Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Bitcoin és kripto vásárlás KuCoin tőzsdén magyarul

Bitcoin és kripto vásárlás KuCoin tőzsdén magyarul

Így vásárolhatsz Bitcoint és más kriptovalutákat a KuCoin tőzsdén magyar nyelven. Lépésről lépésre vezetünk végig rajta képes útmutatónkban.

A cikk egy sorozatnak a része:

Kucoin referral kedvezmény I Cryptofalka  Kripto vásárlás a KuCoin-on általánosan

A KuCoin egyszerű és összetettebb módokat is kínál Bitcoin és más kriptovaluták vásárlására. Lehetőségünk van banki átutalással, hitel- vagy bankkártyával, peer-to-peer módon vagy más kriptovalutákból is vásárolni Bitcoint vagy altcoinokat.

A KuCoin számos fiat valutát elfogad és lehetővé teszi, hogy könnyedén és gyorsan vásárolj kriptovalutákat USD, EUR, GDB és más hagyományos valuták használatával. Emellett számos stabilcoin, mint például a Binance(BUSD), a Coinbase (USDC) és a Tether (USDT) stabilcoinjai is használható a kripto vásárlásához. A vásárlást követően az új kriptovalutád közvetlenül a KuCoin tárcádba kerül, amellyel akár azonnal kereskedhetsz is.

A cikkünkben a következő három vásárlási módot fogjuk nektek bemutatni: Kártyás vásárlás: Egyszerű, gyors, de drága. (kb. 5 perc, 3-4% felár)
Tőzsdei vásárlás átutalással: Lassabb, picit bonyolultabb de olcsó (kb. 20 perc)
Peer-to-peer vásárlás: Picit bonyolultabb, átlagos ár

Bankkártyás Bitcoin vásárlás előnyei és hátrányai a KuCoin tőzsdén

A bankkártyás vásárlás a legegyszerűbb és leggyorsabb módja a kriptovaluták vásárlásának, ezért elsőnek ezt mutatjuk be.

Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan (kb 5 perc) megvásárolják a kívánt kriptovalutát a Kucoin tőzsdén vagy más platformokon keresztül. Azonban fontos megjegyezni, hogy a bankkártyás vásárlások jóval magasabb tranzakciós költségekkel járnak. Átlagban durván 3-4% extra költséget számol fel a kártyás tranzakcióért a KuCoin a kártyás vásárlásnál.

Ezért ezt a vásárlási módot főként azoknak ajánljuk, akiknek nincs kedvük bajlódni a fiat váltásokkal és utalásokkal, de ezért hajlandóak néhány % felárat megfizetni. Esetlegesen még volatilis piaci időszakokban lehet hasznos a gyorsabb átfutási idő miatt.

Bitcoin kártyás vásárlás KuCoin tőzsdén lépésről lépésre

Ha eldöntöttük, hogy bevállaljuk a néhány % felárat és kényelmesen és gyorsan szeretnénk hozzájutni a Bitcoinunkhoz, akkor:

 • Lépjünk be a regisztrált és hitelesített KuCoin számlánkba, majd kattintsunk a felső menü "Buy crypto" menüpontjára, majd a "Fast Buy" opcióra.

 • Válasszuk a legördülő menüből a megfelelő fiat deviza opciót (egyelőre a Forint opció sajnos még nem elérhető). Majd ezután adjuk meg, hogy mennyi dollárért szeretnénk kriptovalutát vásárolni.

 • Majd válasszuk ki milyen kriptovalutát szeretnénk vásárolni. Bitcoin, Ethereum stabilcoin stb.

Fent láthatjuk az aktuális kártyás vásárlás költségét. A Coinbase kriptotőzsdéhez hasonlóan a KuCoin is először a kártyadatok mentését kéri a későbbi vásárlások gyorsabbá tétele érdekében. Kattintsunk tehát a "Bind Card" gombra.

 • Ezután adjunk meg egy olyan bankkártyát, ami a mi nevünkre szól, azzal fogunk tudni csak vásárolni! Majd kattintsunk a Confirm gombra.
 • Nincs más hátra, mint elfogadni az adott vásárlási feltételeket, majd a "Buy USDT" opcióra kattintva befejezni a tranzakciót.

 • Ha banki alkalmazásunkban jóvá hagytuk a tranzakciót, akkor néhány másodpercen meg is kapjuk a vásárolt kriptovalutát. Amit a lent található Check Details gombbal tudunk a KuCoin tárcánkban megtekinteni.

Ezzel gratulálunk, megvásároltad bankkártyás vásárlással a kriptovalutádat a KuCoin tőzsde segítségével! Ezután célszerű eldönteni hol fogjuk ezt a kriptovalutát tárolni. Erről bővebben itt: Kriptovaluta tárolás menete, hogyan tároljuk a coinokat?

Bitcoin tőzsdei vásárlás előnyei és hátrányai a KuCoin tőzsdén

Az átutalásos tőzsde vásárlás a KuCoin tőzsdén lehetővé teszi számunkra, hogy fiat valutát, például eurót SEPA átutalással töltsünk fel a KuCoin számlánkra. Bár ez a folyamat valamivel több időt vehet igénybe, mint az előző fizetési módszer, azonban lehetőséget biztosít arra, hogy kedvező tőzsdei áron, költséghatékonyan vásároljunk kriptovalutákat a KuCoin-on.

