Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Dübörög a Visa-nál a kriptovaluta fizetési lehetőség

Dübörög a Visa-nál a kriptovaluta fizetési lehetőség

A Visa több, mint egymilliárd dollár kripto-tranzakciót bonyolított 2021 első felében. Ez a szám pedig a jövőben valószínűleg csak még tovább fog duzzadni.

 

A Visa folytatja a terjeszkedést a kriptovaluták felé

Visa globális fizetési óriás üzleti tevékenységének részeként továbbra is támogatni fogja a kriptovaluta-ipar fejlesztését és bevezetését - közölte a társaság. 2021 első felében a Visa kriptovalutákra is engedélyezett kártyái több, mint 1 milliárd dollár értékben dolgoztak fel tranzakciókat. 

Visa kripto I Cryptofalka Forrás: https://nypost.com/

A világ egyik legnagyobb fizetési vállalata, a Visa év elején jelentős lépést tett a kriptográfia területén, együttműködve a Goldman Sachs által támogatott Circle blokklánc céggel, annak érdekében, hogy USD Coin (USDC) stabilcoinja kompatibilis legyen bizonyos hitelkártyákkal. A vállalat azóta megerősítette elkötelezettségét a kriptofizetések és a fiat on-ramps mellett, valamint különös hangsúlyt fektet a stabilcoin-alapú integrációkra.

A vállalat a jelentésében megjegyzi, hogy a Visa 50 kriptográfiai nagyvállalattal, valamint kriptokártya-programokkal működik együtt, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy világszerte 70 millió kereskedőnél költsék el a digitális valutát. Tekintettel a Visa kriptográfiai kártyákra fordított kiadásainak nagyságára, a vállalat azt mondta, hogy "egyértelmű, hogy a kriptográfiai közösség értéket lát abban, hogy összekapcsolja a digitális valutákat a Visa globális hálózatával.”

Visa hangsúlyozta, hogy nem követeli meg a globális kereskedőktől a kriptovaluták közvetlen fogadását, mint például a Bitcoin (BTC). Amint arról korábban beszámoltak, a Visa olyan nagy kriptográfiai szereplőkkel dolgozik együtt, mint a Crypto.com kriptovaluta-csereplatform, hogy lehetővé tegye a kriptográfiai rendszert fiat tranzakciókhoz. A vállalat szorosan együttműködik más nagy kriptográfiai vállalatokkal is, mint például az FTX exchange, a Coinbase, a CoinZoom és mások.

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

A cég azt is kijelentette, hogy a stabil pénznemek - olyan digitális eszközök vagy fiat pénznemek, például az Egyesült Államok dollárjának értékéhez kötött kriptopénzek - „kezdik beváltani a digitális fiat ígéretét”, felvázolva fejlesztőbarát tulajdonságait a fiatalok megbízhatóságával kombinálva.

"A Stabilcoinok jó úton haladnak, hogy a pénzügyi szolgáltatások szélesebb körű digitális átalakításának fontos részévé válhassanak, és a Visa örömmel segíti a fejlődés alakítását és támogatását. Erőfeszítéseket tettünk, hogy a hálózatba integráljuk a kriptográfiát. Ez rész a stratégiánknak és célunk, hogy hozzáadott értéket teremtsen a pénzmozgás minden formájához, akár a Visa hálózaton, akár azon túl.” - nyilatkozta a társaság

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.54% $64,484.06
Ethereum ETH -4.53% $3,390.45
BNB BNB -5.00% $577.93
Solana SOL -9.70% $131.81
XRP XRP -7.55% $0.4783
Dogecoin DOGE -10.76% $0.1191
Cardano ADA -11.06% $0.3694
Litecoin LTC -8.43% $71.31
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!