Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Reddit-et jobban érdeklik a kriptovaluták, mint hinnénk

A Reddit-et jobban érdeklik a kriptovaluták, mint hinnénk

Mint kiderült, a Reddit 2022 óta használja a fölösleges pénzét arra, hogy kisebb mennyiségű kriptovalutával bővítse kincstárát.

A Reddit is ismerkedik a kriptovaluta kereskedéssel 

"A felesleges készpénztartalékunk egy részét Bitcoinba és Etherbe fektettük" - áll a Reddit február 22-i, az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéhez benyújtott első nyilvános kibocsátási bejelentésében.

A Reddit elmondása szerint a Bitcoin és az Ether voltak az egyetlen kriptovaluták, amelyeket a cég kincstárában tartottak 2023. december 31-én, de azt is mondta, hogy az összegek "elenyészőek".

A kriptovalutáink nettó könyv szerinti értéke, amely elsősorban Bitcoinból és Etherből, valamint az összes kapcsolódó kriptovaluta-tevékenységből állt, a bemutatott időszakokban lényegtelen volt.

Javában zajlik a kísérletezés a Reddit-nél

A social media óriás hozzátette, hogy "kísérletezik a blokklánc technológiával" azáltal, hogy Ethert és MATIC-et vásárolt bizonyos virtuális javak értékesítésének fizetési formájaként.

A cég szerint az általa kapott Ether és MATIC szintén "nem volt jelentős" 2022 és 2023 folyamán, de meglehet, hogy a két kriptovalutát a jövőben is használja majd fizetési módként. Kiderült továbbá, hogy a vállalat termék- és mérnöki csapata is tart kriptovalutákat "speciális felhasználási célokra", de nem részletezték, hogy melyeket és mekkora mennyiséget.

Azért akadályokból sem szenved hiányt a cég

A Reddit azt is elmondta, hogy "jelentős potenciált" lát a blokklánccal kapcsolatos technológiákban, de nem biztos abban, hogy az üzleti és fogyasztói elfogadás javulni fog.

Bár úgy véljük, hogy a kriptovaluták és a blokklánc technológia jelentős potenciállal rendelkezik, a kriptovaluták népszerűsége és elterjedtsége viszonylag új keletű trend, és bizonytalan, hogy a kriptovalutákat és a blokklánc technológiát a fogyasztók és a vállalkozások hosszú távon is elfogadják-e majd.

Az S-1 regisztrációból - amelyet a tőzsdére lépést tervező vállalatok használják - kiderült, hogy a Reddit 2023-ban 90,8 millió dolláros nettó veszteséget könyvelt el, bár bevételei 20,6%-kal 804 millió dollárra nőttek az előző évhez képest.

A Reddit-et 10 milliárd dollárra értékelték a 2021-es finanszírozási kör után, de a Bloomberg január 28-i jelentése szerint most már csak ennek a felét érheti el.

Októberben a cég lezárta blokklánc-alapú jutalmazási szolgáltatását, a "közösségi pontokat", amely jutalmazta a felhasználókat az egyes alredditek-ben való pozitív kommunikációért. A vállalat a leállítás fő okaként a skálázhatósággal kapcsolatos aggályokat jelölte meg.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.41% $64,306.96
Ethereum ETH -3.96% $3,071.27
BNB BNB -4.80% $549.52
Solana SOL 1.51% $139.62
XRP XRP -5.47% $0.4894
Dogecoin DOGE -4.07% $0.1526
Cardano ADA -4.06% $0.453
Litecoin LTC -3.22% $78.07
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!