Fontos, hogy az átutalásos vásárláshoz KYC2-es hitelesítéssel kell rendelkeznünk! A KuCoin-ra direktben forintot még nem tudunk utalni, ezért mindenkinek azt javasoljuk, hogy készítsen Revolut fiókot és a Revoluton váltsa át forintját euróra költséghatékony módon, majd a Revolutról végezze el az EUR átutalást a KuCoinra.

Tőzsdei kripto vásárlás KuCoin tőzsdén lépésről lépésre

 • Lépjünk be a regisztrált és hitelesített KuCoin számlánkba, majd kattintsunk a felső menü "Buy crypto" menüpontjára, majd a "Fiat Deposit" opcióra.

 • Ezután állítsuk át, hogy Euróból (EUR) szeretnénk vásárolni. Hagyjuk az alap "SEPA" opción, ennek 1 euró költsége van.

 • Ezután megkapjuk a KuCoin adataid, amire egy SEPA euró átutalást kell majd elvégeznünk.

 • Lépjünk be a Revolut vagy más banki alkalmazásunkba és használjuk a SEPA átutalás részt. Revolutnál "Átutalás", majd "Új" majd "Banki címzett" részt. Ezután másoljuk át az adatokat értelemszerűen a KuCoin-ról, és adjuk meg hogy hány eurót szeretnénk utalni
 • Ellenőrizzük és hagyjuk jóvá a tranzakciót. Jó esetben egy 1-2 munkanapon belül meg is érkezik a KuCoinra a feltöltött összeg, amiről értesítő emailt fogunk kapni.

Ha ez megvan akkor gratulálunk, sikeresen feltöltötted Euróval a KuCoin számládat, ahol már csak a tőzsdei vásárlást kell megcsinálnod.

Limit orderes tőzsdei vásárlás KuCoin-on

 • Kattintsunk a felső menü "Trade" majd "Spot Trading" opciójára

 • Ezután a KuCoin tőzsdei felületén találjuk magunkat, ahol a baloldali keresőből válasszuk ki a BTCEUR párt, majd kattintsunk rá. Itt tudunk Bitcoint adni és venni Euróból.

 • Ezután meg kell adjuk, hogy milyen áron és milyen mennyiségben szeretnénk vásárolni.
 • Jobb oldalt pirossal láthatjuk azt, hogy milyen árszinteken vannak eladások, zölddel pedig azt, hogy ki milyen árakon vásárolna. Akkor történik sikeres vásárlás, ha egy eladó és vevő igényei találkoznak. Azért Spot ordert használunk, ahol nekünk kell megadjuk a vásárlási árat, mert ez az olcsóbb funkció.

 • Állítsunk be egy olyan vásárlási árat a Price mezőbe, ami reális a jelenlegi vételi ajánlatok alapján. Példánkban 26 278 euróért van eladó Bitcoin, ezért mi is 26 278 eurót állítunk be. Állíthatunk alacsonyabb árat is, de akkor nem feltétlen fog teljesülni a vásárlásunk.

 • Ha beállítottuk az árat, utána válasszuk a lenti opciók közül a 100%-ot hogy a teljes rendelkezésünkre álló euróból vásároljunk Bitcoint. Ha ezzel megvagyunk, kattintsunk a Buy BTC gombra.
 • Ekkor bekerül a vásárlási igényünk az ajánlati könyvbe, amit az "Open orders" résznél láthatunk lent. Ez akkor fog teljesülni ha lesz olyan eladó, aki eladja a Bitcoinját az általunk beállított áron.

Értesítést direktbe nem fog küldeni a rendszer, hogy teljesült a vételünk, csak eltűnik itt lent a nyitott pozíció. Illetve bekerül a Bitcoin a KuCoin tárcánkba. Ezzel sikeresen megvásároltuk a Bitcoinunkat hatékonyan és olcsón!  

Bitcoin vásárlás peer-to-peer módon

Lehetőségünk van már a KuCoin-on is peer-to-peer módon vásárolni kriptovalutát, de ez egy kevésbé használatos funkció, ezért ezt csak felületesen érintjük.

Közvetlenül más felhasználóktól lehet vásárolni Bitcoin-t, anélkül, hogy a tőzsde közvetlenül lenne az eladó. A P2P platformon többféle fizetési módot találhatunk, például banki átutalást vagy online fizetési rendszereket.

A peer-to-peer (P2P) bitcoin vásárlás lehetősége bizonyos kockázatokkal jár, mivel közvetlenül más felhasználóktól vásárolunk. Fontos, hogy legyünk óvatosak és megfelelően ellenőrizzük az eladó megbízhatóságát és hírnevét. Bár a KuCoin P2P platformja biztosítja a tranzakciók biztonságát és felhasználói értékeléseket, mindig fontos a megfelelő kutatás és a józan ítélőképesség, amikor más felhasználóktól vásárolunk bitcoin-t.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -2.34% $61,501.35
Ethereum ETH -1.40% $3,031.37
BNB BNB -0.45% $535.27
Solana SOL 1.46% $136
XRP XRP 1.43% $0.5014
Dogecoin DOGE -2.46% $0.1507
Cardano ADA -0.19% $0.4527
Litecoin LTC 1.31% $80.13
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!