Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Nasdaq már az intézményeknek is kedvez

A Nasdaq már az intézményeknek is kedvez

A Nasdaq állítólag megkezdte az előkészületeket arra, hogy digitális eszközmegőrzési szolgáltatásokat kínáljon az intézményi ügyfeleknek.

 

Mi a Nasdaq terve?

Ahogy egyre több intézmény érdeklődik a kriptovaluták iránt, a multinacionális pénzügyi szolgáltató cég, a Nasdaq állítólag megkezdte az előkészületeket arra, hogy digitális eszközmegőrzési szolgáltatásokat kínáljon az intézményi ügyfeleknek.

A Bloomberg jelentése szerint a vállalat új csoportot hozott létre, amely a digitális eszközökre összpontosít, és kezdetben Bitcoin (BTC) és Ether (ETH) letétkezelési szolgáltatásokat kínál majd intézmények számára. A cég Ira Auerbach-ot, aki korábban a Gemini kriptotőzsde prime bróker szolgáltatásait vezette, az új digitális eszközökkel foglalkozó részleg vezetőjének is kinevezte.

Nasdaq | Cryptofalka pymnts.com

 

Auerbach a jelentésben kifejti meggyőződését, hogy a pénzügyi forradalom következő hullámát az intézményi elfogadás fogja hajtani. A vezető szerint a Nasdaq-nál nincs jobb hely a bizalom piacra vitelére. A lépéssel a tőzsdeüzemeltető olyan cégekkel kerülne versenybe, mint a Coinbase, a BitGo, aBNY Mellon és a State Street.

Nexo kriptovaluta váltó

 

Vajon befogadók lesznek az intézmények?

Májusban a Nasdaq a brazil XP céggel együttműködve létrehozta az XTAGE nevű digitális eszköztőzsdét. Roland Chai, a Nasdaq egyik vezetője elmondta, hogy az XP-vel való partnerség új lehetőségeket kínál a befektetők és más vállalatok számára is. Az XP szerint a tőzsde a tervek szerint 2022-ben indul.

Alexander Höptner, a BitMEX vezérigazgatója azt jósolta, hogy az Ethereum Merge után - amikor a hálózat a proof-of-stake konszenzusra tért át - az intézmények nyitottabbak lesznek a kriptoba való befektetésre, mivel a vállalatok a hatékonyság és a környezetvédelem fejlesztése miatt aggódnak.

"Teljesen biztos vagyok benne, hogy ez tovább fogja sürgetni az intézményi és a tömegpiaci elfogadást is" - mondta.

Nasdaq | Cryptofalka trustnodes.com

 

Henrik Andersson, az Apollo Capital alapkezelő egyik vezetője szerint az intézmények hamarosan fordulatot vesznek majd a kriptokkal szembeni távolságtartó álláspontjukat illetően. A vezető kiemelte, hogy eljön majd az idő, amikor az emberek nem akarnak kimaradni, és "karrierkockázat lesz nem befektetniük".

 

Záró gondolatok

Az intézményi befektetők érthető módon tartottak a kriptotérbe való belépéstől, hiszen a kripto eddigi rövid történelme során már többször is nyilvánosságra kerültek hackertámadások. A kriptovaluta letétkezelési szolgáltatások nagyobb biztonságot ígérnek azáltal, hogy tárolási lehetőséget biztosítanak a nagy mennyiségű digitális valutát birtokló intézmények számára.

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 3.55% $66,525.84
Ethereum ETH 7.35% $3,257.35
BNB BNB 4.51% $582.61
Solana SOL 7.89% $154.17
XRP XRP 5.67% $0.5166
Dogecoin DOGE 5.92% $0.1649
Cardano ADA 4.73% $0.4907
Litecoin LTC 3.05% $81.84
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!