Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Pudgy Penguins NFT 2025-ben mobiljátékot fog kiadni

A Pudgy Penguins NFT 2025-ben mobiljátékot fog kiadni

A Pudgy Penguins NFT csapata 2025-ben mobiljátékot tervez kiadni. Még felkapottabb lehet, az így is közkedvelt Pudgy Penguins brand.

Mi is az a Pudgy Penguins NFT?

A Pudgy Penguins NFT egy digitális kollekció, amely pingvin tematikájú non-fungible tokeneket (NFT-ket) tartalmaz. A Pudgy Penguins karakterek különféle tulajdonságokkal rendelkeznek, és gyűjtői vagy befektetési célokra szolgálnak.

Pudgy cryptofalka

A kollekció népszerűsége az online művészeti és kereskedelmi közösségekben növekszik. A Pudgy Penguins gyűjtői aktívan részt vesznek az online eseményeken és kezdeményezéseken. A kollekció tagjai részt vehetnek a közösségépítésben és kapcsolatok kialakításában.  A Pudgy Penguins NFT-k értéke változhat a kereslet és kínálat függvényében.

A Pudgy Penguins mobiljátékot tervez

A Pudgy Penguins pingvin csapata belép a virtuális világba: Egy mobil alapú videójátékba. A Pudgy Penguins témájú NFT és játékgyűjtemény alapján készült lenyűgöző mobilalkalmazás 2025-ben debütál, ezt állította a Mythical Marketplace csütörtöki nyilatkozatában. Az AAA minőségű játék a Mythos Chainen épül fel, egy Polkadot-alapú hálózaton, amelyen fut a népszerű Web3 játék, az NFL Rivals.

pudgy-penguin Cryptofalka

"A Pudgy Penguins az egyetlen web3 projekt, amely valóban a mainstreambe került az elképesztő kiskereskedelmi partnerségeiknek köszönhetően a Walmarttal és a Targettel, valamint gyorsan növekvő közösségi média követőiknek "- mondta John Linden, a Mythical Games vezérigazgatója."

A Pudgy Penguins NFT tartók jól járhatnak

Ezt a Mythical Games-szel és a Mythos Chaindel építjük, amelyet már milliók használnak, ami jelentős lökést fog adni a web3 további elterjedéséhez a mainstream fogyasztók körében. A következő hónapokban a Pudgy Penguins tulajdonosok hozzáférhetnek az exkluzív mobiljáték tartalmakhoz, beleértve a mobiljáték előzetes játékmenet felvételeit is. Ezenkívül az NFT tulajdonosoknak lehetőségük lesz beleszólást gyakorolni a játék különböző aspektusainak fejlesztésébe a Mythical Games nyilatkozata szerint.

A mobilalkalmazás fejlesztése a Pudgy Penguins asztali alapú Pudgy Worlds játékának idei startját követően érkezik. Tavaly a játékgyűjtemény kibocsátotta pingvin plüssfiguráit és egyéb gyűjthető tárgyait mintegy 2000 Walmart áruházban.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.86% $61,330.44
Ethereum ETH 0.55% $3,390.03
BNB BNB 0.95% $574.42
Solana SOL 9.16% $136.32
XRP XRP 1.40% $0.4781
Dogecoin DOGE 4.09% $0.1236
Cardano ADA 3.28% $0.3868
Litecoin LTC -0.61% $70.75
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!