Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Argentína két legnagyobb bankja kripto kereskedést indít

Argentína két legnagyobb bankja kripto kereskedést indít

Argentína felkarolja a kriptot, ugyanis két nagy bank is lehetővé teszi ügyfeleinek, hogy bitcoint vásároljanak a banknál vezetett számláikról.

 

Argentínai bankok kriptovaluta kereskedést indítanak

Argentína legnagyobb és második legnagyobb magánbankja, a Banco Galicia és a Brubank bejelentették, hogy lehetővé teszik az ügyfelek számára a kripto vásárlást. A Bloomberg arról számolt be, hogy egy argentin közvélemény kutatás válaszadóinak 60%-a több hozzáférést szeretne a kriptovalutákhoz. Az emberek akarata katalizálta a bankok döntését a kriptokereskedelem elindításáról.

[embed]https://twitter.com/IECarballo/status/1521165078560755713[/embed]

Egy a Banco Galicia online felületéről készült képernyőkép került fel a Twitterre, ami megerősítette, hogy megkezdte a Bitcoin (BTC), Ether (ETH), USD Coin (USDC) és Ripple (XRP) támogatását.
 
A dél-amerikai nemzet a hatodik helyen szerepel a kripto elfogadási arányt tekintve a világon. A Statista adat- és felmérési cég becslései szerint 2021-ig az argentinok 21%-a használt vagy birtokolt kriptot. Ha lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy bitcoint és más kriptokat vásároljanak a bankjukon keresztül, az segíthet az argentinoknak, hogy enyhítsék az országban dúló infláció hatásait. A Trading Economics gazdasági adatkövető legfrissebb adatai szerint Argentína áprilisi inflációs rátája 55% volt. A támogatók szerint a bitcoin szűkössége és decentralizáltsága ideális inflációs fedezetté teszi.
 
argentína kripto I Cryptofalka

 

Argentína kripto-infrastruktúrát épít

A múlt hónapban az argentin Sorradino városa kriptovaluta bányászathoz szükséges eszközöket szerzett be annak érdekében, hogy plusz bevételhez jusson a város. A bányászatból származó bevételt havi több száz amerikai dollárra becsülték. Tekintettel a magas elfogadási arányra, Argentína fővárosának, Buenos Airesnek a polgármestere, Horacio Rodriguez Larreta a múlt hónap végén bejelentette, hogy a város elkezdi elfogadni a kripto eszközöket az állami szolgáltatásokért cserébe. A város azt is tervezi, hogy blokklánc alapú digitális azonosító (DID) platformot indít lakói számára.

Kriptomat Bitcoin és kriptovaluta váltó
 
Nem Argentína a legnagyobb ország Dél-Amerikában, amely egyre jobban kriptobarát országgá válik. A brazil szenátus április 26-án jóváhagyta a „Bitcoin Törvény” törvényjavaslatot, amely hozzájárulhat a helyi kriptoipar számára szükséges szabályozási keret létrehozásához.

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.81% $62,004.57
Ethereum ETH 1.78% $3,430.06
BNB BNB 1.45% $408.93
Solana SOL -2.57% $128.61
XRP XRP 7.42% $0.6278
Cardano ADA 9.83% $0.7309
Dogecoin DOGE 23.29% $0.1459
Litecoin LTC 6.67% $90.22
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!