Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Az FTX kriptotőzsde a Robinhood felvásárlását tervezi

Az FTX kriptotőzsde a Robinhood felvásárlását tervezi

A pletykák szerint, az FTX kriptotőzsde vezetősége fontolgatja a Robinhood kriptokereskedési platform felvásárlását. 

 

Az FTX kriptotőzsde felvásárolhatja a Robinhood-ot

A hírek szerint az FTX kriptotőzsde a Robinhood Markets, a népszerű kereskedési alkalmazás átvételét vizsgálja, amely kereskedők millióit ismertette meg a Bitcoin (BTC), Ether (ETH) és Dogecoin (DOGE) piacával. Az ügyben jártas emberekre hivatkozva a Bloomberg hétfőn arról számolt be, hogy az FTX belső tanácskozást tart a Robinhood megszerzéséről.
 
FTX kriptotőzsde I Cryptofalka Forrás: bitcoinke.io
 
Bár még nem született döntés a felvásárlásról, az FTX állítólag komolyan veszi az ügyet. A Bloomberg kapcsolattartója tisztázta, hogy az FTX még nem kereste meg a Robinhoodot egy felvásárlási javaslattal. A Bloombergnek adott nyilatkozatában az FTX vezérigazgatója, Sam Bankman-Fried kifejtette, hogy cége izgatott a Robinhooddal való esetleges partnerség miatt, de a céggel még nem voltak aktív fúziós beszélgetések, ami összhangban van a korábbi jelentésekkel:
„Izgatottak vagyunk a Robinhood üzleti kilátásai miatt és a velük való partnerség lehetséges módjai miatt. Ennek ellenére nincs aktív M&A beszélgetés a Robinhooddal.”
Nem ez az első alkalom, hogy az FTX kriptotőzsde a Robinhoodhoz kötődik. Májusban nyilvánosságra hozták, hogy az FTX vezérigazgatója 7,6%-os részesedést vásárolt a Robinhood-ban 650 millió dollár értékben. Akkoriban Bankman-Fried azt mondta, hogy a vásárlás azt tükrözte, hogy a Robinhood "vonzó befektetés". De akkor még úgy nyilatkozott, hogy nem áll szándékában megváltoztatni vagy befolyásolni a cég irányítását.
 
Nexo kriptovaluta váltó

 

Stabil lábakon áll az FTX

A medvepiac ellenére az FTX nem mutatja a terjeszkedés lassulásának jeleit. A tőzsde nemrégiben 250 millió dolláros mentőajánlatot kínált a Bitcoin hitelező BlockFi-nak. A hónap elején az FTX megállapodást kötött a Bitvo kanadai kriptovaluta platform megvásárlásáról is. A kriptotőzsdei üzletágban bekövetkezett tömeges elbocsátások közepette az FTX a hónap elején megerősítette, hogy nem csökkenti dolgozói létszámát. Bankman-Fried június 6-án arról tweetelt, hogy tőzsdéje a belátható jövőben "tovább fog növekedni".
 
Ami a Robinhoodot illeti, a diszkont brókerplatform értékének nagyjából háromnegyedét veszítette el a Nasdaq tőzsdén való 2021 júliusi debütálása óta. A cég árfolyama hétfőn 13%-ot emelkedett, de még mindig 75%-kal marad el a listázási értékétől.
 
Robinhood árfolyam | Cryptofalka Forrás: Tradingview
 
2022 első negyedévében a Robinhood nettó bevétele éves szinten 43%-kal 299 millió dollárra csökkent. A kriptovaluta kereskedésből származó bevételek 39%-kal 54 millió dollárra csökkentek ugyanebben az időszakban.
 
 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.18% $64,440.19
Ethereum ETH 0.38% $3,085.83
BNB BNB 1.41% $559.79
Solana SOL 6.12% $146.43
XRP XRP -0.51% $0.498
Dogecoin DOGE 1.30% $0.1521
Cardano ADA 4.14% $0.4738
Litecoin LTC -0.75% $81.14
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!