Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
KuCoin kripto tőzsde regisztráció magyarul

KuCoin kripto tőzsde regisztráció magyarul

Egy népszerű kriptovaluta tőzsde, a KuCoin regisztrációját és számla nyitását mutatjuk be nektek magyarul. Lépésről-lépésre, képek segítségével.

A cikk egy sorozatnak a része:

KuCoin tőzsde ismertető

A 2017-ben indított KuCoin egy kriptotőzsde, amelynek székhelye a Seychelle-szigeteken található. Alapítása óta a kereskedelmi volumen alapján az egyik legnagyobb globális tőzsdévé nőtte ki magát, és jelenleg több mint 20 millió felhasználóval és több mint 200 országban van jelen. Az alapvető kereskedési lehetőségek mellett a KuCoin kriptovaluta tőzsde margin, határidős és peer-to-peer (P2P) kereskedést is kínál.

 • Alacsony kereskedési díjak
 • Nagy likviditás
 • Magasfokú biztonság
 • Széles kriptovaluta párok
 • Ingyenes fiók, nincs havi díj
 • Stakelési lehetőségek, kölcsönzés
 • Revolutról is lehet utalni
 • Rengeteg funkció

KuCoin kriptovaluta tőzsde I Cryptofalka Bár az amerikai felhasználók regisztrálhatnak KuCoin-fiókra, a funkciókhoz való hozzáférés korlátozott, mivel a KuCoin nem rendelkezik működési engedéllyel az Egyesült Államokban. Amikor az FTX 2022 novemberében elesett, elterjedt a hír, hogy a KuCoin jelentős kitettséggel rendelkezik az FTX-ben. Végül a hírt cáfolták, valamint az események fényében a KuCoin tartalékai bizonyítékaiként Proof of Reserves-t adott ki, hogy megszilárdítsa a felhasználók bizalmát, sőt sok tőzsdével ellentétben az auditot harmadik független fél végezte, így garantálva annak teljes hitelességét.

A kezdők számára ebben az útmutatóban összeállítottuk, hogyan lehet a tőzsdére regisztrálni, 2-faktoros biztonsági hitelesítést beállítani, a KYC-t elvégezni és kriptovalutát fogadni illetve küldeni. Így, néhány egyszerű lépés elvégézése után, rögtön el is kezdhetsz a tőzsdén kereskedni.

1. KuCoin tőzsde regisztráció, fiók létrehozása

Kucoin referral kedvezmény I Cryptofalka

 • Ezután válasszuk ki, hogy milyen módon szeretnénk létrehozni a számlánkat: e-mail címmel vagy telefonszámmal. Ha ez megvan, akkor meg kell adnunk egy erős jelszót, amit használni fogunk a tőzsdén. Célszerű erős jelszót használni, ami hosszú, tartalmaz számokat, kis és nagybetűket és írásjeleket is.

 • A visszaigazoló e-mailt erre a címedre fogják küldeni és például a jelszavadat is innen tudod majd a jövőben visszaállítani, ha szükséges lesz. Ezután a megadott email címünkre kapni fogunk egy megerősítő emailt, amelyből a következő mezőbe kell bemásolnunk a kapott ellenőrző kódot:

Ha ezzel megvagy akkor gratulálunk, sikeresen regisztráltál a KuCoin kriptovaluta tőzsdére! A továbbiakban még a személyazonosságunk igazolását és néhány biztonsági beállítást kell még megtenned!

(A KuCoin tőzsde biztonsági rendszere további ellenőrzést kérhet arra vonatkozóan, hogy "valódi" ember vagy-e. Ehhez kattints a bal egérgombbal a puzzle darabra és lenyomva tartva mozgasd azt a csúszkán a célba.)

2. KuCoin tőzsde regisztráció, fiók hitelesítése

Könnyen kezelhető felület és a szolgáltatások széles skálája jellemzi a Kucoin kriptotőzsdét, amely sokáig nem követelte meg KYC-ellenőrzést. Ez az előnye miatt az adatvédelemre törekvők kedvence volt (Most már itt is kötelező a KYC). A KuCoin számla hitelesítése a felhasználók személyazonosságának és biztonságának védelme érdekében szükséges lépés.

A hitelesítési folyamat során a felhasználóknak bizonyítaniuk kell személyazonosságukat és címüket, általában hivatalos személyazonosító dokumentumok és lakcímet igazoló okmányok felhasználásával. A számla hitelesítésével a KuCoin elősegíti a felhasználók biztonságát és megakadályozza a pénzmosást és más illegális tevékenységeket. Az összetett hitelesítés magasabb szintű azonosítást igényel, és általában a nagyobb összegekkel vagy specifikus szolgáltatásokkal kapcsolatos tevékenységekhez szükséges.

Ez a folyamat magában foglalhatja a szelfi készítését a személyazonosító okmány mellett, valamint további igazoló dokumentumok vagy bizonylatok bemutatását.

