Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Mi az a Yield Guild Games (YGG)?

Mi az a Yield Guild Games (YGG)?

Játszva pénzt keresni? A kriptovaluták esetében még ez is lehetséges. A YGG egy egyedülálló bevétel-megosztási modell segítségével decentralizált közösséget épít a való világban.

 

YGG a gyakorlatban

Az Axie Infinity sikere óta a play-to-earn (P2E) blokkláncos játékok gyors növekedést produkáltak. A P2E trend emberek millióit vonzotta szerte a világon. Ugyanakkor a játékokhoz az NFT-k sok játékos számára nem megfizethetőek, különösen a fejlődő országokban. A Yield Guild Games egy P2E közösséget épít, amely célja, hogy egy olyan játékosokból és befektetőkből álló hálózatot építsenek ki, akik segítik egymást az NFT játéktéren való elindulásban és növekedésben.

A Yield Guild Games (YGG) egy decentralizált autonóm szervezet (DAO). Ez a DAO a blokklánc játékokban használt non-fungible tokenekbe (NFT) fektet be. Ezek a játékok egy tágabb, metaverzum néven ismert fogalom részét képezik. A metaverzum kifejezés a blokklánc alapú digitális világok számos elemére utal, beleértve a digitális földet, a digitális eszközöket és egyebeket.

Mi az a Yield Guild Games (YGG)? Forrás:eleconomista.es


2018-ban merült fel egy globális játszva kereső közösség létrehozásának ötlete. Gabby Dizon, a YGG társalapítója és vezérigazgatója észrevette, hogy Délkelet-Ázsiában a blokklánc játékok népszerűsége rohamosan növekszik. Akkoriban sok játékos szeretett volna belevágni a népszerű Axie Infinity NFT-játékba, de nem volt pénzük megvásárolni a játékon belüli NFT karaktereket, az úgynevezett Axie-ket.


Dizon megértette, hogy a blokklánc játékok segíthetnek a fejlődő országokban élők számára, ezért elkezdte kölcsönadni az Axie-it olyan játékosoknak, akik nem engedhették meg maguknak, hogy megvásárolják a sajátjukat. Végül ez inspirálta őt, hogy 2020-ban Beryl Li-vel közösen megalapítsa a Yield Guild Games-t annak érdekében, hogy segítse a játékosokat boldogulni az NFT-k és a blokklánc játékok világában.

Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás

 

Hogyan működik a Yield Guild Games?

A Yield Guild Games a decentralizált pénzügyeket (DeFi) és az NFT-ket egyesíti. Célja egy metaverzumban működő gazdaság létrehozása az Ethereum blokkláncon. A YGG DAO egy nyílt forráskódú protokoll, amelynek szabályait okosszerződések adják. Számos különböző célt szolgál, mint például a közösség által megszavazott döntések végrehajtása, jutalmak kiadása és az NFT-kölcsönzés megkönnyítése.

A YGG több SubDAO-ból áll, amelyek egy adott NFT játékból, vagy földrajzi helyről származó játékosok csoportjaiból állnak. Minden SubDAO saját szabályrendszerrel rendelkezik az adott játékban való játéktevékenység és az eszközök kezelésére.

Mi az a Yield Guild Games (YGG)? Forrás:mobile.twitter.com

A modell lehetővé teszi, hogy ugyanazon NFT játék játékosai együtt dolgozzanak a játékon belüli nyereség maximalizálása érdekében. Lehetővé teszi továbbá a tagok számára, hogy a közösség tulajdonában lévő NFT-eszközöket bérbe vegyék és használják a játékbeli jutalmak megszerzésére. Cserébe azok, akik a DAO-n keresztül kölcsönadják NFT-jüket, részesedhetnek a játékosok bevételének egy részéből.

A YGG-n minden NFT-t és digitális eszközt a közösség által ellenőrzött YGG Treasury-ben tárolnak. Ez biztosítja az NFT-ket minden egyes SubDAO számára, valamint több blokklánc játékból származó P2E eszközt is tartalmaz.

 

Összefoglalva

Egy befutott NFT játék nem feltétlenül olcsó. Egy axie nagyjából 100 dollár, és három kell belőle. A mostani árfolyamon nagyjából 105 000 Ft lenne elkezdeni játszani vele. Ezt a problémát küszöböli ki az YGG rendszere. Nem kell megvenned az NFT-t, elég ha csak kikölcsönzöd. Aztán ha minden a terv szerint alakul, akkor a kölcsönön túl hasznot is lehet farmolni (termelni) vele.

A YGG lehetőséget kínál a résztvevőknek, hogy a virtuális világokban egy innovatív játékgazdaságon keresztül boldoguljanak. Mivel a metaverzum projektek egyre nagyobb teret hódítanak, az olyan NFT guildek, mint a Yield Guild Games, profitálhatnak az újonnan érkezők és a kripto rajongók beáramlásából, akik alternatív bevételi forrásként keresik a play-to-earn NFT játékokat.

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.53% $64,704.08
Ethereum ETH 1.69% $3,152.8
BNB BNB 1.93% $571.13
Solana SOL 4.45% $150.78
XRP XRP 4.13% $0.529
Dogecoin DOGE 5.16% $0.1627
Cardano ADA 7.06% $0.5059
Litecoin LTC 4.83% $85.39
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!