Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
ATH-on a Binance tőzsde napi kereskedési volumene

ATH-on a Binance tőzsde napi kereskedési volumene

A Binance tőzsde megdöntötte az eddigi legnagyobb napi kereskedési forgalmát. Az új volume csúcsa már 80 milliárd dollár felett van.

A kriptovaluta kereskedelmi óriás a 24 órás kereskedési volumenben új, mindenkori csúcsot döntött meg. Ezzel meghaladva a 80 milliárd dollárt mind az azonnali, mind derivatív platformon keresztül. Az egész kriptopiac 24 órás kereskedési volumene nagyjából 180 milliárd dollár.

 

Binance tőzsde kereskedési forgalma a csúcson

A Binance tőzsde kereskedési volumene kétszerese a korábbi, minden idők legmagasabb értékének. Meghaladta a 80 milliárd dollárt is. - mondta Changpeng Zhao, a Binance vezérigazgatója

A CoinmarketCap adatai szerint a Binance spot kereskedés meghaladja a 23,6 milliárd dollárt, míg a derivatívák volumene 56,8 milliárd dollár volt. Utoljára ilyen kedvező adatokat a 2017-es év végi Bitcoin rali után mértek. 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

Ugyankkor ez a volumenerősödés a kisebb-nagyobb skálázhatósági problémákat is a felszínre hozta.

Láttunk néhány problémát a méretezéssel kapcsolatban is. Valószínűleg további problémákat fogunk tapasztalni, ahogy tovább növekszünk. Nem vagyunk prefektusok, de a lehető leggyorsabban megoldjuk őket. Nagyra értékeljük a megértést és támogatást. - mondta CZ, a Binance vezérigazgatója

A közelmúltban is volt rá példa, amikor a Bitcoin árfolyama 20 ezer dollár fölé ment, akkor a Coinbase és a Binance is problémákkal küzdött. 

A kriptovaluták még nincsenek igazán a mainstream kereskedői tudatban. Az intézményi befektetők még csak most ismerkednek a legnagyobb kriptovalutákkal. Ha a befektetői kedv ilyen marad, akkor biztos sokszorozódni fog a tőzsdéken a kereskedői volumen is. 

Ha kipróbálnád a vezető kriptovaluta tőzsde a Binance platformját, akkor itt találsz hozzá egy összefoglalót a kezdeti lépésekhez.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2019/2020; Cryptofalka
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás
Mi az a blokklánc validátor? Ismertető

A validátorok kulcsfontosságú elemei a blokkláncnak: felelősek az új blokkok hozzáadásáért és az elfogadásra váró tranzakciók ellenőrzéséért.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 4.52% $56,985.57
Ethereum ETH 2.88% $3,263.8
BNB BNB -1.05% $396.11
Solana SOL -0.78% $108.77
XRP XRP 7.12% $0.5879
Cardano ADA 1.83% $0.6281
Dogecoin DOGE 11.09% $0.09834
Litecoin LTC 3.09% $74.32
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!