Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Új hasznos funkció érkezik a MetaMask alkalmazásához

Új hasznos funkció érkezik a MetaMask alkalmazásához

Az Ethereum népszerű böngészős alkalmazása a MetaMask új funkciót jelentett be, ami még közelebb hozza a DeFi-t az online pénztárcához. 📂

 

Token swap a MetaMask alkalmazásán belül

Az Ethereum software fejlesztő ConsenSys tulajdonában lévő népszerű kriptovaluta pénztárca a MetaMask, az egyik legnépszerűbb Ethereum tárca jelenleg. A MetaMask nem csak a kriptovalutáink tárolására szolgáló kriptovaluta pénztárca szerepét tölti be, hanem segítségével lehetőségünk van decentralizált alkalmazások használatára is. Ezt pedig egész egyszerűen akár egy böngészős bővítmény segítségével.

A Token swap új MetaMask funkció lényege, hogy innentől a segítségével könnyen tudunk majd különböző altcoinok között váltogatni. Ezt pedig anélkül, hogy valamelyik kriptovaluta tőzsdére ki kellene utalnunk a szeretett coinjainkat.

A Token swap először a Firefox bővítményekben lesz aktiválva. Ha ott minden rendben működik akkor jön a frissítés a többi böngészőre és a MetaMask mobil applikációjára is.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

 

A MetaMask aktív felhasználóinak száma már 1 millió felett jár

A projekt hétfőn jelentette be, hogy az aktív felhasználóik száma átlépte az 1 milliót. Jacob Centele a MetaMask vezetője így nyilatkozott:

Úgy gondolom, hogy a magasabb transzparencia és hatékonyság jobb felhasználói élményt fog nyújtani a DeFi és az Ethereum blokkláncát használók számára.

Ugyanis egészen eddig ahhoz, hogy a kedvenc kriptovalutáink között tudjunk váltogatni, a felhasználóknak fel kellett látogatniuk pl. egy Decentralizált tőzsdét. Itt be kellett jelentkezniük, majd ezután tudták lebonyolítani a token swapet, vagyis az átváltást. Azzal, hogy a token swap magába a MetaMask pénztárcába lesz integrálva jelentősen javítani fogja a felhasználói élményt.

Token swap I Cryptofalka

Az új funkció automatikusan össze fogja kötni a felhasználót az adott pillanatban rendelkezésre álló és legjobb váltási lehetőséggel. A MetaMask pénztárca olyan listából fog válogatni ehhez, mint a Uniswap, Kyber, ParaSwap vagy a dex.ag.

 

Nem új a bevezetett funkció, de nagy előnye van az Ethereum pénztárcának

A MetaMask az új bevezetendő funkciójával nem találta fel a spanyol viaszt, ugyanis a ParaSwap például már eddig is tudta ezt. Viszont a böngészős Ethereum pénztárcának hatalmas előnye van, ugyanis rengeteg, most már több, mint 1 millió aktív felhasználóval büszkélkedhet. A legtöbb DeFi felhasználó eddig is használta már a MetaMaskot, ha ezután magán a tárcán belül meglehet csinálni a Token swap-et akkor valószínűleg élni is fognak ezzel a kényelmes megoldással.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Milyen lehetőségeket rejt a Compound DeFi protokollja?
  2. Crypto.com: közösségi kriptohitelezés és más DeFi megoldások
  3. Mitől dőlhet be a Bitcoin, kereskedés, DeFi; Bitcoin podcast
  4. Úgy tűnik, hogy a DeFi mániának még közel sincs vége
  5. Itt az elrettentő példa, az első összedőlt DeFi projekt

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 2.28% $64,928.51
Ethereum ETH 3.73% $3,160.11
BNB BNB 3.27% $571.77
Solana SOL 6.42% $150.59
XRP XRP 5.60% $0.5296
Dogecoin DOGE 6.60% $0.1631
Cardano ADA 8.53% $0.5066
Litecoin LTC 5.57% $85.17
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!