Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Celsius ügyfelei végre visszakaphatják pénzüket

A Celsius ügyfelei végre visszakaphatják pénzüket

A Celsius letéti programjában őrzött pénzeszközökkel rendelkező felhasználók végre megkezdték a pénzkivételt, bár késedelmekről számoltak be.

 

Megkönnyebbülhetnek a Celsius felhasználók

Egyes Celsius ügyfelek arról számoltak be, hogy most először tudtak pénzt kivenni a csődbe ment kripto cégből, mintegy 263 nappal azután, hogy a hitelező befagyasztotta a pénzfelvételt a csődbejelentést megelőzően.

Számos közösségi média bejegyzés szerint március 2-től egyes ügyfelek, akik a Celsius letéti számláin tartottak pénzeszközöket, végre ki tudták venni pénzüket a platformról.

 

Celsius | Cryptofalka twitter.com

Az ügyfelek megosztották, hogy néhány héttel ezelőtt kaptak egy e-mailt, amelyben felsorolták azokat, akik jogosultak a pénzük kivonására, majd március 2-án kaptak egy másik üzenetet, amelyben közölték, hogy a kifizetések feldolgozhatók.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

Nem maximális az elégedettség

Míg egyes felhasználók, akik a kifizetési kísérlet előtt whitelist-re tették a tárcáikat, perceken belül megkapták pénzüket, mások nagy késésekről számoltak be. Úgy tűnik, hogy a kifizetési kísérletek elmaradása felhalmozódott, és egyesek azt állítják, hogy a kérelmeket support ticket-té alakítják át, amelyek feldolgozása napokig is eltarthat, mivel "túl sok a kérelem és kevés a személyzet".

 

Celsius | Cryptofalka reddit.com

Január 31-én a Celsius közzétette a részleteket arról, hogy kik jogosultak a pénzkivonásra. Azok az ügyfelek, akik csak letéti számlán tartottak pénzeszközöket, jelenleg az eredeti összeg 94%-át vehetik ki.

A letéti számlák csak az Egyesült Államokban élők számára voltak elérhetőek. A pénzkivonás ezekre az ügyfelekre korlátozódik, a Celsius által kínált más számlákon lévő pénzeszközökkel rendelkező ügyfelek nagy csalódására.

 

A Celsius tárgyalásai még nem értek véget

A letéti számla tulajdonosai a jövőbeni bírósági tárgyalásoktól függően még visszakaphatják a fennmaradó 6%-ot. Azok az ügyfelek, akik a kereseti vagy kölcsönzési programból a letéti számlára utalták át pénzeszközeiket, a jelek szerint egyelőre azok 72,5%-át vehetik fel, legfeljebb 7575 dollár erejéig.

A Celsius először június 13-án jelentette be, hogy "szélsőséges piaci körülményekre" hivatkozva befagyasztja a pénzkivételt, mielőtt július 13-án csődeljárást kezdeményezett volna.

 

Kriptovaluta kereskedő csoport discord I Cryptofalka

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás
Mi az a Bitcoin felezés (halving)? Bitcoin

A Bitcoin felezés 4 évente történik, ekkor a bányászoknak járó Bitcoin jutalmak mennyisége megfeleződik, mely több szempontból is fontos esemény.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -4.30% $61,188.94
Ethereum ETH -3.98% $2,969.93
BNB BNB -0.16% $543.81
Solana SOL -6.81% $130.93
XRP XRP -2.30% $0.49
Dogecoin DOGE -7.34% $0.1447
Cardano ADA -3.36% $0.442
Litecoin LTC 0.39% $79.34
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!