Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Binance kripto helyreállítási alapot hoz létre

A Binance kripto helyreállítási alapot hoz létre

A Binance vezérigazgatója, Changpeng Zhao bejelentette, hogy cége helyreállítási alapot indít a kriptovaluta iparág stabilizálása érdekében.

 

A Binance kezdeményezése

Zhao szerint az alap fő célja az lenne, hogy "csökkentse az FTX további negatív következményeit". A tőzsde jelentős integrációja az iparágban azt jelentette, hogy összeomlásának széles körű hatása lesz, mondta a Binance vezérigazgatója a múlt héten. Hozzátette, hogy az alap az ilyen negatív hatások által károsodott, de egyébként pénzügyileg egészséges projektek támogatására menne.

A Binance vezérigazgatója az iparágon belül másokat is arra bátorított, hogy járuljanak hozzá a túlélés és a helyreállítás támogatásához. Ez azonnal felkeltette a kriptoipar olyan prominens résztvevőinek érdeklődését, mint Justin Sun és Simon Dixon.

Binance | Cryptofalka twitter.com

 

A Tron alapítója, Sun, aki nemrég lett a Huobi tanácsadója, azt mondta, hogy ezek a tőzsdék a Poloniex-szel együtt támogatnák Zhao kezdeményezését. Eközben Dixon is támogatását fejezte ki, ugyanakkor felhívta a figyelmet arra, hogy az alapnak nem szabad túlságosan centralizálttá válnia.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

A Binance fontosnak tartja a transzparenciát

Zhao Balin azt mondta az üzleti vezetőknek, hogy a kriptovaluta ipar felelős "a fogyasztók védelméért". A Binance vezérigazgatója az ágazat nagyobb mértékű szabályozására szólította fel a résztvevőket, de utalt arra is, hogy ez a lépés sem tud teljes védelmet nyújtani a "rosszindulatú játékosok" ellen.

Következésképpen Zhao szerint az iparágnak hangsúlyt kell fektetnie az átláthatóságra, példát mutatva azzal, hogy a Binance tőzsdéje feltárja tartalékait. Más tőzsdék is követték a példáját: a Crypto.com, az OKX és a Deribit ígéretet tett arra, hogy közzéteszik a kötelezettségek fedezéséhez elegendő tartalékok igazolását.

Binance | Cryptofalka sharecast.com

 

 

Záró gondolatok

Egy nemrégiben készült elemzés szerint az FTX mindössze 900 millió dollárnyi likvid eszközzel rendelkezett, amellyel nagyjából 9 milliárd dollárnyi kötelezettség állt szemben. A mérlegbeszámoló az FTX csődbejelentése előtti napon készült, amikor még vészhelyzeti finanszírozást kért.

Az elemzésből kiderült, hogy ezen eszközök legnagyobb részét 470 millió dollárnyi Robinhood részvény tette ki. Ezeket azonban az FTX alapítójának, Sam Bankman-Fried-nek a tulajdonában lévő, a csődbejelentésben fel nem sorolt gépjármű "tartotta". Ez a részlet hangsúlyozza a nagyobb átláthatóság szükségességét, amelyet a Binance vezérigazgatója is kifejtett.

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -2.45% $64,671.31
Ethereum ETH -3.61% $3,410.22
BNB BNB -4.16% $579.54
Solana SOL -7.73% $133.31
XRP XRP -6.45% $0.4805
Dogecoin DOGE -8.85% $0.1196
Cardano ADA -9.40% $0.3714
Litecoin LTC -7.43% $71.45
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!