Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Új projekt a Binance Launchpoolban: érkezik az AEVO!

Új projekt a Binance Launchpoolban: érkezik az AEVO!

A Binance nemrég jelentette be 48. launchpool projektjét, az AEVO-t. Kattints a gombra, és csapj le az AEVO tokenekre még mielőtt elindulna a kereskedés a tőzsdén!

Airdrop után Binance Launchpoolban debütál az Aevo

Az Aevo, egy Optimism technológiára épülő, egyedi Ethereum layer-2 decentralizált futures és opciós tőzsde. Központosított társaitól eltérően a projekt egy decentralizált derivatív tőzsdei platform, amely a blokklánc technológiát használja a biztonságos és hatékony kereskedési környezet biztosításához. 

Az Aevo január végén jelentette be airdrop programját, majd nem sokkal később már farming lehetőséget is kínált a projekt korai követőinek. Ígéretes kezdés után úgy tűnik a folytatás is erős, ugyanis a token startja a Binance Launchpool keretei között zajlik, ami egy újabb lehetőséget kínál a kriptovaluta kereskedők számára, hogy akár jelentős AEVO készletet halmozzanak fel.

AEVO Binance Launchpool I Cryptofalka

A bevezetés a Binance platformján jelentős mérföldkő a platform és a DeFi szektor számára. Tükrözi a decentralizált pénzügyi termékek és szolgáltatások iránti növekvő érdeklődést és fejlődést, amelyek alternatívát kínálnak a hagyományos pénzügyi rendszerekkel szemben.

Szerezz AEVO tokent a Binance tőzsdén a listázás előtt!

Binance Launchpool egy olyan staking lehetőség, ahol kriptovaluták stakelésével tudunk új induló projektek tokenjeihez hozzájutni. A platform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy digitális eszközeiket likviditási poolba helyezzék, ahol hozamot generálhatnak, valamint a felhasználóknak extra passzív jövedelmet kínál.

Az AEVO Launchpool része a Binance szélesebb körű kezdeményezésének, amely az innovatív blokkláncprojektek támogatására és a DeFi ökoszisztéma növekedésének elősegítésére irányul. A kriptotőzsde továbbra is kulcsszerepet játszik a kriptopénz-iparban, platformot biztosítva az új projektek számára, hogy ismertséget szerezzenek, és a felhasználók számára, hogy a blokklánc-technológia legújabb fejlesztéseivel foglalkozzanak.

A maximálisan 1 milliárd AEVO token készlet mellett a Launchpool célja, hogy 45 millió AEVO tokent (a maximális készlet 4,5%-át) osszon szét jutalomként a BNB-t és FDUSD-t stakelő felhasználók között. 

A Binance ezt követően 2024 március 13. 11:00-kor listázza az AEVO tokent a tőzsdén, és megnyitja a kereskedést a AEVO/BTC, AEVO/USDT, AEVO/BNB, AEVO/FDUSD és AEVO/TRY kereskedési párokkal. 

A Binance Launchpool-lal való együttműködéssel és a közelgő tőzsdei bevezetéssel az Aevo jelentős hatást gyakorolhat a decentralizált pénzügyek világára, innovatív platformot kínálva a kereskedőknek a származtatott ügyleteik kezeléséhez.

Még nem regisztráltál a világ legnépszerűbb kriptotőzsdéjére? 
Tedd meg most, és velünk 20%-ot spórolhatsz a kereskedési költségeiden! 
>>REF KÓD: LKD5PAZW <<binance kedvezményes regisztráció referral cryptofalka

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.72% $63,006.85
Ethereum ETH 1.21% $3,089.8
BNB BNB 0.79% $552.78
Solana SOL -2.48% $137.01
XRP XRP 1.13% $0.4925
Dogecoin DOGE 5.93% $0.1588
Cardano ADA 1.77% $0.4524
Litecoin LTC 0.59% $77.12
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!