Új hasznos funkció érkezik a MetaMask alkalmazásához

Szerző: | okt 7, 2020 | Blokklánc hír, Kriptovaluta

Az Ethereum népszerű böngészős alkalmazása a MetaMask új funkciót jelentett be, ami még közelebb hozza a DeFi-t az online pénztárcához. 📂

 

Token swap a MetaMask alkalmazásán belül

Az Ethereum software fejlesztő ConsenSys tulajdonában lévő népszerű kriptovaluta pénztárca a MetaMask, az egyik legnépszerűbb Ethereum tárca jelenleg. A MetaMask nem csak a kriptovalutáink tárolására szolgáló kriptovaluta pénztárca szerepét tölti be, hanem segítségével lehetőségünk van decentralizált alkalmazások használatára is. Ezt pedig egész egyszerűen akár egy böngészős bővítmény segítségével.

A Token swap új MetaMask funkció lényege, hogy innentől a segítségével könnyen tudunk majd különböző altcoinok között váltogatni. Ezt pedig anélkül, hogy valamelyik kriptovaluta tőzsdére ki kellene utalnunk a szeretett coinjainkat.

A Token swap először a Firefox bővítményekben lesz aktiválva. Ha ott minden rendben működik akkor jön a frissítés a többi böngészőre és a MetaMask mobil applikációjára is.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

 

A MetaMask aktív felhasználóinak száma már 1 millió felett jár

A projekt hétfőn jelentette be, hogy az aktív felhasználóik száma átlépte az 1 milliót. Jacob Centele a MetaMask vezetője így nyilatkozott:

Úgy gondolom, hogy a magasabb transzparencia és hatékonyság jobb felhasználói élményt fog nyújtani a DeFi és az Ethereum blokkláncát használók számára.

Ugyanis egészen eddig ahhoz, hogy a kedvenc kriptovalutáink között tudjunk váltogatni, a felhasználóknak fel kellett látogatniuk pl. egy Decentralizált tőzsdét. Itt be kellett jelentkezniük, majd ezután tudták lebonyolítani a token swapet, vagyis az átváltást. Azzal, hogy a token swap magába a MetaMask pénztárcába lesz integrálva jelentősen javítani fogja a felhasználói élményt.

Token swap I Cryptofalka

Az új funkció automatikusan össze fogja kötni a felhasználót az adott pillanatban rendelkezésre álló és legjobb váltási lehetőséggel. A MetaMask pénztárca olyan listából fog válogatni ehhez, mint a Uniswap, Kyber, ParaSwap vagy a dex.ag.

 

Nem új a bevezetett funkció, de nagy előnye van az Ethereum pénztárcának

A MetaMask az új bevezetendő funkciójával nem találta fel a spanyol viaszt, ugyanis a ParaSwap például már eddig is tudta ezt. Viszont a böngészős Ethereum pénztárcának hatalmas előnye van, ugyanis rengeteg, most már több, mint 1 millió aktív felhasználóval büszkélkedhet. A legtöbb DeFi felhasználó eddig is használta már a MetaMaskot, ha ezután magán a tárcán belül meglehet csinálni a Token swap-et akkor valószínűleg élni is fognak ezzel a kényelmes megoldással.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Milyen lehetőségeket rejt a Compound DeFi protokollja?
  2. Crypto.com: közösségi kriptohitelezés és más DeFi megoldások
  3. Mitől dőlhet be a Bitcoin, kereskedés, DeFi; Bitcoin podcast
  4. Úgy tűnik, hogy a DeFi mániának még közel sincs vége
  5. Itt az elrettentő példa, az első összedőlt DeFi projekt

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Így gyűjts passzív jövedelemet a PancakeSwap segítségével

A PancakeSwap egy Binance Smart Chain (BSC) alapú DEX (decentralizált tőzsde), amit ismeretlen fejlesztők hoztak létre. Alapötletében az Ethereum blokkláncon működő SushiSwap-hoz hasonlít, tehát közösségi irányítással üzemel, és farmolásra nyújt lehetőséget likviditás biztosítása ellenében, valamint további funkciókat kínál jutalmak bezsebelésére.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka