Közös munkába kezd Elon Musk és Vitalik Buterin?

Szerző: | nov 28, 2022 | Kriptovaluta

Az Elon Musk és Vitalik Buterin együttműködéséről szóló pletykáknak hála, a Dogecoin több mint 20%-ot emelkedett az elmúlt 7 napban.

 

Ismét felfelé ível a Dogecoin

A Dogecoin több mint 20%-ot emelkedett az elmúlt 7 napban, miután felmerült, hogy Elon Musk és Vitalik Buterin együtt dolgozhat a DOGE fejlesztésén. A többi top tíz kriptovalutával összehasonlítva a DOGE az FTX összeomlásának hatását kiheverte, értéke az elmúlt 30 napban 36,3%-kal emelkedett.

Musk | Cryptofalka

blog.cryptostars.is

 

A DOGE legújabb emelkedése azon találgatásoknak köszönhetően született, hogy Elon Musk mit fog kezdeni a memecoin-nal a Twitter felvásárlását követően.

Musk nemrég elárulta, hogy a Twitter 2.0-val kapcsolatos tervei között szerepel a fizetési funkció. A kriptoközösségen belül sokan spekuláltak arra, hogy a kriptovaluták, köztük a Dogecoin is masszívan profitálna ebből a fejlesztésből.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

Musk és Buterin a Dogecoin fejlesztésén munkálkodik?

David Gokhshtein kriptovállalkozó néhány nappal ezelőtt felvetette, hogy Musk és Buterin a DOGE frissítésén fognak együtt dolgozni. Gokhshtein szerint Musk érdekelt abban, hogy a viccnek indult kriptovalutából valami komolyat csináljanak. Megjegyezte továbbá, hogy Buterin BTC fejlesztésére tett erőfeszítéseit a közösség elutasította.

Eközben Musk a múltban több fejlesztést is javasolt a Dogecoin-t illetően. A világ leggazdagabb embere beszélt a blokkidő és a méret növeléséről, valamint a tranzakciós díjak csökkentéséről.

 

Musk | Cryptofalka

delta.exchange

 

Musk állítása szerint ezek a fejlesztések a “DOGE-t a Föld valutájává” fogják tenni. Ez azonban csak puszta spekuláció, mindenféle bizonyíték nélkül, erre pedig sokan gyorsan rá is mutattak a kriptoközösségben.

 

Átáll a DOGE PoS-re?

Jelentésekből kiderült, hogy Vitalik Buterin a Dogecoin Alapítvánnyal együttműködve azon dolgozott, hogy a DOGE-t a proof-of-work (PoW) konszenzus mechanizmusról Proof-of-Stake (PoS) hálózatra állítsa át. Buterin ezt az állítást év elején megerősítette.

Eközben a Dogechain már november 14-én átállt PoS-re, három hónappal azután, hogy az L2 skálázási megoldás hozzáadta az intelligens szerződés funkciót. A Dogecoin Foundation állítólag nemrégiben arra figyelmeztette a közösséget, hogy a Dogechain “egy újabb koppintott token”.

A Doge potenciális hasznossága és fejlődése, valamint a Twitter integráció lehetősége miatt sokan mégis optimistán állnak a tokenhez. Emellett a Cardano alapítója, Charles Hoskinson nemrég azt írta, hogy a Dogecoin az ADA hálózat oldalláncává válhat.

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

#NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

cryptofalka kriptovaluta csoport discord

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.