Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Ne maradj le: Tartsd a szemed a kriptopiacon!

Ne maradj le: Tartsd a szemed a kriptopiacon!

A Cryptofalka kriptovaluta árfolyamoldala több mint pusztán egy árfolyamkövető oldal. DeFi projektek és NFT-s tokenek listája, rövid leírások a coinokról, grafikonok és árfolyamkalkulátor nem csak dollár, de forint váltásokra is!

 

Mit találsz a kriptovaluta árfolyamoldalunkon?

A kriptovaluta árfolyamkövető oldalak olyan weboldalak, amelyek lehetővé teszik a kripto-kedvelő felhasználók számára, hogy az aktuális kriptovaluta árakat kövessék és figyeljék azok változásait. Ezek az oldalak általában számos különböző kriptovalutát listáznak, beleértve a Bitcoin-t, Ethereum-ot, Ripple-t és még sok más népszerű kriptovalutát.

A Cryptofalka kriptovaluta árfolyamoldal is ezt a célt szolgálja, azonban megfűszereztük néhány extra tartalommal kifejezetten a magyar érdeklődők számára.

kriptovaluta árfolyam I Cryptofalka

Rögtön az első szembetűnő tulajdonsága az árfolyamoldalunknak, hogy a DeFi tokenek és az NFT tokenek árfolyammozgásait is külön választottuk, és ezeket külön listázzuk.

Ez egy fontos előny, mivel a DeFi és NFT tokenek számottevően eltérően viselkednek a többi kriptovalutától, amelyeket általában együtt listáznak a többi árfolyamkövető oldalon. A DeFi tokenek az általuk támogatott decentralizált pénzügyi platformok sikerének függvényében változhatnak, míg az NFT tokenek árfolyammozgásait a művészeti és a kreatív ipar változásai befolyásolhatják. 

 

Mit találunk, ha részleteiben nézzük az árfolyamoldalt?

Ha részletesen át szeretnénk tekinteni a coinok vagy tokenek tulajdonságait, nem kell mást tennünk, csak rákattintani az adott eszközre. Itt olyan információkkal lehetünk gazdagabb, mint például a 

 • coin jelenlegi ára,
 • 24 órás ármozgása,
 • piaci kapitalizációja,
 • piaci volumene,
 • valaha elért legmagasabb árfolyamára,
 • elérhető készlete
 • és piaci kapitalizációja szerinti helyezése a többi eszköz tekintetében.

kriptovaluta árfolyam I Cryptofalka

Az árfolyamoldalunkon grafikonokat is találhatunk, amelyek részletesen bemutatják a különböző kriptovaluták árváltozásait az idő múlásával. Emellett az honlapunk számos különböző eszközt is kínál, amely segítségével a felhasználóink képesek nyomon követni azokat az eseményeket, amelyek hatással lehetnek a kriptovaluta árfolyamára.

Egy kattintással elérhetjük pl a bitcoin blokklánc explorer-ét, a hivatalos weboldalát, Github, Reddit, Twitter és Facebook közösségi oldalakat, így azonnal képbe kerülhetünk a valutát érintő legfrissebb újdonságokról.

kriptovaluta árfolyam I Cryptofalka

Grafikonon a Zoom funkció segítségével 24 órától egészen 1 évre visszamenően is megtekinthető az adott eszközosztály ármozgása, de a bal felső sarokban magunk is megadhatunk olyan intervallumot, amit közelebbről szeretnénk megvizsgálni.

Máris szétnéznél az árfolyam oldalunkon? Kattints ide, és odajutsz. Jó böngészést!

 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

Az árkalkulátorral gyorsan és hiba nélkül számolhatunk

Az árfolyamoldalunkon található árkalkulátor segítségével többféle fiat valutára is átválthatjuk az eszköz árát vagy azt a mennyiséget, amely számunkra releváns. Ez rendkívül hasznos lehet azok számára, akik különböző országokban élnek vagy utaznak, és szeretnék könnyen megérteni a kriptovaluták árát saját valutájukban. 

kriptovaluta árfolyam I CryptofalkaAz árkalkulátor lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen és gyorsan átváltsák a kriptovaluta árát fiat valutájukra, így nem kell fejben számolniuk, ami időigényes és hibalehetőségekkel is járhat. Kifejezetten a hazai kriptorajongók számára lehet előnyös az árkalkulátor használata, amely forintra is képes váltani az árfolyamot. Ha szeretnénk megérteni, hogy mennyibe kerülnek a kriptovaluták a helyi valutában, ez mindenképp hasznos funkcióként szolgál majd.

 

Árfolyamoldalunkon leírást is találtok minden coinhoz!

Végül, hogy teljes legyen az összkép minden coin alatt megtalálható arról egy rövid leírás. Ez hatékony és gyors felzárkózást jelenthet azok számára, akik kezdők vagy éppen csak ismerkednek a kriptovaluták világával, ugyanis a kriptopiac rendkívül dinamikus, így nehéz lépést tartani a legfrissebb fejleményekkel, különösen akkor, ha az ember nem rendelkezik sok tapasztalattal.

kriptovaluta árfolyam I Cryptofalka

A leírások egy rövid információs leírást tartalmaznak a coinról, segíthet megérteni az adott coin működési elvét, használatát és előnyeit, az általa kínált lehetőségeket és a piac általános tendenciáiról is tájékozódhatunk.

 

Összefoglalva

Összességében a kriptovaluta árfolyamkövető oldalak azok számára jelentenek hasznos eszközt, akik érdeklődnek a kriptovaluták iránt és szeretnék nyomon követni azok ármozgásait. Oldalunk egyedülálló előnyöket nyújt azoknak, akik érdeklődnek a DeFi és az NFT tokenek iránt, és figyelemmel kívánják kísérni azok árfolyammozgásait.

A legtöbb coinnál megtalálható egy rövid  bemutató szöveg, amivel gyorsan és hatékonyan képbe kerülhetünk az adott eszköz tulajdonságaival. Ha viszont szeretnél részletesebb altcoin bemutatókat olvasni, akkor látogass el az altcoin összefoglaló oldalunkra.

Te is szétnéznél az árfolyam oldalunkon? Kattints ide, és máris odajutsz. Jó böngészést!

 

Kriptovaluta kereskedő csoport discord I Cryptofalka

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

 1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
 2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
 3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
 4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
 5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
 6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
 7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.97% $65,664.47
Ethereum ETH -3.85% $3,448.26
BNB BNB -1.59% $595.71
Solana SOL -7.54% $136.84
XRP XRP 0.23% $0.4902
Dogecoin DOGE -9.89% $0.1217
Cardano ADA -7.93% $0.3802
Litecoin LTC -6.21% $73.33
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!