Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Celsius egy új helyreállítási tervet hozott nyilvánosságra

Celsius egy új helyreállítási tervet hozott nyilvánosságra

A Celsius Network kriptohitelezési platform július 13-án jelentett csődöt. Egy hónappal korábban a megszüntették a kifizetéseket a számlákról történő átutalásokkal együtt. A Celsius képviselői meg is jelentek a bíróságon, ami a cég csődeljárás meghallgatásával kapcsolatos.

 

Bírósági csődeljárás

A cég egy prezentáción mutatta be, hogy mi lenne a következő lépés a talpra állás felé. Az előadás itt olvasható. A platform azon dolgozott, hogy pénzügyi felügyeletet biztosítson az átszervezés érdekében. Ez a dokumentum, amelyet a Celsius készített, megemlíti, hogyan fog kialakítani egy tervet, hogy a felhasználók számára lehetővé tegye, hogy pénzt utaljanak ki, vagy válasszák a "longban maradást".

Ez a bemutató alternatívákat kínál a felhasználók számára, hogy visszakapják a pénzüket. A platform arról is beszélt, hogy a Bitcoin-bányászattal, valamint harmadik fél eszközértékesítésével együtt pénzt gyűjtenek és visszafizetik az adósságot. Ebben a helyreállítási tervben a Celsius olyan lehetőségeket is bemutatott, mint például az érdekelt felekkel folytatott tárgyalások az újra strukturálási tranzakcióról.

Korábban megírtuk, mi is vezethetett a platform bukásához.

Nexo kriptovaluta váltó

 

A kriptohitelező közzéteszi a helyreállítási tervet

A platform által előterjesztett terv átfogó jellegű volt, és előrevetíti, hogyan kívánja kezelni a vállalat a válságot. Alapos tervet mutattak be a pénzeszközök hitelezőknek való visszaszolgáltatására. A terv szerint a Celsius kriptokölcsönző azt szeretné, hogy Bitcoin bányászati műveleteket finanszírozzanak, és ezzel segíthenek a Bitcoin-állomány növekedésében.

A közelmúltban arról is beszámoltak, hogy a Celsius engedélyt kapott az amerikai csődbírótól, Martin Glenn-től, hogy közel 3,7 millió dollárt költsön egy Bitcoin-bányászati létesítmény építésére. Emellett 1,5 millió dollár vámot és illetéket is kell fizetni az importált vámbányászati berendezések után.

celsius I Cryptofalka

 

A Celsius ügyvédje, Patrick Nash megemlítette Martin Glenn bírónak, hogy a bányászat valóban segíthet a vállalaton. A Celsius megszüntette a kriptohitelezést, visszafizette azokat az ügyfeleket, akiknek a vagyonát a csődbejelentés előtt befagyasztották.

 

Bányászat mentené meg a Celsiust? 

Patrick Nash megemlítette, hogy a helyreállítási tervek között nem szerepel a teljes felszámolás. Elmondása szerint a hitelező nem kívánja arra kényszeríteni ügyfeleit, hogy fiat valutában vegyék fel a visszatérítést.

Mivel a kriptopiaci visszaesés folytatódik, Nash azon a véleményen van, hogy a felhasználók a amúgy is a "long"-ot választanák ezen a kriptotélen. A felhasználóknak is meglesz a "lehetőségük arra, hogy realizálják a hasznukat", amint a szélesebb makrogazdasági feltételek elkezdenek javulni.

Patrick Nash hozzátette,

Egy olyan világban, ahol a kriptopiac újra fellendül, a bányászati üzletágban megvan a potenciál, hogy rendkívül értékes legyen.

A cég a 11. fejezet szerinti eljárást kezdeményezte, és 1,19 milliárd dolláros hiányt tüntetett fel a mérlegében. Az üzleti modellt, amelyet a Celsius működtetett, komolyan megvizsgálták a Terra stabilcoin és a Luna két hónappal ezelőtti bukása miatt bekövetkezett eladás után.

 

Próbáld ki az ingyenes publikus kereskedő csoportunkat és legyen a tiéd az értékes nyeremények egyike!

 

Bár a Bitcoin-bányászat kiemelt szerepet kapott, a részvénybefektetők egy csoportja aggodalmát fejezte ki egy olyan probléma miatt, amely a Bitcoin-bányászati műveletek ellenőrzése érdekében merülhet fel. A befektetői réteg, Dennis Dune arról beszélt, hogy a nemrég bányászott coinokat a működéshez szükséges pénzeszközök megszerzéséért felelős brit leányvállalat tulajdonaként kellene elszámolni, és nem a vállalat hitelezőinek javára kellene szétosztani.

Emellett az ügyfelek kifogást emelhetnek a Bitcoin-bányászati szolgáltatókkal szemben is egy olyan időszakban, amikor a platform a talpra állásért küzd, ahogyan azt az Egyesült Államok igazságügyi minisztériumának csődfelügyelője említette.

 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.54% $64,498.18
Ethereum ETH 0.18% $3,079.08
BNB BNB 1.54% $559.24
Solana SOL 5.34% $146.44
XRP XRP 0.31% $0.5028
Dogecoin DOGE 1.43% $0.1527
Cardano ADA 3.83% $0.4722
Litecoin LTC -0.01% $81.66
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!