Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
13 000 dollárból 2 millió dollár: szerencse vagy bennfentes?

13 000 dollárból 2 millió dollár: szerencse vagy bennfentes?

A Donotfomoew (MOEW) meme coin értéke röviddel a DEX-en való debütálása után az egekbe szökött. Úgy tűnik volt, aki időben elkapta a rakétákat. 

Megvan az új meme coin milliomos

Egy kriptokereskedő április 3-án 13 000 dollárból több mint 2 millió dollárt, azaz 15 700%-os nyereséget ért el, amikor a Base blokkláncra készített új Donotfomoew (MOEW) nevű memecoinba fektetett.

Ahogy azt a Lookonchain blokkláncelemző cég elmondta, a kereskedő először 499,9 millió MOEW-ot vásárolt 4 Ether felhasználásával 10 perccel a MOEW decentralizált tőzsdékre (DEX) történő bevezetése után. 

Kevesebb mint egy órával később a kereskedő 111,65 millió MOEW-ot adott el 99 ETH-ért (~328 000 dollár), és jelenleg 388,24 millió MOEW-ot birtokol, ami ~1,76 millió dollárt ér.

MOEW: "csak a móka kedvéért, semmi komoly"

A macska-témájú MOEW mém tokent a nap folyamán korábban a Bitget Wallet hozta létre, és a csapat úgy nyilatkozott, hogy a MOEW "csak a móka kedvéért született, semmi komoly, meg akarjuk nézni, mire képes a mémek ereje...".

Röviddel a DEX-en való debütálása után azonban a MOEW értéke megugrott, és jelenleg 31 millió dolláros piaci sapkával rendelkezik. Az árfolyam-akcióra reagálva a Bitget Wallet megosztott egy tweet-et, amelyben arra kérte a felhasználókat:

 "Ne vásárolj, ne fomózz!"

Több mint 8000 cím kapott MOEW tokeneket a folyamatban lévő airdrop során, amelyre azok a felhasználók jogosultak, akik elegendő BWB ponttal rendelkeztek a tőzsdei tárca BWB token airdropjához. 

Hat héten keresztül a felhasználók a Bitget Walletben tartott egyenlegekkel vagy az alkalmazáson belüli cross-chain swapok végrehajtásával BWB pontokat gyűjthettek, amelyek a második negyedévben megjelenő BWB tokenekre cserélhetők.

Megállíthatatlanok a meme coin trendek

Mind a veterán memecoinok, mint például a Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB), mind a Solana és a Base újonnan bevezetett memecoinjai jelentős rallyn mentek keresztül az elmúlt időszakban.

Az egyik ilyen token, a Jeo Boden (BODEN) - az Egyesült Államok elnökét, Joe Biden-t parodizáló Solana meme coin - piaci értéke meghaladta a 250 millió dollárt. A hét elején a tajvani zenei híresség Machi Big Brother Solana memecoinja is vad árfolyam-akciókat látott egy 40 millió dolláros előértékesítés után.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.05% $67,700.22
Ethereum ETH -1.63% $3,782.39
BNB BNB -0.02% $597.22
Solana SOL 0.51% $168.89
XRP XRP 0.49% $0.5298
Dogecoin DOGE 2.16% $0.1665
Cardano ADA 1.17% $0.4599
Litecoin LTC 0.85% $83.42
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!