Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Készül a kriptovalutás fizetési lehetőség az X-nél?

Készül a kriptovalutás fizetési lehetőség az X-nél?

A kriptofizetések lehetőségét latolgatják a platformon, miután az X 2024-ben elindított egy dedikált fiókot a közelgő fizetési funkcióhoz.

Új twitter fiók az árulkodó jel

Elon Musk "mindenre kiterjedő alkalmazása", az X (korábban Twitter) létrehozott egy külön fiókot a közelgő fizetési funkciójának, ami felerősítette a kriptoközösség spekulációit arról, hogy a kriptovalutákat is bevezetik-e.

A várakozások szerint az X 2024 közepére vezeti be az alkalmazáson belüli fizetési szolgáltatásokat. Azt azonban nem erősítették meg, hogy a funkció támogatni fogja-e a hagyományos fiat valutákon túli fizetéseket.

Bár még nem készültek bejegyzések a fiókon, de rendelkezik az arany jelvénnyel, ami azt jelzi, hogy ellenőrzött szervezetről van szó. Ezenkívül az X jelvényt is viseli, ami az X szervezethez való kapcsolódást jelzi.

kripto fizetés x trend I CRYPTOFALKA

Nagy a találgatás, hogy mely kriptovalutákat fogadnak majd el hivatalos fizetési eszközként. Mason Versluis elemző megosztotta, hogy az XRP (Ripple), XLM (Stellar) és mások, akár a nevükben található "X" miatt is lehetségesek lehetnek a kiválasztottak között.

Korábban Elon Musk a Dogecoint bevezette a Tesla áruház fizetési lehetőségei közé, és rendszeresen említi a közösségi médiában. Sokan úgy gondolják, hogy ez lehet a legvalószínűbb kriptovaluta az X-en, ha egyáltalán megjelenik. A kriptoközösség folyamatosan elemzi Musk és az X közötti utalásokat, amelyek arra engednek következtetni, hogy a DOGE potenciálisan szerepet játszhat a közelgő projektekben.

Az "X" több mint egy médiaplatform

Ugyanakkor a kriptokutató, Tokenicer tájékoztatása szerint úgy véli, hogy az X elmozdult a kriptobarát tartalmaktól. 2023-ban az X bevezette a hirdetési bevételmegosztási rendszert, amely lehetővé teszi a tartalomkészítők számára, hogy pénzre váltsák tartalmukat az alkalmazáson belül.

"Az X úgy tűnik, csökkentette a kriptotartalomért történő kifizetéseket" - állítja.

Kifejti, hogy "néhány hónappal ezelőtt még 40-70 dolláros csekkjeim voltak, most pedig csak egy 16 dolláros érkezett."

Lesz-e az X-ből kriptós platform?

Miután Musk 2022 áprilisában megvásárolta a Twittert, számos jóslat született arról, hogy milyen ütemben fejlődik majd át teljesen új platformmá, és a kriptó integrációjának potenciáljáról, figyelembe véve évek óta tartó nyilatkozatait. 

Egy szó mint száz, 2024 közepére érkezik az alkalmazáson belüli fizetési szolgáltatás, ha igazak a hírek de a támogatott kriptovaluták még tisztázatlanok. Musk úgy véli, az X a jövőben az emberek teljes pénzügyi irányítását kínálhatja.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.33% $58,049.29
Ethereum ETH 1.92% $3,134.13
BNB BNB 2.67% $535.86
Solana SOL 2.37% $138.87
XRP XRP 10.56% $0.5143
Dogecoin DOGE 2.33% $0.1089
Cardano ADA 5.63% $0.4225
Litecoin LTC 1.97% $70.34
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!