Közel 2000%-kal nőtt az FTX kriptotőzsde bevétele

Szerző: | aug 22, 2022 | Kriptovaluta

Az FTX kriptotőzsde működési bevétele 1842,85%-kal nőtt, 14 millió dollárról 272 millió dollárra a 2020–21-es pénzügyi évben.

 

Sikeres az FTX kriptotőzsde

Az FTX egyike volt azoknak a kriptotőzsdéknek, amely kihasználta a 2021-es felhajtást a kriptovaluták körül. 2021-ben a bitcoin (BTC) és más kriptovaluták minden idők csúcsát értek el. Az FTX bevétele majdnem 2000%-kal nőtt 2021-ben az ügyfelek tömeges bevonása, partnerkapcsolatai, szponzorációs szerződései és egyéb tényezők hatására.
 
FTX kriptotőzsde I Cryptofalka

Forrás: bitcoinke.io

 
A 2020–2021-es pénzügyi évre vonatkozó auditált pénzügyi adatok azt mutatják, hogy az FTX kriptotőzsde bevétele 1000%-kal nőtt – a 2020-as 90 millió dollárról 2021-re 1,2 milliárd dollárra – állította a CNBC a dokumentumokhoz való hozzáférésre hivatkozva. A bevételek lebontása azt mutatja, hogy az FTX működési bevétele 1842,85%-kal nőtt, egy év alatt 14 millió dollárról 272 millió dollárra. A kriptotőzsde 388 millió dolláros nettó bevételt halmozott fel, ami 2182,35%-os növekedés a tavalyi 17 millió dollárhoz képest.
 
Az FTX állítólag 270 millió dollárt keresett 2022 első negyedévében. A tőzsde kriptotéli eredményeit azonban még nem hozták nyilvánosságra. A kiváló első negyedéves teljesítmény ellenére a folyamatban lévő kriptotél számos piaci összeomlás miatt befolyásolta a növekedési pályát. A jelentés továbbá azt állítja, hogy az FTX kriptotőzsde 2,5 milliárd dollár készpénzzel rendelkezett 2021 végére 27%-os haszonkulcs mellett.
 
Nexo kriptovaluta váltó

 

Vannak akik kritizálják az FTX-et

A Binance vezérigazgatója, Changpeng „CZ” Zhao a közelmúltban aggodalmát fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy egyes kriptotőzsdék egy meglévő kereskedési megbízást elhalasztanak, hogy lehetővé tegye újabb ügyletek lezárását.

Míg CZ nem célzott kifejezetten semmilyen konkrét cserére, a Twitter kommunikációja azt feltételezte, hogy az FTX-re gondol.
“Mindannyian tudtátok, és nem mondtatok semmit. Harcolnunk kell a rossz játékosokkal.” – tette hozzá.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka