Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Népszerű KuCoin kripto tőzsde és KCS coin bemutató

Népszerű KuCoin kripto tőzsde és KCS coin bemutató

Ismerd meg az KCS coint és a népszerű KuCoin kriptovaluta tőzsdét, ami jelenleg több mint 20 millió felhasználóval büszkélkedhet.

Mi a Kucoin Shares (KCS): A KuCoin Shares a KuCoin kriptovaluta tőzsde saját coinja, amely különféle előnyöket és jutalmakat nyújt a tokent birtoklóknak. A KCS tulajdonosok kedvezményeket élveznek a kereskedési költségekből, és részesülhetnek a tőzsde saját bevételéből. A tokennek közösségi funkciója is van, például a tulajdonosok szavazhatnak új kriptovaluták listázására a tőzsdén. Az KCS elősegíti a KuCoin tőzsde növekedését és a közösség aktivitásának fenntartását.

A cikk egy sorozatnak a része:

KuCoin tőzsde és a KCS coin születése

A KuCoin mögött két tech guru áll, akik a blokklánc korai felhasználói voltak. Michael 8 éves korában kezdett el kódolni, 16 évesen pedig megalapította első startupját, és azonnal Bitcoint kezdett bányászni, amikor főnökétől, Eric-től hallott a Bitcoinról. Amikor azonban megpróbált eladni néhány BTC-t az Mt. Gox tőzsdén, rájött, hogy a világ akkori legnagyobb platformját kezdők számára nagyon bonyolult használni.

Ahogy a blokklánc elterjedése tovább folytatódott, Michael és Eric rájöttek, hogy a pénzügyi rendszer olyan innováció előtt áll, amely nem csak a leggazdagabb keveseket, hanem a világ minden emberét kiszolgálja - még a kevésbé képzetteket, munkanélkülieket és a bank nélkül maradottakat is. 2013 végére egy kávézóban írták meg a KuCoin első kóddarabjait, és ezzel megkezdték egy olyan "hétköznapi emberek" számára is egyszerűen használható kereskedelmi platform útját, amely lehetővé teszi mindenki számára, hogy részt vegyen a kriptobizniszben.

kucoin I Cryptofalka

És hol tart ma a vállalat? A KuCoin gyorsan az iparág egyik legnagyobb kriptotőzsdéjévé nőtte ki magát. Ma már egy világszerte elismert és több mint 20 millió felhasználóval rendelkező kriptotőzsde, amely lehetővé teszi a különböző szintű kereskedők számára, hogy több mint 200 kriptovalutával és digitális eszközzel kereskedjenek. A könnyen kezelhető felület és a szolgáltatások széles skálája vonzó opcióvá teszi a KuCoint a kereskedők számára.

KuCoin kriptovaluta tőzsde jellemzői

A 2017-ben indított KuCoin kriptotőzsde székhelye a Seychelle-szigeteken található. Az alapvető kereskedési lehetőségek mellett a KuCoin kriptovaluta tőzsde margin, határidős és peer-to-peer (P2P) kereskedést is kínál.

 • Alacsony kereskedési díjak
 • Nagy likviditás
 • Magasfokú biztonság
 • Széles kriptovaluta párok
 • Ingyenes fiók, nincs havi díj
 • Stakelési lehetőségek, kölcsönzés
 • Revolutról is lehet utalni
 • Rengeteg funkció

KuCoin kriptovaluta tőzsde I Cryptofalka

Bár az amerikai felhasználók regisztrálhatnak KuCoin-fiókra, a funkciókhoz való hozzáférés korlátozott, mivel a KuCoin nem rendelkezik működési engedéllyel az Egyesült Államokban. Amikor az FTX 2022 novemberében elesett, elterjedt a hír, hogy a KuCoin jelentős kitettséggel rendelkezik az FTX-ben.

Végül a hírt cáfolták, valamint az események fényében a KuCoin tartalékai bizonyítékaiként Proof of Reserves-t adott ki, hogy megszilárdítsa a felhasználók bizalmát, sőt sok tőzsdével ellentétben az auditot harmadik független fél végezte, így garantálva annak teljes hitelességét.

A KuCoin regisztráció megkezdéséhez kattints erre a linkre: https://www.kucoin.com/ucenter/signup?rcode=rP5CQ7K, így rögtön a tőzsde regisztrációs oldalára kerülsz.

Kucoin referral kedvezmény I Cryptofalka

A KCS coin funkciói

Az KCS token birtokosai számos előnyt élvezhetnek:

 1. Tőzsde kereskedési profitjából való részesülés: Azok, akik legalább 6 KCS-t tartanak, jogosultak napi "osztalékra", amely a KuCoin napi kereskedési díjbevételének 50%-ából származik.
 2. Kedvező kereskedési díjak: A KCS tulajdonosok csökkenthetik a kereskedési díjaikat a tokenek birtoklásával. (20%-os kereskedési kedvezmény)
 3. Kucoin DeFi ökoszisztémában való részvétel: A KCS a KuCoin decentralizált pénzügyi szolgáltatásainak alapja, és a teljes KuCoin ökoszisztéma (KCC) kulcsa.
 4. Fizetési lehetőségek: Platformokon történő fizetés lehetősége, mint a SwirlPay, a PlayGame, a Travala, a Print-ted, a Pundi X és a Splinterlands.

A token legfőbb előnye, a KuCoin tőzsdén a kereskedési díjakra nyújtott kedvezmény. Azok, akik rendszeresen kereskednek a tőzsdén, és birtokolnak KCS-t, akár 100% kedvezményt is kaphatnak a tranzakciók során.

Kucoin kripto tőzsde költségei I Cryptofalka

Ha nem tartunk KCS-t és kicsi a kereskedési forgalmunk, akkor a Maker fee (limit order) és a taker fee (market order) is 0,1%. Ha szép számú KCS-el rendelkezünk, akkor ez az érték akár 0%-ra is csökkenthető.

KCS visszavásárlás és burn mechanizmus

A KCS visszavásárlás és burn mechanizmus egy fontos feature, amelyet a KuCoin tőzsde alkalmaz a KCS token inflációjának ellensúlyozására és a kínálat szabályozására. A napi KCS token kibocsátás hosszú távon inflációt okozna, ezért a KuCoin negyedévente visszavásárlási és égetési programot hajt végre. A folyamat a következőképpen működik: a tőzsde nettó nyereségének legalább 10%-át használják fel KCS visszavásárlásra minden negyedévben. A visszavásárolt tokeneket azonnal megsemmisítik, és ez a folyamat a blockchain explorer segítségével nyomon követhető. KuCoin KCS burn I Cryptofalka A token égetési folyamat addig folytatódik, amíg csak 100,000,000 KCS marad forgalomban. A jelenlegi készlet 144,232,986 KCS, amiből már több millió KCS-t elégettek a múltbeli égetések során.  

A KuCoin is elindította a Proof of Reserves hitelesítést

Mi a helyzet a tőzsde fedezetével? A kriptovaluta tőzsdék az FTX összeomlása után nagyobb ellenőrzés alá kerültek. A KuCoin a vállalat állítása szerint biztonságos, megbízható és stabil környezetet biztosít a kripto-kereskedéshez. Ezt alátámasztva a KuCoin kripto-tőzsde kiadott egy proof-of-reserves oldalt, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ellenőrizzék a tartalékokat és megbizonyosodjanak a fizetőképességéről.

Az KuCoin proof-of-reserves oldal lehetőséget kínál a felhasználóknak a tőzsde tartalékainak auditálására. Az oldal lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a blokklánc publikus mivoltának köszönhetően akár maguk ellenőrizzék a tőzsde tartozásait és meglévő készleteit.

KuCoin Proof of Reserve I CryptofalkaKuCoin trading bot nem csak profiknak

A botokat külön-külön is meg lehet vásárolni egyetlen szoftverként vagy kriptotőzsdékbe integrálva. A KuCoin például sokkal több funkciót kínál már a puszta vételen és eladáson kívül, beleértve a kereskedési botokat is, aminek a legnagyobb előnye az átláthatóság és az egyszerűség. 4 fajta kereskedési stratégiát tesz lehetővé az automatizált kereskedésben:

 • Klasszikus spot: Ez egy egyszerű kereskedési stratégia, amely a vételi és eladási megbízások elhelyezésével igyekszik profitálni a piaci ingadozásokból.
 • Futures Grid:  Határidős és a rácsos kereskedés kombinációja.
 • DCA Bot: A bot a dollárköltség-átlagolási befektetési stratégiát használja ki. Ez az egyik legrégebbi befektetési stratégia, amelyet az ismétlődő jelleg tesz hatékonnyá.
 • Intelligens újraegyensúlyozás: Ennek a stratégiának a lényege, hogy a portfólió százalékos aránya ne változzon, miközben a vagyonod növekszik. Tegyük fel, hogy 100 dollár értékű kriptót vásárolsz: 40 dollár BTC-ben, 30 dollár ETH-ban és 30 dollár ADA-ban. A bot biztosítja, hogy még ha a teljes befektetésed 1000 dollárra nő is, az eszközök aránya ugyanaz maradjon.

kucoin I Cryptofalka

Nem hazudtolván meg a KuCoin szlogenét, valóban akár egy kezdő kereskedő számára is könnyen kezelhetőek az automatizációk. Rendkívül egyszerű a botok beállítása, és nem tarthat tovább néhány percnél, ha már tartunk pénzeszközeinkből a tőzsdén. Ráadásul teljesen ingyenes ezeknek a botoknak a használata, ami egy újabb ok, amiért a KuCoin tökéletes az újoncok számára.

Kucoin tőzsde és KCS coin összefoglaló

A KCS nem csak egy egyszerű token; a KuCoin ökoszisztéma egészének kulcsa, és a jövőben a tőzde irányítási tokenjeként is funkcionál. A DeFi protokollok integrálása és a KuCoin Chain indítása tovább erősíti a KuCoin ökoszisztémát, előrehaladott kereskedési funkciókhoz és szolgáltatásokhoz biztosítva hozzáférést. A KCS jövője ígéretesnek tűnik, de sikere nagyban a KuCoin tőzsdén műik . A KCS grafikonjának nyomon követése segíthet abban, hogy a kereskedők tájékozott befektetési döntéseket hozzanak.

A KuCoin regisztráció megkezdéséhez kattints erre a linkre: https://www.kucoin.com/ucenter/signup?rcode=rP5CQ7K, így rögtön a tőzsde regisztrációs oldalára kerülsz.

Kucoin referral kedvezmény I Cryptofalka

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.21% $62,037.26
Ethereum ETH 0.18% $3,440.62
BNB BNB 0.23% $412.35
Solana SOL -0.12% $129.95
XRP XRP 1.22% $0.6384
Cardano ADA -2.40% $0.7401
Dogecoin DOGE 0.00% $0.1424
Litecoin LTC 2.97% $93.13
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!