Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A L'Oreal elhozza a virtuális kozmetikumokat

A L'Oreal elhozza a virtuális kozmetikumokat

Ott tartunk, hogy lassan minden olyan szegmens, amelynek létjogosultsága lehet a metaverzumban, már létezik is vagy hamarosan hallani fogunk róla. Most a L'Oreal a szépségipart is a metaverzumba költözteti. E területen ők az elsők és szabadalmi engedélyeiknek köszönhetően a kozmetikai óriás termékeinek virtuális változata megtalálható lesz ebben a sokak számára ismeretlen és izgalmas térben.

 

A L'Oreal belép a metaverzumba

A L'Oreal a legújabb a sok divat- és szépségápolási márka közül, amelyek elkezdtek megjelenni a metaverzumban. A kozmetikai óriáscég számos olyan védjegyet nyújtott be, amik a virtuális világban való megjelenésük egyértelmű szándékait mutatják. Összesen 17 védjegyet jegyeztettek be a Szellemi Tulajdon Világszervezeténél, amelyek a márkát és annak leányvállalatait is magukban foglalják. 

forrás: cryptoflies blog

 

A francia márka azt tervezi, hogy kozmetikumainak virtuális változatait kínálja majd a metaverzumban, mint például bőrápolás, hajápolás stb, amelyek mind letölthető formátumban lesznek elérhetőek. De ez nem minden, ugyanis a virtuális parfümök is felkerültek a palettára.

 

Virtuális illatok és körömlakkok

A L'Oreal USA jelentette be a nagy hírt, ami a márka összes leányvállalatát, például a Kiehl's, az Urban Decay, a Maybelline, az It Cosmetics és az Essie körömlakkmárkát is magában foglalja. A szabadalmi bejegyzések adott termékcsoportokra terjednek ki, például a Kiehl's esetében a metaverzumban a nem letölthető virtuális illatok jogaira. A L'Oreal célja, hogy minden felhasználója számára lehetővé tegye az összes virtuális kozmetikum megvásárlását, eladását és kereskedését.

L'Oreal Cryptofalka forrás: beautypackaging.com

 

Ezzel a vállalat a P&G Beauty szépségápolási ága nyomdokaiba lép, akik 2021-ben léptek be a metaverzumba. A Procter & Gamble szépségipari részlegének virtuális világa kizárólag saját márkái számára elérhetőek. A BeautySphere, ahogyan e teret hívják, lenyűgöző videó tartalmakat tesz közzé és azért jött létre, hogy a felhasználókat összekösse a márkákkal, amelyek most már bárki számára elérhetőek, aki rendelkezik számítógéppel. 

 

L’Oreal, a nagy visszatérő

Bár a L'Oreal ezen lépésével virtuális formában helyezi el termékeit a metaverzumban, nem ez az első alkalom, hogy a szépségmárka az online térbe lép. Tavaly év végén a L'Oreal követte a Nike-t és kiadta első NFT-kollekcióját. Ezeken az NFT-ken öt művész a nemek közötti egyenlőséget népszerűsítő művészeti alkotásai szerepeltek. Bár az NFT vonal nem teljesített olyan jól, mint várták a L'Oreal nem tántorodott el, az új védjegyjegyek bejelentésével ismét nagyot lép a digitális térben.

 

Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -4.84% $67,400.7
Ethereum ETH -7.83% $3,258.24
BNB BNB -5.25% $590.83
Solana SOL -12.18% $153.08
XRP XRP -10.83% $0.5469
Dogecoin DOGE -13.41% $0.1725
Cardano ADA -12.71% $0.5097
Litecoin LTC -12.80% $85.99
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!