Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Nexo részesedést szerzett egy amerikai bankban

A Nexo részesedést szerzett egy amerikai bankban

Az ügylet erősíti a Nexo amerikai jelenlétét, lehetővé téve ügyfelei számára, hogy bankszámlát nyissanak a Summit National Banknál, valamint hitel- és bankkártya-termékeket vegyenek igénybe, kihasználva az intézmény több évtizedes kiválóságát a szabályozási megfelelés terén.

Ez a stratégiai lépés lehet a válasz a cég ellen nemrégiben kirobbant állami eljárásokra?

 

A Nexo tovább erősíti az amerikai jelenlétet

A Nexo részesedést szerzett a Summit National Bankot birtokló bankholding társaságban, amely egy, az Egyesült Államokban szövetségi szinten bejegyzett bank, amelyet a valutafelügyeleti hivatal (Office of the Comptroller of the Currency) szabályoz. A Summit National Bank, amely a Hulett Bancorp (DBA Mode Eleven) leányvállalata, modern digitális FinTech bankként definiálja magát, és a Nexo partnerséggel a bank kínálata a 21. századi ügyfelek igényeihez szeretne igazodni.

nexo I cryptofalka

Az ügylet lehetővé teszi a Nexo számára, hogy amerikai lakossági és intézményi ügyfeleinek olyan szolgáltatásokat nyújtson, amelyek a Summit National Bankon keresztül létrehozott bankszámlákat, eszközfedezetű hiteleket, kártyaprogramokat, valamint letéti megoldásokat tartalmaznak. A Nexo ügyfelei kompromisszumok nélküli szolgáltatási minőségre számíthatnak, miközben a kripto cég a Summit National Bank szövetségi szintű hitelezési és fizetési infrastruktúráját kihasználva továbbfejleszti a megfelelő állami jogi biztosítékokat.

A Mode Eleven részeként a Summit National Bank újragondolja kínálatát, hogy modern digitális FinTech bankként szolgálja ki az ügyfelek igényeit. A bank hasznot húz a Nexo FinTech-szakértelméből, és hozzáférést kap a digitális eszközök termékcsomagjához, hidat teremtve a Web3 és a hagyományos pénzügyek között, és növelve mindkét vállalat képességeit valamint megszólítható piacait. 

 

Nexo kriptovaluta váltó

 

Amerikai szabályozási követelményeknek való megfelelés

Az 1984-ben Hulett National Bank néven alapított Mode Eleven és Summit National Bank vezetősége a bank új üzletágakba történő terjeszkedése során komoly eredményeket ért el az amerikai szabályozási követelményeknek való megfelelés terén.

"Ügyfeleink fontosak számunkra, és nagyon örülünk, hogy ez a fejlesztés hozzáférést biztosít számukra a hagyományos pénzügyek és a blokklánc technológia metszéspontjában lévő innovatív termékekhez. Ez a befektetés egy újabb mérföldkövet jelent a Nexo törekvésében, hogy az amerikai ügyfeleket a folyamatosan változó szabályozási környezetnek megfelelően jobban kiszolgálja" - mondta Kalin Metodiev, a Nexo társalapítója és ügyvezető partnere, akit nemrég neveztek ki a Summit National Bank igazgatótanácsának tagjává.

nexo I cryptofalka

"Nagy örömmel üdvözöljük a Nexo-t a fedélzeten. Izgatottan várjuk az együttműködést, mivel a Summit National Bank hagyományos erősségeit és értékeit ötvözzük a bank jövőjéről alkotott elképzeléseinkkel. - mondta Forrest Gilman, az igazgatótanács elnöke, az amerikai bank elnöke.

Gilman több mint 30 éves munkája a hagyományos pénzügyi szolgáltatások területén - többek között a UBS-nél, a Deutsche Banknál és a Citibanknál - betöltött pozíciói teszik őt a Summit Bank következő fejezetének ideális intézőjévé.

 

Kipróbálnád a Nexo-t? Regisztrálj az alábbi Cryptofalka partnerlinken keresztül és
1000$ befizetése esetén 100$ üti a markod!
 A bónusz teljesítéséhez 1000 dollárral kell feltöltened az új, linkünkkel létrehozott fiókodat, majd a megvásárolt coint (és annak értékét) tartani legalább 30 napig. Ami a legszuperebb, hogy erre a 30 napra is fizet kamatot a Nexo!

nexo kedvezményes regisztráció referral 

 

A Nexo válasza az állami eljárásokra

A SEC egy ideje komolyan szemmel tartja a kriptohitelezőket. Az elmúlt időszakban a hatóságok az amerikai székhelyű DeFi platformokra, kifejezetten a Celsiusra és a BlockFi-ra kezdtek összpontosítani és mindkét céggel szemben felszólításokat bocsájtottak ki. Majd a Coinbase tőzsde is előtérbe került a kamatozó termékével, a Coinbase Lend-del.

Az akvizíció jól időzített lépés a Nexo számára, mivel közvetlenül azután történt, hogy nyolc amerikai állam - Kalifornia, Kentucky, New York, Maryland, Oklahoma, Dél-Karolina, Washington és Vermont - keresetet indított a vállalat ellen, azzal vádolva a Web3 hitelezőt, hogy nem regisztrált, kamatozó kriptószámlákat kínál.

"Ezek a kriptokamat-számlák értékpapírok, és a törvény értelmében befektetői védelem alá tartoznak, beleértve a kockázatok megfelelő közzétételét" - áll a kaliforniai pénzügyi védelmi és innovációs hivatal (DFPI) sajtóközleményében.

nexo I cryptofalka

Antoni Trenchev, a Nexo társalapítója korábban elmondta, hogy nem aggódnak a SEC szabályozása miatt, mivel az új szabályok "lehetőségeket teremtenek". Versenytársaik kénytelenek voltak bizonyos termékeket kivenni az amerikai kínálatukból, de Trenchev azt állítja, hogy "igen sok pénzt, időt és erőforrást" költött arra, hogy a cég készen álljon a "leszámolás napjára". Úgy véli, hogy a Nexo a szabályozásra való összpontosítása miatt "az első naptól kezdve" versenytársainál előrébb jár.

"A "The BlockFi Order"-nek nevezett, a kereseti termékekre vonatkozó SEC útmutatása óta a Nexo önként leállította az új amerikai ügyfelek felvételét a kamat termékekre, valamint leállította azt a már meglévő ügyfelek új egyenlegei számára" - nyilatkozta Trenchev.

A Summit National Bankban való részesedés megvásárlására irányuló stratégiai lépés legitimálja a Nexo működését a szabályozó hatóságok szemében. Úgy tűnik, a vállalat bízik abban, hogy az egyesülés mindkét felet erősebbé teszi: A Nexo a szabályozói összefonódások terén szerez több tapasztalatot, a Summit National pedig a Web3 úttörőjeként lép be a hagyományos bankvilágba. 

 

Összefoglalva

A Nexo úttörő szerepet játszott a tartalékok valós idejű igazolásának koncepciójában, amely megmutatja, hogy az eszközök mindenkor meghaladják a kötelezettségeket, és az általános zsugorodás ellenére is növekedési pályán maradt, sőt szeptember elején a platform átlépte a 2 millió felhasználót.

A cég hosszú távú tervei között szerepel a globális kereskedelmi banki kapacitások bővítése, mind a Summit National Bankkal való partnerségen keresztül, mind pedig további banki engedélyek globális szintű megszerzésével. A világszerte több mint 50 engedéllyel és regisztrációval rendelkező cég több mint 5 millió ügyfelet szolgál ki több mint 200 joghatóságban, és megalapítása óta több mint 100 milliárd dollárt kezelt.

A vállalat olyan ismert nevek partnere, mint a Mastercard és a Fidelity. Az ügyfelek vagyonának védelmére páratlanul nagy figyelmet fordít, valamint a Nexo Pro révén első alkalommal hozta létre az összesített likviditást és a fejlett kereskedési képességeket a lakossági ügyfelek számára.

Trenchev nemrégiben arról is beszélt, hogy izgalmas lehetőségeket lát a metaverzumban. Véleménye szerint ez egy teljesen új ökoszisztéma, amelyben a web3-mal lehet dolgozni, és halvány utalásokat tett a Nexo jövőbeli elképzeléseire az iparban, pontosabban az NFT és metaverzum világában.

 

Szimpatikus a vállalat működése? Próbáld ki a Nexo platformját most belépő kedvezménnyel!

nexo kedvezményes regisztráció referral

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.53% $67,321.27
Ethereum ETH -2.79% $3,755.35
BNB BNB -1.05% $595.13
Solana SOL 0.11% $168.75
XRP XRP -0.27% $0.5286
Dogecoin DOGE -0.04% $0.1639
Cardano ADA -0.34% $0.4562
Litecoin LTC 0.99% $83.81
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!