Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Még a BlackRock vezérigazgatóját is meglepték az ETF sikerek

Még a BlackRock vezérigazgatóját is meglepték az ETF sikerek

A BlackRock vezérigazgatóját, Larry Finket "kellemesen meglepte" a Bitcoin ETF iránti kereslet, amely most átlépte 17 milliárd dolláros mérföldkövet.

Larry Fink álmodni sem mert az IBIT teljesítményéről

A BlackRock vezérigazgatója, Larry Fink "kellemesen meglepve" nyilatkozott a cég Spot Bitcoin tőzsdén kereskedett alapjának (ETF) teljesítményéről, és ismételten kifejezte optimista álláspontját a Bitcoin hosszú távú létjogosultságával kapcsolatban.

Fink hangsúlyozta, hogy az iShares Bitcoin Trust (IBIT) rendkívül gyorsan növekszik, és már most az ETF-ek történetének leggyorsabban növekvő alapja. Az IBIT az első 11 kereskedési héten lenyűgöző teljesítményt mutatott, amely még a vezérigazgatót is meglepte. 

Az IBIT ugyanis indulása jelentős, 13,5 milliárd dolláros forgalmat ért el az első 11 hétben, és naponta átlagosan több mint 260 millió dollár beáramlást regisztráltak.

Fink azt állítja, hogy az IBIT új piacot teremt, amely magasabb likviditással és átláthatósággal rendelkezik, és elismerte, hogy a kiskereskedelmi kereslet az ETF iránt meghaladta a várakozásokat.

Fink rámutatott, hogy bár az IBIT sikere "kellemes meglepetés" volt, még mindig rendkívül optimista a Bitcoin hosszú távú életképességét illetően.

Bitcoin ETF piaci tendenciák és jövőbeli kilátások

A Bitcoin ETF piac számos izgalmas fejleményt mutat, miközben folyamatosan növekszik és fejlődik. A jelenlegi legfrissebb adatok szerint az IBIT nemcsak minden idők leggyorsabban növekvő ETF-je, hanem az elérhető legnagyobb eszközállománnyal is rendelkezik. 

Ugyanakkor az ETF-piac versenyének folytatásában számos figyelemre méltó tényezőt kell figyelembe venni. Néhány szakértő szerint a jelenlegi ETF-ek nagy része sosem hozza vissza a költségeket, mivel azok csak akkor lesznek nyereségesek, ha a kezelt eszközök értéke eléri a milliárdokat.

Emellett a nagyobb játékosok elleni versenyben a kisebb ETF-kiadók komoly kihívásokkal néznek szembe, amikor az árakat próbálják csökkenteni, miközben a nyereséget maximalizálják.

"Ha leszállítják a díjakat, nem lesz elég bevételük a túléléshez, viszont ha nem csökkentik a díjakat, akkor hamar elbuknak a piaci versenyben."

- mondta Henry Jim, a Bloomberg ETF elemzője.

A BTC ETF piac még mindig gyerekcipőben jár

Egyes vélemények szerint ez a versenyhelyzet a piac számára egészséges, de mások aggodalmakat vetnek fel a kisebb kiadók túlélési esélyeivel kapcsolatban. Ugyanakkor az ETF-piac még mindig gyerekcipőben jár, és folyamatosan új szereplők jelennek meg, mint például a Hashdex, amely a legújabb résztvevő az amerikai Bitcoin ETF-piacon.

Összességében a Bitcoin ETF-k piaca izgalmas fejleményeket mutat, és továbbra is figyelemmel kell kísérniük azokat, hogy megértsük, milyen hatással vannak a kriptovaluta piacra és az általános befektetési stratégiákra.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.85% $64,306.33
Ethereum ETH 0.32% $3,442.23
BNB BNB -0.06% $574.28
Solana SOL 3.81% $165.36
XRP XRP -4.84% $0.5578
Dogecoin DOGE -1.36% $0.1208
Cardano ADA -4.22% $0.4271
Litecoin LTC -0.60% $71.58
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!