Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Meta megkezdte az Instagram NFT-k tesztelését

A Meta megkezdte az Instagram NFT-k tesztelését

Mark Zuckerberg cége, amely a második negyedévben meredek visszaesést könyvelt el Metaverse részlegében, elindítja az Instagram NFT-ket.
 

 

Elindult az Instagram NFT-k tesztelése

A Meta bejegyzése szerint a Mark Zuckerberg vezette vállalat megkezdte nonfungible token (NFT) tesztelését 100 afrikai, ázsiai-csendes-óceáni, közel-keleti és amerikai országban.
 

[embed]https://twitter.com/MetaNewsroom/status/1555197567532732417[/embed]

 

A szolgáltatás magába foglalja a Coinbase Wallet és a Dapper pénztárca-kapcsolatok támogatását, valamint a Flow blokkláncon vert digitális gyűjtemények közzétételének lehetőségét.
 
Az Instagram NFT közzétételéhez egyszerűen csatlakoztatni kell a digitális pénztárcát az Instagramhoz. A Rainbow, a MetaMask, a Trust Wallet, a Coinbase Wallet és a Dapper Wallet harmadik féltől származó pénztárcaintegrációja vagy csütörtökön megérkezett és befejeződött, vagy hamarosan megérkezik.
 
Jelenleg támogatott blokkláncok az Ethereum, a Polygon és a Flow. A digitális gyűjtemény Instagramon való közzététele, megosztása nem jár díjjal.
 
meta nft I Cryptofalka
 
A Flow egy 1. rétegű blokklánc, amelynek névadója FLOW token, amely pályázatként működik a hálózati részvételre, tranzakciókra és irányításra. A jelentős ökoszisztéma-partnerek közé tartozik a Warner Music, az Ubisoft, a National Basketball Association, az Ultimate Fighting Championship, az Animoca Brands, a Circle, a Binance, az OpenSea és most a Meta.
 
Nexo kriptovaluta váltó

 

A Meta a kriptoszektor felé terjeszkedik

A metaverzum mellett úgy tűnik, hogy a digitális eszközök a Meta terjeszkedésének egyik alapvető stratégiája lett. 2022 második negyedévében a vállalat bevétele 1%-kal, 28,8 milliárd dollárra esett vissza az előző év azonos időszakához képest, míg működési bevétele 32%-kal 8,36 milliárd dollárra csökkent ugyanebben az időszakban.
 
Mark Zuckerberg vezérigazgató kijelentette, hogy nem nyugtalanítja a cég metaverzum részlegének óriási, 2,8 milliárd dolláros vesztesége, mert ahogy a szektor érik és fejlődik, lehetőség lesz akár „dollár százmilliárdok” vagy akár „trilliók” bevételére.
 
 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.43% $67,261.83
Ethereum ETH 0.53% $3,525.15
BNB BNB 0.50% $597.17
Solana SOL 2.67% $173.75
XRP XRP 3.68% $0.5947
Dogecoin DOGE 7.53% $0.1344
Cardano ADA -0.40% $0.4376
Litecoin LTC 0.58% $73.54
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!