Újabb 1,5 milliárd dollár kriptovaluta befektetés érkezhet

Szerző: | máj 31, 2021 | Bitcoin hír, Ethereum hír, Kriptovaluta

Carl Icahn 1,5 milliárd dollár kriptovaluta befektetést eszközölhet, miközben úgy gondolja több kriptovaluta el fog tűnni a piacról.

Carl Icahn volt kriptográfiai szkeptikus, milliárdos, az Icahn Enterprises alapítója a Bloombergnek elmondta, hogy mintegy 1,5 milliárd dolláros befektetést készül eszközölni a kriptovaluta piacon.

 

Szkeptikusból kriptovaluta befektető

Carl Icahn egy milliárdos befektető és a Trump-adminisztráció egykori tanácsadója. A Forbes szerint nettó vagyona 15,6 milliárd dollár körül van. 2018-ban Icahn elmondta a CNBC-nek, hogy a kriptográfia „nevetséges”, és hozzátette: „Lehet, hogy túl öreg vagyok már hozzájuk, de nem nyúlnék ehhez a dologhoz.” 

Bitcoin befektetés I Cryptofalka

Forrás: https://www.financialexpress.com/

Idén május 26-án Icahn kifejtette, hogy éppen egy nagy kriptovaluta befektetést fontolgat. Több, mint 1 milliárd dollár értékben vásárolna kriptográfiai érméket.

Ez egy nagy döntés számunkra. Nagyjából egy, másfél milliárd dollár lenne a befektetési összeg… Nem fogom pontosan megmondani. -nyilatkozta Icahn

Carl Icahn csatlakozik azon milliárdosok listájához, akik az elmúlt 12 hónapban letették a voksukat a kriptográfia mellett. Arra a kérdésre, hogy milyen kriptovaluták vannak a figyelme központjában, nem adott választ. 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

 

A kriptovaluták piacán is elengedhetetlenek az erős fundamentumok

A ma kibocsátott kriptovaluták nagy része pár év múlva nem fog fennmaradni, de úgy gondoljuk, hogy a kriptopénz, ilyen vagy olyan formában itt maradhat. Az egyértelműség érdekében soha nem vásároltunk egyetlen kriptovalutát sem, egyelőre tanulmányozzuk őket. -mondta Carl

A milliárdos befektető úgy véli, hogy azok a kriptovaluták, amelyek nem értékraktárként szolgálnak, vagy nem oldanak meg valamilyen problélmát, kiürülnek a piacról, mivel a túléléshez “valamiféle értékbiztonságnak kell lennie”. Az Icahn Enterprises egy 14,5 milliárd dolláros amerikai konglomerátum, amely a CVR-be, a Pep Boys-ba és a Trump Entertainment Resorts-ba is pénzt fektetett be.

Ryan Adams, az Ethereum szószólója és a Mythos Capital and Bankless kriptográfiai befektetési vállalkozás alapítója a twitteren azt feltételezte, hogy Icahn legutóbbi média nyilatkozatai azt jelezheti, hogy már belépett a piacra: 

OKEX_banner_Cryptofalka

Ha Carl Icahn még nem vásárolt egymilliárd dollár értékű Ethereumot (ETH) és Bitcoint (BTC), miért jelentené be, hogy milliárd dollár értékű ETH-t és BTC-t fog vásárolni. -írta Ryan Adams

A milliárdos még azt is hozzátette, hogy most úgy gondolja, a kriptográfia értékével kapcsolatos szkepticizmus „kissé rosszhiszemű”, mivel kétségbe vonja az amerikai dollár belső értékét a kriptográfiához képest, ami értékraktár és fedezet az infláció ellen.

Nos, mi az értéke egy dollárnak? A dollár egyetlen értéke valójában az, hogy adók befizetésére használhatjuk fel.” -mondta Carl Icahn 

Bitcoin befektetés I Cryptofalka

Forrás: https://finance.yahoo.com/

Amikor Ichantól megkérdezték, hogy “mi a felhasználási esete?” a kriptográfia esetében a 85 éves férfi, az Ethereum hálózatról beszélt, megjegyezve, hogy “az Ethereumnál az alapul szolgáló blokklánc. Tehát az Ethereumnak két irányzata is van: használhatjuk fizetési rendszerként és értéktárolóként . “A Bitcoin számomra csak értékraktár” – tette hozzá.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.