Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A legnagyobb művészeti kiállítás nyílhat a metaverzumban

A legnagyobb művészeti kiállítás nyílhat a metaverzumban

A metaverzum legnagyobb digitális kiállításaként kerülhet fel a digitális térképre a Pixlr Genesis NFT múzeuma, ahol művészek, gyűjtők, mecénások és rajongók alkothatnak egy új, művészeti közösséget. 

 

Az NFT-k térhódításával a művészek keresik azokat a tereket, ahol bemutathatják műveiket

Az NFT-k egyre népszerűbbek és a digitális gyűjtemények piacának legújabb innovációját hozzák el az emberekhez. Számos új, eddig a mainstream közönség előtt nem ismert művész is híressé válhat, mint például  Beeple, vagyis Mike Winkelmann. Az NFT-k létrehozása előtt Mike messze nem volt ismert alkotó. Miután 69 millió dollárért eladta egy művét, az egyik legértékesebbnek tartott ma élő művésszé avanzsált. Mike csak egyike azoknak a művészeknek, akik kihasználták a művészettörténet ezen új fejezetét, és még sokan pályáznak még hasonló babérokra.

Az NFT-k afféle egyedi fájlokként léteznek a blokkláncon, az alkotó adatai pedig örökre bekerülnek a digitális főkönyvbe. A vásárlók általában csak korlátozottan kapnak lehetőséget a műalkotások kiállítására, így ezek a gyönyörű művek csak kevesek számára elérhetőek mindaddig, amíg nem nyilvánítják eladhatónak. Azonban sokan egyetértenek abban, hogy az olyan eredeti műveket, mint a Mona Lisa, nem lehet elzárni a tömegek elől és mindenkinek látnia kellene. Ahogyan egy múzeumban a műalkotások bárki számára elérhetőek, megtekinthetőek, úgy a digitális művészetet is hasonlóan kellene bemutatni egy digitális múzeumban.

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

 

 

A legnagyobb decentralizált művészeti múzeum lehet a Pixlr

A Pixlr.com képszerkesztő program tulajdonosaként ismert Inmagine Group alatt működik a Pixlr Genesis. A Pixlr Genesis célja, hogy a metaverzum legnagyobb decentralizált művészeti múzeumává váljon, exkluzív NFT-művészeti alkotások széleskörű gyűjteményével. A Pixlr Genesis továbbá szeretne összefogni egy olyan közösséget, egy olyan helyet, ahol művészek, gyűjtők és rajongók találkozhatnak. A művészetek új mecénásai és a közösség résztvevői döntő fontosságúak lesznek egy második reneszánsz megszületésében.

Egyik Pixlr tag így írja le a kezdeményezést: "A Pixlr küldetése, hogy képessé tegye az alkotókat arra, hogy kivételes tartalmakat készítsenek és osszanak meg a világgal. Az NFT-kre úgy tekintünk, mint a művészet tulajdonjogának demokratizálására, valamint az alkotók, a tulajdonosok és a gyűjtők közötti új tapasztalatok megalapozására."

https://www.youtube.com/watch?v=qNTixtgltMk

A csapat ambiciózus célja, hogy a világ legnevesebb műgyűjteményeivel, köztük a MOMA-val, a Louvre-val és a brit Nemzeti Képtárral (National Gallery) helyezze szembe magát.

 

Hatalmat az alkotóknak

A Pixlr Genesis ökoszisztéma azonban több lesz, mint egy bemutató kirakat; egy teljes értékű ökoszisztémaként ölt majd formát, amely a művészet és a szellemi alkotás legújabb határait feszegeti. E metaverzumban helyet kap egy aukciós platform és NFT minting toolok is.

A felhasználók a saját maguk által birtokolt NFT alkotással fognak hozzáférni ehhez az ökoszisztémához. A műveket kiállíthatják, miközben kihasználják az exkluzív NFT-eszközök és dropok előnyeit, amelyek kizárólag a közösség tagjainak járnak. A műtárgyak birtokosai lehetőséget kaphatnak arra is, hogy a Pixlr metaverzumban való interakciójuk során hálózatot építsenek ki gyűjtőtársaikkal.

A csapat azóta bejelentette, hogy 10 000 Pixlr Genesis NFT műtárgyat adtak ki. Ezek mindegyike a platform mesterséges intelligencia eszközeivel lett generálva és hamarosan nyilvános értékesítés keretében teszik elérhetővé a közösség számára. Amellett, hogy gyönyörű látványt nyújtanak, minden egyes NFT seedként, jegyként is szolgál majd a jövőbeli dropokhoz, belépési jogot adva a közösségbe és lehetőséget ART tokenek gyűjtéséhez.

 

A digitális valóság és az NFT-k

A csapat azóta bejelentette, hogy az első 2000 Pixlr Genesis NFT bérletet 2021. december 1-jén kezdi értékesíteni. A nyilvános eladás során 0,15 ETH-ról indul a licit, és az árak a következő négy egymást követő fázisban emelkednek.

Egy műtárgy megvásárlása több mint egy értékes befektetés; ez egyben a metaverzum múzeumban való kiállítási jogosultságot is ad. Emellett lehetőséget nyújthat a felhasználók számára, hogy a másodlagos jogdíjakra szánt pénzeszközeiket befektessék, és a közösség figyelmét azokra az alkotásokra és értékekre irányítsák, ahol ők azt jónak látják. A platformon a másodlagos jogdíjak 25%-át új művészeti alkotások létrehozására és új művészek támogatására fordítják.

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 2.24% $58,411.99
Ethereum ETH 2.97% $3,156.26
BNB BNB 3.25% $537.12
Solana SOL 3.28% $139.7
XRP XRP 9.06% $0.5145
Dogecoin DOGE 3.72% $0.1095
Cardano ADA 5.39% $0.4209
Litecoin LTC 1.70% $70.07
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!