Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Influenszereket is érinti a MiCA európai kriptotörvény

Influenszereket is érinti a MiCA európai kriptotörvény

Az Európai Unió kripto-szabályozásáról szóló törvényjavaslata (MiCA), tartalmaz egy részt, amely számos influenszert érinthet.
 

 

Hamarosan bevezetik a MiCA európai kriptotörvényt

A kriptovaluták szabályozását célzó Európai Uniós törvényjavaslat azt eredményezheti, hogy a kripto-véleményvezéreket piaci manipulációval vádolják, ha nem fedik fel az esetleges összeférhetetlenségeket.
 

[embed]https://twitter.com/paddi_hansen/status/1587368545264242689[/embed]

 
Várhatóan néhány újabb akadály leküzdése után megszületik a Markets in Crypto Assets (MiCA) törvényjavaslat, amelyet az Európai Parlament Gazdasági és Monetáris Bizottsága október 10-én hagyott jóvá. Patrick Hansen, a stabil érmét kibocsátó Circle Uniós stratégiáért és politikáért felelős igazgatója felhívta a figyelmet egy olyan szakaszra, amely a megfelelő közzététel nélkül tett nyilvános megjegyzésekre hivatkozott.
 
 
 
Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka
 
 

Piaci manipulációról beszél a MiCA

A Hansen által kiemelt szövegrészben az olvasható, hogy piaci manipulációnak tekinthető, ha olyan véleményt nyilvánítanak egy kriptoeszközről, amelyről nem fedik fel érdekeltségeiket. A szakasz része a MiCA törvényjavaslatban foglalt intézkedéseknek, amelyek célja a bennfentes kereskedelem, a bennfentes információk jogellenes közzététele, és a kriptoeszközökkel kapcsolatos piaci manipuláció megakadályozása a kriptopiacok integritásának biztosítása érdekében.
 
A szövegrész felkeltette a közösség érdeklődését is. 
„Itt az ideje, hogy ezek a befolyásolók megkapják, amit megérdemelnek.” -olvasható a Redditen
Noha a MiCA valószínűleg még nem teljes és csak 2024-ben fogják alkalmazni, nagyon valószínű, hogy átmegy a szavazáson. Hansen október 5-i véglegesítése után is „tiszta formalitásként” hivatkozik rá.
 
 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.96% $64,668.43
Ethereum ETH 2.38% $3,144.77
BNB BNB 2.16% $569.29
Solana SOL 3.82% $149.52
XRP XRP 4.12% $0.527
Dogecoin DOGE 4.28% $0.1617
Cardano ADA 6.59% $0.5036
Litecoin LTC 4.37% $84.87
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!