Körözik Do Kwon-t, a Terraform Labs alapítóját

Szerző: | szept 15, 2022 | Kriptovaluta

Egy dél-koreai bíróság elfogatóparancsot adott ki a csődbe ment Terraform Labs kripto-ökoszisztéma alapítója, Do Kwon ellen.

 

Börtönbe zárhatják a Terraform Labs alapítóját

A Terra ökoszisztéma összeomlásával kapcsolatos, folyamatban lévő vizsgálatot követően a szöuli bíróság letartóztatási parancsot adott ki Do Kwon, a TerraForm Labs vezérigazgatója és alapítója ellen. Az elfogatóparancsot a hírek szerint a tőkepiaci szabályok megsértése miatt adták ki. További öt személyt is köröznek, akik jelenleg Szingapúrban élnek.
 
Terra Luna | Cryptofalka

Forrás: bitcoinist.com

 
A Terraform Labs algoritmikus stabilcoinja, az UST és testvértokenje, a LUNA drámai mértékben összeomlott idén májusban, ami a befektetők legalább 40 milliárd dolláros vagyonának elvesztését eredményezte. A Terra ökoszisztéma összeomlása a tágabb kriptopiacra is hatalmas hatással volt, mivel a bitcoin ára a május eleji 40 000 dollárról alig két héttel később 27 000 dollárra zuhant. Ezt követően nagy horderejű kriptovaluta-kölcsönző cégek és brókerek is csődbe mentek, köztük a Celsius, a Three Arrows Capital (3AC) és a Voyager Digital, ami tovább rontotta a piacot.

 
Nexo kriptovaluta váltó

 

A Terrát globálisan is vizsgálják

Júliusban a dél-koreai ügyészek házkutatást tartottak a Terraform Labs társalapítójának, Daniel Shinnek az otthonában, a Terra összeomlásának hátterében álló illegális tevékenység vádjával kapcsolatos vizsgálat részeként. A Kwon és a Terraform Labs ellen is csoportos kereset indult júniusban az Egyesült Államok észak-kaliforniai kerületi bíróságán.
 
A Terra összeomlásának széleskörű vizsgálata ellenére Kwon tagadta azokat az állításokat, amelyek szerint a projekt „csalás” volt. Azt is állította, hogy a Terra összeomlása során elveszítette szinte teljes nettó vagyonát. Múlt hónapban adott interjúban Kwon még azt mondta, hogy a dél-koreai ügyészek nem léptek kapcsolatba vele, és semmivel sem vádolták meg.

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.