Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Búcsút inthetünk a Binance Card szolgáltatásnak

Búcsút inthetünk a Binance Card szolgáltatásnak

A Binance bejelentette, hogy 2023 decemberéig megszünteti a kártyaszolgáltatásokat az Európai Gazdasági Térségben élő ügyfelek számára.

Megszűnik a Binance Card Európában

Szomorú hír az európai felhasználók számára: a Binance nemrég jelentette be döntését, miszerint decemberig megszünteti a Binance Card szolgáltatásait Európában. A fejlemény a Binance azon lépését követően érkezett, hogy nemrég visszaállította az eurófizetéseket ügyfelei számára.

Cryptofalka privát tagság banner I Cryptofalka

Az Október 20-án nyilvánosságra hozott döntésében a Binance nem részletezte a lépés indoklását, de biztosította a felhasználókat arról, hogy számláikat nem érinti változás.

December 20-ig működnek még a Binance kártyák

Az EGT-régióban a Binance Visa betéti kártyatulajdonosoknak 2023. december 20-ig van lehetőségük kártyájuk használatára. Ezt követően a kártyás vásárlások megszűnnek.

Binance kártya I Cryptofalka

A Binance azt tanácsolja a felhasználóknak, hogy a Binance Payt fedezzék fel a jövőbeni fizetési igényeikhez. A megszűnés a régió összes kártyaszolgáltatására vonatkozik, beleértve az ukrán menekültkártyákat is.

A kriptovaluta tőzsde döntése, hogy megszünteti a Binance Card-hoz köthető szolgáltatásokat, egybeesik a Mastercarddal való partnerségének korábbi, augusztusban történt megszüntetésével.

A Binance kártya megy, az eurós fizetési lehetőségek jönnek

A Binance korábbi eurófizetési partnere, a PaySafe a múlt hónapban szüntette be a tőzsdéhez köthető szolgáltatásait. Akkor több Binance-felhasználó panaszkodott arra, hogy nem tudott eurót felvenni a számlájáról.

Így a Binance célja az volt, hogy a kártyák kivonása előtt mihamarabb visszaállítsa az eurófizetési szolgáltatásokat. Október 19-én a tőzsde stratégiai együttműködést jelentett be különböző FIAT partnerekkel, hogy bővítse a fizetési lehetőségeket az európai felhasználók számára. Ezek a partnerségek megkönnyítik az eurós tranzakciókat, befizetéseket és kifizetéseket.

Küzd a Binance tőzsde a szabályozókkal

A fejlemények ellenére a Binance-nek továbbra is szabályozási problémákkal kell szembenéznie a régióban. A tőzsde a közelmúltban különböző európai piacokról vonult ki, köztük Ausztriából, Hollandiából és Ciprusról, és az elmúlt hónapokban Németországban is lemondott az engedélykérelméről.

A kriptoplatform az Egyesült Királyságban is leállította a felhasználók befogadását az új reklámszabályok bevezetése miatt.

 

 Nincs még Binance fiókod? Regisztrálj a lenti Cryptofalka partnerlinken keresztül és máris 20%-ot megspórolsz a kereskedési költségekből! binance kedvezményes regisztráció referral cryptofalka

 

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.36% $64,804.49
Ethereum ETH -4.33% $3,412.61
BNB BNB -4.59% $580.9
Solana SOL -8.99% $133.22
XRP XRP -6.41% $0.4818
Dogecoin DOGE -9.76% $0.1201
Cardano ADA -10.07% $0.372
Litecoin LTC -7.91% $71.66
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!