ne csak ‘üljenek’ a Nexo tárcákban, hanem kamatozzanak is. Ezzel pedig akár viszonylag magas passzív jövedelem forrást biztosítsanak. A rögzített feltételes lekötés lehetővé teszi a hosszútávú tervezést. A hosszú távú befektetések pedig biztosítják a stabilabb üzleti modellt is.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka