Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
LG: Elhozzuk a nappalidba a metaverzumot!

LG: Elhozzuk a nappalidba a metaverzumot!

Az LG bejelentette, hogy összefogott az Oorbit-tal és a Pixelynx-szel, hogy elhozza a metaverzumot közvetlenül a nézők nappalijába.

 

Az LG legújabb kezdeményezése

A dél-koreai technológiai óriás, az LG Electronics bejelentette, hogy összefogott az Oorbit felhőalapú technológiai platformmal és a Pixelynx-szel - egy integrált zenei, játék és Web3 ökoszisztémát építő céggel -, hogy a metaverzumot közvetlenül a nézők nappalijába hozzák. A Pixelynx már öt országban működik és jelenleg egy olyan ökoszisztémát épít, amely elmossa a zene, a játék és a Web3 közötti határokat, mind a fizikai, mind a digitális világban.

Az együttműködés lehetővé teszi, hogy a nézők összekapcsolt virtuális világokat, koncerteket és mesterséges intelligencia multiplayer játékokat fedezzenek fel az LG televízióikon keresztül, megkönnyítve a fogyasztók számára a metaverzumon belüli interakciót.

LG | Cryptofalka koreaittimes.com

 

 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

Mit nyernek ezzel a metaverzum kedvelői?

A felhasználók "elképesztően hiteles, összekapcsolt virtuális világokhoz" és élményekhez férhetnek majd hozzá, beleértve a virtuális koncerteket és az AI-generatív multiplayer játékokat.

Pooya Koosha, az Oorbit társalapítója és technológiai igazgatója így nyilatkozott:

Saját technológiánk a kötőszövet, amely összefűzi a virtuális világokat, megkönnyítve ezzel, hogy a fejlesztők és a márkák élményeiket a metaverzumba hozzák. Technológiánk LG TV-ügyfelek milliói számára történő skálázása a következő lépés a metaverzum mindenki számára elérhetővé tételében.

LG | Cryptofalka xrtoday.com

 

 

Az LG már 2022-ben elkezdte a tervezést

2022 márciusában az LG Electronics hivatalosan is frissítette üzletfejlesztési céljait, miszerint a kriptovaluta- és blokklánc-alapú szoftvereket is bevonja tevékenységi köreibe. Egy dél-koreai hírplatform arról számolt be, hogy az LG az éves közgyűlésén két külön kriptoval kapcsolatos célt is felvett: "blokklánc-alapú szoftverek fejlesztése és értékesítése", valamint "kriptovaluták értékesítése és közvetítése".

2022 decemberében a digitális szórakoztatással, blokklánccal és játékosítással foglalkozó Animoca Brands többségi részesedést szerzett a Los Angeles-i székhelyű Pixelynx-ben, így további érdekes fejlesztések érkezésére számíthatunk 2023-ban, nemcsak az LG részéről.

Te adnál egy esélyt az LG metaverzum-projektjének?

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.09% $67,418.52
Ethereum ETH -3.51% $3,703.1
BNB BNB -2.04% $595.84
Solana SOL -4.88% $165.48
XRP XRP -0.39% $0.5234
Dogecoin DOGE -3.20% $0.1604
Cardano ADA -3.50% $0.4618
Litecoin LTC 0.21% $85.96
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!