Megszűnik a Coinbase Pro

Szerző: | jún 27, 2022 | Kriptovaluta

A 2018-ban indított Coinbase Pro-t úgy tervezték, hogy korlátlan kereskedési volument kínáljon, és több mint 250 kriptovalutát támogasson.

 

Leáll a Coinbase Pro, minden szolgáltatás egy helyen koncentrálódik

A Coinbase professzionális kereskedési platformja, a Coinbase Pro a jelenlegi formájában megszűnik létezni. A kriptovaluta tőzsde bemutatta a szolgáltatásainak átstrukturálására vonatkozó elképzeléseit. A terv az, hogy egyetlen platformba tömörítenek minden eddigi szolgáltatást. Az egyesült államokbeli kriptokereskedelemmel foglalkozó cég szerdán hivatalosan bejelentette, hogy megkezdi a Coinbase Pro leállítását, azért hogy az összes fejlett kereskedési szolgáltatást egyetlen egységes Coinbase fiókba integrálja.

A Coinbase Pro szolgáltatásai áttérnek az Advanced Trade-re. Ez a Coinbase új kereskedési részlege, amely a tőzsde webhelyén keresztül érhető el. A szekció eredetileg 2022 márciusában indult, és a kereskedők számára mélyreható elemzési lehetőséget, valamint tényleges kereskedést biztosít közvetlenül a Coinbase-en.

Nexo kriptovaluta váltó

A közlemény szerint az Advanced Trade ugyanazokat a  díjakat fogja biztosítani, mint a Coinbase Pro. A mennyiségtől és az átvevő vagy készítői rendelésektől függően a Coinbase Pro díjai 0% és 0,6% között mozognak a Coinbase hivatalos webhelyén.

 

Az Advanced Trade veszi át a Coinbase Pro helyét

A Coinbase Pro közelgő átállása az Advanced Trade-re fokozatosan, a következő hónapok során fog megtörténni. A tőzsde pedig továbbra is új, tervezett frissítéseket indít az Advanced Trade-re. A Coinbase értesíteni fogja ügyfeleit a Coinbase Pro leállításának pontos dátumairól, hozzátéve:

„A Coinbase Pro-on pénzeszközökkel rendelkező ügyfeleknek nincs teendője. A pénzeszközök biztonságban maradnak a Coinbase-en. Eközben az ügyfelek megkezdhetik az Advanced Trade használatát a Coinbase mobilalkalmazáson és a Coinbase.com oldalon.” áll a közleményükben.

A közlemény szerint a változás fő célja a tőzsde kereskedési folyamatának egyszerűsítése azáltal, hogy a professzionális kereskedők egy helyen, egyetlen egyenleg használatával érhetik el a fejlett kereskedési eszközöket. Továbbá ezzel egyidejűleg használhatják az általános Coinbase funkciókat.

Leáll a Coinbase Pro

Forrás:bitcoinist.com

„A múltban a haladó kriptovalutakereskedők a Coinbase Pro-t használták alaposabb kereskedésekhez és elemzésekhez. A platform egyéb funkcióinak használatához azonban pénzt kellett utalnia az elsődleges Coinbase-számlára” – mondta a cég.

A 2012-ben indult kripto tőzsde egy nyilvánosan jegyzett vállalat, és a világ egyik legnagyobb kriptokereskedési platformja. A platform stablecoinja az USDC.A vállalat 2018-ban indította útjára a Coinbase Pro-t, amely a professzionális befektetőket célozza meg, és a kibővített kereskedési szolgáltatásokra összpontosít, illetve több kriptovalutát kínál.

 

Összefoglalva

Az eredeti platform elsősorban a kezdőket célozta meg, és körülbelül 100 kriptovalutát támogatott, amíg a Coinbase Pro több mint 250 digitális eszközzel való kereskedésilehetőséget biztosított. A Coinbase Pro korlátlan kereskedési mennyiséget kínált, míg az eredeti Coinbase platform kereskedési volumene a fizetési módoktól és régióktól függően korlátozott volt.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.