Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Új Metamask szolgáltatás indul a hackerek ellen

Új Metamask szolgáltatás indul a hackerek ellen

A Metamask együttműködik az Asset Reality nevű kriptonyomozó szolgáltatással, hogy segítsen azoknak, akik hackertámadás áldozataivá váltak.

 

Megjelentek a kriptonyomozók a Metamaskon

Ha valaki ellopja a hitelkártyádat, vagy illetéktelenül bevásárlásra indul a bankkártyáddal, akkor jó eséllyel a Visa vagy az aktuális bankod visszafordítja a terhelést. Egy bankkártya gyorsan befagyasztható, így a csaló nem minden esetben távozhat zsákmányával. De a kriptográfia területén a csalás áldozatai esetében a tapasztalat egészen más.

"Ha elveszíted a kriptokártyádat, az nagyon megalázó és magányos élmény. Óriási azoknak az embereknek a száma, akiket többször is becsaptak már. Sőt az áldozatok gyakran másodszor is áldozatul esnek, amikor segítséget kérnek a kriptovalutájuk visszaszerzéséhez." - mondja Aidan Larkin, az Asset Reality nyomozócég vezérigazgatója.

 

Új Metamask szolgáltatás indul a hackerek ellen Forrás:play.google.com

Ez az oka annak, hogy Larkin cége a vezető kriptopénztárcával, a MetaMask-kal egy új szolgáltatáson dolgozik, amely jelentősen gördülékenyebbé teheti a segítségkérés folyamatát. És javíthatja annak esélyét is, hogy az áldozatok visszakapják kriptokártyájukat, vagy legalább a befektetésük egy részét. 

 

Kriptomat Bitcoin és kriptovaluta váltó

 

A Metamask is segíteni szeretne

Csütörtökön a MetaMask bejelentette azt a tervet, hogy a hackelés áldozatait összeköti az Asset Reality-vel. A nyomozóiroda ezután segíthet az áldozatoknak összefogni, és bizonyos esetekben kapcsolatba hozhatja őket ügyvédekkel, igazságügyi szakértői szolgálatokkal és bűnüldöző szervekkel.

"A csalások áldozatainak gyakran nehézséget okoz, hogy elegendő erőforrást és figyelmet kapjanak a bűnüldöző szervektől. Az Asset Reality kínálata lehetővé teszi, hogy egy átverési művelet több áldozata egyesítse erőit, és nagyobb törvényszéki vizsgálatot építsen ki egy átverési művelet ellen. Leveszik azt a nehéz terhet a felhasználókról, hogy önállóan kivizsgálják az egyes átverési műveleteket." - közölte a MetaMask közleményében. 

Új Metamask szolgáltatás indul a hackerek ellen Forrás:www.teahub.io

"A MetaMask lefedi az első szintű vizsgálatot" - mondta Alex Herman, a Metamask biztonsági szakértője, aki hozzátette, hogy a cég már növelte ügyfélszolgálati személyzetét is, hogy a lehető legjobban segítsen a csalás áldozatainak, problémájuk hatékony rendezésében. 

 

Összefoglalva

Nagyon sokféle csalás létezik. Larkin elismeri, hogy a küldetés nem könnyű, de azt mondja, hogy drámai előrelépést jelent a felhasználók azon kísérleteihez képest, hogy önállóan válaszoljanak egy megvalósult csalásra. A magányos áldozatnak általában ez azt jelenti, hogy olyan helyekhez kell fordulni segítségért, mint a Twitter – ahol ugyanilyen valószínűséggel találkozhatnak újabb csalókkal. Tágabb értelemben úgy véli, hogy a Metamask lehet az első lépés a Web3 biztonságos, felhasználóbarátabb verziója felé, amelynél a pénzügyi hackelésre gyors és határozott lesz

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.30% $67,098.63
Ethereum ETH 0.57% $3,123.16
BNB BNB -0.25% $580.42
Solana SOL 0.29% $174.08
XRP XRP -0.35% $0.5223
Dogecoin DOGE -0.57% $0.1552
Cardano ADA -0.71% $0.4812
Litecoin LTC 0.20% $84.17
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!