Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Visa és Tangem: közös kriptotárca a mindennapi fizetésekhez

Visa és Tangem: közös kriptotárca a mindennapi fizetésekhez

A Tangem és a Visa új kriptotárcája ötvözi a bankkártya kényelmét a kripto biztonságával, forradalmasítva a mindennapi fizetéseket.

Az új generációs fizetési technológia

A Tangem új hardveres tárcája, a Tangem Pay, lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy közvetlenül a kriptotárcájukból fizessenek a kereskedők fizetési termináljain keresztül, valamint online vásárlások esetén is. A technológia megkapta a Visa tanúsítványát, ami garantálja a biztonságos és hatékony tranzakciókat.

Kettő az egyben megoldás

A Tangem Wallet egy self-custody jellegű kriptotárca megoldás, a Tangem Pay szolgáltatás pedig egy olyan bankkártyás fizetési rendszer amely blokkláncon működik.

„Felhasználóink kettő az egyben megoldást kapnak – a hagyományos bankkártya kényelmét és az önálló kriptotárca előnyét egyesítve, egy kártyában” – nyilatkozta Andrey Kurennykh, a Tangem társalapítója.

Tangem Pay: B2C fizetés és banki integráció

A Tangem Pay kezdetben B2C megoldásként kerül bevezetésre, és minden típusú kriptotárca felhasználói számára elérhető lesz, nem csak a Tangem tárca tulajdonosoknak. Ez a technológia a bankok számára is lehetővé teszi, hogy kripto megoldásokat vezessenek be termékpalettájukba, és a blokkláncok számára pedig, hogy fizetési platformokká váljanak.

Széleskörű kriptovaluta támogatás

A Tangem Pay bármilyen kriptotárcához csatlakoztatható, mint például a MetaMask, Ledger, vagy a Trust Wallet. A cég tervei szerint kezdetben a Polygon (MATIC) hálózaton lévő Tether (USDT) lesz támogatott, de hosszú távon számos más kriptovaluta is elérhetővé válik.

Tangem VISA Ledger Metamask.jpg

Globális elérhetőség

A Tangem Wallet jelenleg több mint 160 országban érhető el, és több mint egymillió kártyát gyártottak le indulása óta. Az új technológia további piacokra való bevezetése már tervben van, ami tovább növeli a globális elérhetőséget.

Tangem Wallet: biztonság és kényelem

Az önálló kriptotárca, mint amilyen a Tangem Wallet, lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy közvetlenül birtokolják és ellenőrizzék kripto eszközeiket, anélkül, hogy közvetítőre lenne szükségük. Ez a megoldás ötvözi a biztonságot és a kényelmet, amelyet a modern pénzügyi felhasználók elvárnak.

A kripto és hagyományos pénzügyek összeolvadása

A Tangem és a Visa együttműködése új távlatokat nyit a kriptovaluták használatában és a mindennapi pénzügyek kezelésében. Az új Tangem Pay kriptotárca nem csak a digitális eszközök világát hozza közelebb a hétköznapi emberekhez, hanem egy lépést tesz afelé, hogy a kriptovaluták széleskörűen elfogadott és használt fizetési eszközökké váljanak.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.59% $66,888.15
Ethereum ETH 1.21% $3,525.55
BNB BNB -1.06% $587.41
Solana SOL -0.61% $177.1
XRP XRP 0.19% $0.6021
Dogecoin DOGE -1.28% $0.1359
Cardano ADA -2.18% $0.4251
Litecoin LTC -2.65% $71.76
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!