 • Kattintsunk a Verify Now gombra a számlánk hitelesítéséhez, hogy megkezdhessük a kriptovaluta kereskedést

 • Válasszuk ki hivatalos tartózkodási helyünket (Azt, ahova a személyazonosító okmányaink is szólnak)
 • Adjuk meg személyes adatainkat és az igazolványunk számát pontosan az okmányainkon megegyező módon (figyeljünk az ékezetekre, harmadik nevekre stb.)
 • Ezután készítsük elő az okmányainkat a hitelesítéshez

 • Válasszuk ki melyik okmányunkkal szeretnénk elvégezni a hitelesítést (Személyazonosító okmány (ID) / Útlevél (Passport) /Jogosítvány (Driver's Licence)

 • Ezután jól látható módon fényképeket kell készítenünk a kiválasztott okmányunk mindkét oldaláról. Ehhez használhatjuk a mobiltelefonunkat vagy a számítógépünk webkameráját.
 • Ha ezzel is megvagyunk akkor a rendszer megkérhet arra, hogy készítsünk selfiet magunkról és szkenneljük körbe az arcunkat a kamera segítségével.

Ha ezzel megvagy akkor gratulálunk, sikeresen hitelesítetted a KuCoin számládat! A továbbiakban már csak néhány biztonsági beállítást javasolt elvégezned!  

3. KuCoin tőzsde regisztráció, fiók biztonsági beállításai

A KuCoin számlánk biztonságának növelése érdekében számos beállítást és intézkedést hajthatunk végre. Kétfontosítás (2FA) használata az egyik legfontosabb és hatékony módszer a fiókunk védelmére.

A 2FA lényege, hogy a belépési folyamat során a szokásos jelszó mellett egy további azonosítási tényezőt is meg kell adnunk, például egy mobilalkalmazás által generált kódot. A KuCoin 2FA-támogatást biztosít, és ajánlott ezt a funkciót bekapcsolni a fiókunkban. Ehhez telepíthetünk egy autentikációs alkalmazást, például a Google Authenticator-t, amely biztonságos kódot generál a bejelentkezéshez.

A mobil alkalmazáson keresztül kapott kódok csak rövid élettartamúak és minden bejelentkezésnél újra generálódnak, ezáltal jelentősen megnövelik a fiókunk biztonságát. Emellett a KuCoin lehetővé teszi a mobil telefonszám hitelesítését is. Ez az opció lehetővé teszi, hogy a fiókunkhoz kapcsoljuk a mobiltelefonszámunkat, és SMS-ben kapjunk értesítéseket és megerősítő kódokat.

Ez egy további védelmi réteg, mivel csak a hitelesített telefonszámról érkező üzenetek és kódok érvényesek. Fontos megjegyezni, hogy a biztonsági beállítások bekapcsolása és az erős jelszó használata alapvető intézkedések, amelyek segítenek megvédeni a KuCoin számlánkat a illetéktelen hozzáférésektől és a visszaélésektől.  

Kétlépéses hitelesítés (Authenticator 2FA)

 • Nyissuk meg a felhasználói fiókunk alatt a "Account Security" menüpontot a fent látható kép alapján.
 • Válaszd a "Google Vertifitacion" gombot.

 • A hitelesítés a Google segítségével a „Google Authenticator” mobilalkalmazáson keresztül történik. Ezt telepítened kell az okostelefonodra, mindegy, hogy Android vagy iOS (iPhone) telefont használsz.
 • Telepítés után nyisd meg ezt az alkalmazást okostelefonodon és nyomd meg a „+” gombot az új fiók hozzáadásához.
 • A menüben válaszd a „QR-kód beolvasása” gombot, majd a mobilod kamerájával olvasd be a KuCoin tőzsde oldalán látható QR-kódot.

Fontos! Ezt a QR-kódot és a hozzátartozó kulcsot kinyomtatva tárold egy biztonságos helyen! Ennek a kódnak a hiányában, a KuCoin fiók visszaállítása nagyon körülményes folyamat.

 • Ezután az alkalmazás által generált kódot be kell másolnod a KuCoin oldalon található Google Authentication mezőbe.

Ha minden kész, kattints az "Activate" gombra. Ha az aktiválás sikeres, értesítést fogsz kapni. Ezután, valahányszor bejelentkezel a KuCoin fiókodba, meg kell adnod a 2FA kódot direkt a Google Authenticator alkalmazásból, de így még az email címed és jelszavad birtokában sem tud senki bejelentkezni a fiókodba. Ugyanis ehhez szükség van még a mobil telefonodra is, ugyanis az generálja az egyedi 2FA kódot!

Mobil telefonszám hitelesítése

A maximális biztonság elérése érdekében célszerű lehet a "Security Settings" menüpont alatt a mobil telefonszámunk hitelesítését is elvégezni. Ez egy viszonylag egyszerű folyamat, de tovább növeli a biztonságot.

 • Ehhez kattints a "Security Settings" menüpont alatt a "Phone" beállításához tartozó gombra.

Ezután sms értesítést fogsz kapni a mobilodra, ahonnan ki kell másolnod a kapott kódot és azt be kell illesztened a KuCoin felületén az előző 2FA beállításhoz hasonlóan. Ha ezzel megvagy akkor gratulálunk, sikeresen bebiztosítottad a KuCoin számládat és végre megkezdheted a KuCoin számlád teljeskörű használatát! Ezt a következő cikkünkben mutatjuk be:  

Így töltsd fel KuCoin számládat pénzzel és vásárold meg első Bitcoinodat vagy más kriptovalutádat!

 

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.84% $70,038.39
Ethereum ETH -1.39% $3,736.9
BNB BNB 0.12% $621.11
Solana SOL -0.69% $180.8
XRP XRP -1.79% $0.5339
Dogecoin DOGE 1.46% $0.1674
Cardano ADA -3.44% $0.4858
Litecoin LTC -2.66% $86.71
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!