Dübörög a Visa-nál a kriptovaluta fizetési lehetőség

Szerző: | júl 8, 2021 | Kriptovaluta

A Visa több, mint egymilliárd dollár kripto-tranzakciót bonyolított 2021 első felében. Ez a szám pedig a jövőben valószínűleg csak még tovább fog duzzadni.

 

A Visa folytatja a terjeszkedést a kriptovaluták felé

Visa globális fizetési óriás üzleti tevékenységének részeként továbbra is támogatni fogja a kriptovaluta-ipar fejlesztését és bevezetését – közölte a társaság. 2021 első felében a Visa kriptovalutákra is engedélyezett kártyái több, mint 1 milliárd dollár értékben dolgoztak fel tranzakciókat. 

Visa kripto I Cryptofalka

Forrás: https://nypost.com/

A világ egyik legnagyobb fizetési vállalata, a Visa év elején jelentős lépést tett a kriptográfia területén, együttműködve a Goldman Sachs által támogatott Circle blokklánc céggel, annak érdekében, hogy USD Coin (USDC) stabilcoinja kompatibilis legyen bizonyos hitelkártyákkal. A vállalat azóta megerősítette elkötelezettségét a kriptofizetések és a fiat on-ramps mellett, valamint különös hangsúlyt fektet a stabilcoin-alapú integrációkra.

A vállalat a jelentésében megjegyzi, hogy a Visa 50 kriptográfiai nagyvállalattal, valamint kriptokártya-programokkal működik együtt, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy világszerte 70 millió kereskedőnél költsék el a digitális valutát. Tekintettel a Visa kriptográfiai kártyákra fordított kiadásainak nagyságára, a vállalat azt mondta, hogy “egyértelmű, hogy a kriptográfiai közösség értéket lát abban, hogy összekapcsolja a digitális valutákat a Visa globális hálózatával.”

Visa hangsúlyozta, hogy nem követeli meg a globális kereskedőktől a kriptovaluták közvetlen fogadását, mint például a Bitcoin (BTC). Amint arról korábban beszámoltak, a Visa olyan nagy kriptográfiai szereplőkkel dolgozik együtt, mint a Crypto.com kriptovaluta-csereplatform, hogy lehetővé tegye a kriptográfiai rendszert fiat tranzakciókhoz. A vállalat szorosan együttműködik más nagy kriptográfiai vállalatokkal is, mint például az FTX exchange, a Coinbase, a CoinZoom és mások.

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

A cég azt is kijelentette, hogy a stabil pénznemek – olyan digitális eszközök vagy fiat pénznemek, például az Egyesült Államok dollárjának értékéhez kötött kriptopénzek – „kezdik beváltani a digitális fiat ígéretét”, felvázolva fejlesztőbarát tulajdonságait a fiatalok megbízhatóságával kombinálva.

“A Stabilcoinok jó úton haladnak, hogy a pénzügyi szolgáltatások szélesebb körű digitális átalakításának fontos részévé válhassanak, és a Visa örömmel segíti a fejlődés alakítását és támogatását. Erőfeszítéseket tettünk, hogy a hálózatba integráljuk a kriptográfiát. Ez rész a stratégiánknak és célunk, hogy hozzáadott értéket teremtsen a pénzmozgás minden formájához, akár a Visa hálózaton, akár azon túl.” – nyilatkozta a társaság

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka