Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Jön a Disney NFT platform: Ez lesz a Flow token ugródeszkája?

Jön a Disney NFT platform: Ez lesz a Flow token ugródeszkája?

Hamarosan már kedvenc Star Wars karaktereidet is megszerezheted NFT formában, ugyanis a Disney a Dapper Labs-szel karöltve létrehozza saját NFT platformját.

Érkezik a Disney saját NFT piactere

A bejelentés szerint a Disney az elmúlt évszázadból származó ikonikus rajzfilmfiguráit tokenizálja új saját NFT piacterére, amelyet Disney Pinnacle-nek neveztek el. 

"A rajongók a platformon képesek lesznek dinamikus kitűzőket gyűjteni és azonnal és biztonságosan kereskedni egymással, bárhol is legyenek a világon" - magyarázta Roham Gharegozlou, a Dapper Labs vezérigazgatója. 

Az NFT platform még idén megjelenik majd az Apple App Store-ban iOS-re, a Google Play Store-ban Androidra és a weben is. Jelenleg azonban még csak egy várólista várja az érdeklődőket a hivatalos oldalon.

Pixar és Star Wars NFT-k kitűző formájában

A platformon a Pixar ikonjai, valamint a Star Wars-galaxis hősei és gonosztevői is helyet kapnak majd, egyedülálló módon gyűjthető és kereskedhető digitális kitűzők formájában.

A gazdasági környezet viszont a Disney-t sem kímélte az elmúlt időszakban. Év elején a vállalat 5,5 milliárd dollárral csökkentette működési költségeit, és két hónap alatt 7000 alkalmazottat bocsátott el. A metaverzum részleg mintegy 50 tagja munkaszerződés nélkül maradt. 

Van-e potenciál a Flow-ban és a Dapper Labs-ben?

A Disney Pinnacle a Dapper Labs által is létrehozott Layer-1 blockchain Flow-ra épül. Korábban az egyik legnagyobb jegyértékesítő portál, a Ticketmaster úgy döntött, hogy Flow blokkláncon minteli NFT belépőjegyeit eseményeire. 

A projekt története egy kanadai startuppal, az AxiomZennel kezdődik, akiket 2013-ban kezdtek el érdekelni a blokklánc projektek, majd 2017-ben piacra is dobták az Ethereumon futó NFT játékukat a CryptoKitties-t. Ez a játék számított az egyik legelső NFT kollekciónak és hatalmas sikert aratott.

Az NBA Top Shot NFT szintén hamar nagy népszerűségre tett szert, majd a Rarible NFT platform is bejelentette, hogy a Flow blokkláncon bővíti szolgáltatásait. Nem telt el sok idő, és a FLOW tokent már listázták is a Binance tőzsdén. Egyelőre tehát úgy tűnik, hogy a projekt jó úton halad affelé, hogy további befektetőket vonzzanak a láncra.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.50% $64,745.31
Ethereum ETH 1.63% $3,151.28
BNB BNB 1.53% $570.06
Solana SOL 3.30% $150.34
XRP XRP 3.67% $0.5282
Dogecoin DOGE 3.41% $0.1622
Cardano ADA 6.36% $0.5044
Litecoin LTC 4.46% $85.22
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!