Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Forbes is telket vásárolt a Sandbox metaverzumában

A Forbes is telket vásárolt a Sandbox metaverzumában

A nagymúltú üzleti magazin befektetése széles körben is igazolhatja a Sandbox és más metaverzumok létjogosultságát.

A Forbes sem szeretne lemaradni

Bár a Sandbox és más metaverzumok igazi aranykora 2022 volt és azóta több projekt is az érdektelenség és finanszírozási problémák áldozata lett, az összetartó fejlesztő- és felhasználóbázisnak köszönhetően a Sandbox kiállta az idő próbáját.

A magánszemélyek után vásárlóként jelentkeztek azok a nagy cégek is, akik időben ismerték fel a metaverzum adta marketinglehetőségeket, így többek között az Adidas, az Atari, az Ubisoft, a Gemini, a CoinMarketCap és a Binance is vásárolt digitális telkeket.

Snoop Dogg a Forbes szomszédságában

A Forbes-élmény központi helyen, a HODL-szigettől északra, és a nyíltan NFT és kriptó párti Snoop Dogg telkétől keletre található. A projekt célja elsősorban a Web3 és a technológiai innováció iránti elköteleződés kifejezése és egy olyan interaktív közösségi tér létrehozása, ami elősegíti az eszmecserét és a kapcsolatépítést az iparág szereplői között.

"A részletesen kidolgozott virtuális térben helyet kapott egy medence, egy elegáns bár és egy a 2024-es '30 Under 30' díjazottjait bemutató galéria is. A design minden eleme úgy lett kialakítva, hogy a felfedezésre és az interakcióra ösztönözzön." - nyilatkozta Taha Ahmed, a Forbes Vállalati növekedésért felelős igazgatója

sandbox I cryptofalka.webp

A Sandbox tudatosan fejlesztő- és a felhasználóbarát

A Sandbox technikai hátterét a Unity adja, így egy sok lehetőséggel bíró és könnyen hozzáférhető alapot biztosít a fejlesztők számára. Az átlag felhasználó számára sokszor bonyolult vagy kockázatosnak tűnő tárcahasználatot pedig első körben teljesen átugorhatjuk, és a regisztráció és kliens letöltése után egy egyszerű keresés segítségével célirányosan tudjuk felfedezni a különböző telkeket és élményeket.

A Forbes csapata nyilvánvalóan sok energiát és erőforrást áldozott a projektre. Többszintes telkén bárok, tánctér és főattrakcióként az idei év 30 díjazottjának arcképcsarnoka is kialakításra került. Egy QR-kód alapú rendszer segítségével ismerhető meg a Forbes története, de egy a szerepjátékokhoz hasonló 19 állomásos küldetéssorozatot is kidolgoztak.

A számos beszélgető és táncoló NPC mellett azonban összesen egy valódi felhasználóval találkoztam a Forbes telkén. Ennek ellenére egy szemetgyönyörködtető és informatív digitális teret hoztak létre, ami mindenképpen megmutatja a Sandboxban rejlő potenciált.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.14% $67,122
Ethereum ETH -0.05% $3,517.69
BNB BNB 0.11% $594.86
Solana SOL 2.74% $173.73
XRP XRP 2.83% $0.5923
Dogecoin DOGE 7.01% $0.1341
Cardano ADA -1.04% $0.436
Litecoin LTC -0.51% $73.3
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!