Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Dübörög a mémgyár: 4 meme coin, ami berobbanhat áprilisban

Dübörög a mémgyár: 4 meme coin, ami berobbanhat áprilisban

Jelenleg több száz új meme coin versenyez a kriptobefektetők figyelméért, így nehéz azoknak a dolga, akik szeretnék kiválasztani a legjobbakat. Körülnéztünk, és hoztunk néhány izgalmasnak tűnő meme projektet áprilisra!

1. Dogecoin20 (DOGE20) – Már 10 millió dollár felett szárnyal az előértékesítés

A Dogecoin által ihletett Dogecoin20 meme érme a DeFi szektorban épít ki új utakat. A 2013-ban született Dogecoin (DOGE) egy globális internetes szenzációnak számít, hiszen legjobb napjai során 84 milliárd dolláros piaci kapitalizációval dicsekedhetett.

Dogecoin20 mém érme névadóját megirigyelve indul a sikerért, és közben hű társa az innovatív technológia. Induljon hát a verseny!

Az ökoszisztéma Stake-to-Earn mechanizmussal csábítja a befektetők sokaságát. Ám minél később csatlakozik valaki, annál kevesebb éves jutalomra számíthat, hiszen a staking pool mérete folyamatosan nő.

A Dogecoin20 érmekészlete egyébként 140 milliárd, vagyis a szűkösség adott. A Dogecoin érme ezzel szemben sajnos hajlamos lehet az inflációra.

A közösség láthatóan érdeklődik a DOGE20 iránt, hiszen az ICO villámgyorsan elérte a 10 millió dolláros gyűjtést.

Ha te is szeretnél vásárolni a tokenből, kedvezményes áron (0.00022 dollár) még két hétig teheted meg. A token pedig várhatóan megjelenik a tőzsdéken is!

dogecoin20 I Cryptofalka

Nézd meg a Dogecoin20 előértékesítését!

2. Slothana (SLOTH) – A lajháros coin sztrájkol az unalmas munka ellen

A Slothana előértékesítése azoknak (is) szól, akik már megunták az irodai munkát. A befektetők úgy látszik kaptak az ötletére, hiszen már több, mint 8200 tagot számlál a Twitter oldala, és a gyűjtése is 5 833 022 dollárnál jár.

Ez az új Solana mém érme tehát úgy tűnik trendi, ráadásul az is jót tesz a hírnevének, hogy a szintén lajháros SLERF érméhez hasonlítják. Igen, ez az az érme, mely 24 órás kereskedési volumene egy alkalommal átugrott a 2 milliárd dolláros értéken. Naná, hogy a SLOTH is szeretne egy ilyen sikeres coin lenni!

A SLOTH gyűjtése azért olyan egyedi, mert a SLERF, a BOME, a PUMP és a PUNDU érmékhez hasonlóan az ICO-ja nincs felosztva szakaszokra, és a hivatalos oldalon nincs feltüntetve időzítő sem.

Ha szeretnél részesülni az érme adta előnyökben, a honlapon keresztül tudsz belőle vásárolni. Türelmetleneknek kiváló lehetőség, hiszen nem kell malmozva várnod az érméidre az ICO végéig. Persze ez a lajháros token is szeretne felkapaszkodni a központi tőzsdékig, köztük a Binance-t is kiszemelte magának.

Mivel egy Solana (SOL) érméért 10 000 SLOTH jár, az ICO valószínűleg szélsebesen fog haladni. A Slothana token sikere nem a marketingen fog elbukni, hiszen a csapat ügyesen kommunikál a közösséggel is:

A Slothana-t állítólag ugyanaz a csapat tervezte, mint a másik sikeres Solana hálózaton futó tokent, a SMOG-ot

A Solana tokenek pedig alapjáraton népszerűek: a CoinGecko kutatása szerint a Solana blokklánc globális szinten a kripto befektetők által indított tranzakciók 49%-át öleli fel.

Kíváncsian várjuk, hogy a SLOTH kereskedési volumene úgy robban-e majd be, mint a SLERF-é.

Látogass el a Slothana előértékesítésére!

3. Smog (SMOG) – Tüzes érme a javából

A Smog egy újabb Solana-alapú token, mely úgy tűnik, sárkányos karakteréhez híven mesés életutat folytat. A SMOG anno a tőzsdén való debütálásakor 1000% feletti növekedést tárazott be magának. 

A SMOG tűzokádó sárkánya ismerős lehet a Hobbit című filmből, hiszen Smaug ihlette. Milyen üdítő, hogy ez sem egy újabb kutyás érme! 

A SMOG az X-en már közel 51 ezer követővel büszkélkedhet, de a projekt célja, hogy hamarosan elérje a 100 000 tulajdonost. Az,  hogy a SHIB-hez hasonlóan a SMOG csapat is be szeretné vezetni a tokenégetési protokollt, hosszú távú stratégiára utal.

A SMOG airdropjára a tokenkészlet 35%-át, azaz 490 millió tokent kínálja. A Zealy-n megtartott airdrop-on úgy vehetsz részt, ha vásárolsz a SMOG-ból, és lekötöd azt egy Solana kompatibilis tárcába.

smog airdrop I Cryptofalka

Vásárolj és stakelj SMOG érmét 10%-os kedvezménnyel!

4. Sponge V2 (SPONGEV2) – Stake-to-bridge meme coin

Áprilisban még a Sponge V2-t is érdemes feltérképezni. “Őse”, a Sponge meme token 2023-ban 100-szoros növekedést ért el, így méltó példaképe a második verziónak.

A V1 is egy közösségi tokennek számít, de a V2 ezt kibővíti olyan felhasználási esetekkel, mint a play-to-earn játék.

A projekt V1-ről V2-re egy stake-to-bridge mechanizmus segítségével nyargalt át, mely során a felhasználók V1 érméket kötöttek le, és ezáltal V2 tokenekhez juthattak.

Cikkünk írásakor a V2 érmék megvásárolhatók, és leköthetők Polygon és Ethereum hálózaton. A stakelés népszerűvé válásával csökken a forgalomban lévő kínálat, és a stakelésért járó jutalom APY is. 

Sponge V2 a Tier 1 tőzsdékre (pl.: Binance, OKX) is vágyik, bár a csapat még nem számolt be konkrétumokról. 

A kriptoközösség izgatottan várja, hogy a V2 elérheti-e a V1 érme csúcsait, és része lehet-e a 100-szoros növekedésben még idén. Kövesd a projekt híreit a már több mint 36 ezer feliratkozóval bíró X-oldalán!  

Látogasd meg a Sponge V2 oldalát!

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -4.17% $63,841.18
Ethereum ETH -4.58% $3,044.62
BNB BNB -5.53% $546.37
Solana SOL -0.83% $137.8
XRP XRP -6.62% $0.4857
Dogecoin DOGE -5.51% $0.1506
Cardano ADA -5.26% $0.4505
Litecoin LTC -4.69% $77.41
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!